Карол, Бенчмарк, Елана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don_Aleks Разгледай мнениенякой може ли да сподели кой посредник купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеИма държавен дял, по спомен, евентуален натиск от Кокорчо!? Jekata е най навътре в делата на "Петрол", но не се включва тук!? Понякога и мълчанието е знак!
Но определено цирка, който наблюдаваме е голям, да видим причината.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеТези "скъсаняци" имат най-развитата мрежа от бензиностанции в страната. Сигурно не е без значение.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това хубаво, аз също не следя достатъчно, но на базата на какво разкраването на Лукойл (евентуалната му продажба, която е много вероятна) ще отвори ниша точно за Петрол? Много ми е инетерсно? Още повече пък що точно тези скъсаняци от Петрол, а не за ОМВ, Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.? Да напомняме ли, че тук мажо е небезизвестен човечец, известен любовта си кончетата, кучетата, Бочето, оранжевият цвят и една л@йнарщина в центъра на София - та от него ли очаквате да ви даде трошички?
Просто питам, инетерсно ми е, иначе мантрата, че расте, щото расте и чистата акция на професор Каро са ми известни и биха обяснили доста неща
възможно е
не трябва да се забравя, че сме сметището за коли втора ръка на европата и при нас електричките ще станат масови последно
ако си в бизнеса с бензиностанции/горива това също има значение.
а това,че лукойл ги попритиснаха е допълнително условие да се прави пазарлък
големият въпрос е дали не е някой или просто #КОЙ и ако не е кой как ще го прескочи...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това хубаво, аз също не следя достатъчно, но на базата на какво разкраването на Лукойл (евентуалната му продажба, която е много вероятна) ще отвори ниша точно за Петрол? Много ми е инетерсно? Още повече пък що точно тези скъсаняци от Петрол, а не за ОМВ, Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.? Да напомняме ли, че тук мажо е небезизвестен човечец, известен любовта си кончетата, кучетата, Бочето, оранжевият цвят и една л@йнарщина в центъра на София - та от него ли очаквате да ви даде трошички?
Просто питам, инетерсно ми е, иначе мантрата, че расте, щото расте и чистата акция на професор Каро са ми известни и биха обяснили доста неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами очакват турболенции на петролния пазар у нас около Лукойл, но не ми е ясно защо ще спечелят, тук дисклеймър- аз не съм достатъчно информирам. Разсъждавам, че дружества с капитал около нулата(злите езици така казват за това) по-скоро да минат през фалит и инвеститорите да пият студена вода вместо да бъдат заляти с пари, но знае ли човек ...
Просто питам, инетерсно ми е, иначе мантрата, че расте, щото расте и чистата акция на професор Каро са ми известни и биха обяснили доста нещаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
т.е. ако падне с още 162К акции и ще има търгово?
Коментар
Коментар