IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карол, Бенчмарк, Елана

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
      2.50 kazax
      че и до 2.78 стигна ;-)))

Коментар

• 2.50 kazax

Коментар

• Аз днес купих от Карол и продадох на Бенчмарк

Коментар

• Първоначално изпратено от Don_Aleks Разгледай мнение
            някой може ли да сподели кой посредник купува
            "Елана" от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
              Има държавен дял, по спомен, евентуален натиск от Кокорчо!? Jekata е най навътре в делата на "Петрол", но не се включва тук!? Понякога и мълчанието е знак!
              Едно време ги следях, както казваше колега - Иска се голям майсторлък от 100 % печалба да се продаде на загуба. Не беше сам в кюпа.
              Но определено цирка, който наблюдаваме е голям, да видим причината.

Коментар

• някой може ли да сподели кой посредник купува

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                  Тези "скъсаняци" имат най-развитата мрежа от бензиностанции в страната. Сигурно не е без значение.
                  И поне половината са в толкова забити места, че не могат да си избият поддръжката. Отфделко Лукойл имат 220 бензиностанции, което не е много по-малко от техните 274, нали? И наистина не разбирам, ако Лукойл ги купят да речем BP или Шел, като как това ще е плюс за Петрол?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не знам какво да мисля скоро не бяхме виждали пари за един апартамент да се изкарат на интрадей. Поздрави на намазалите филията

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това хубаво, аз също не следя достатъчно, но на базата на какво разкраването на Лукойл (евентуалната му продажба, която е много вероятна) ще отвори ниша точно за Петрол? Много ми е инетерсно? Още повече пък що точно тези скъсаняци от Петрол, а не за ОМВ, Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.? Да напомняме ли, че тук мажо е небезизвестен човечец, известен любовта си кончетата, кучетата, Бочето, оранжевият цвят и една л@йнарщина в центъра на София - та от него ли очаквате да ви даде трошички?

Просто питам, инетерсно ми е, иначе мантрата, че расте, щото расте и чистата акция на професор Каро са ми известни и биха обяснили доста неща
                      като например да влезе нов голям играч, който да се намести на мястото на лукойл и петрол
                      възможно е
                      не трябва да се забравя, че сме сметището за коли втора ръка на европата и при нас електричките ще станат масови последно
                      ако си в бизнеса с бензиностанции/горива това също има значение.
                      а това,че лукойл ги попритиснаха е допълнително условие да се прави пазарлък

големият въпрос е дали не е някой или просто #КОЙ и ако не е кой как ще го прескочи...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• щом има държавен дял трудно е се манипулира. Визирам Евроинс. Петрол имат апетитни имоти

Коментар

• Има държавен дял, по спомен, евентуален натиск от Кокорчо!? Jekata е най навътре в делата на "Петрол", но не се включва тук!? Понякога и мълчанието е знак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това хубаво, аз също не следя достатъчно, но на базата на какво разкраването на Лукойл (евентуалната му продажба, която е много вероятна) ще отвори ниша точно за Петрол? Много ми е инетерсно? Още повече пък що точно тези скъсаняци от Петрол, а не за ОМВ, Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.? Да напомняме ли, че тук мажо е небезизвестен човечец, известен любовта си кончетата, кучетата, Бочето, оранжевият цвят и една л@йнарщина в центъра на София - та от него ли очаквате да ви даде трошички?

Просто питам, инетерсно ми е, иначе мантрата, че расте, щото расте и чистата акция на професор Каро са ми известни и биха обяснили доста неща
                            Тези "скъсаняци" имат най-развитата мрежа от бензиностанции в страната. Сигурно не е без значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ами очакват турболенции на петролния пазар у нас около Лукойл, но не ми е ясно защо ще спечелят, тук дисклеймър- аз не съм достатъчно информирам. Разсъждавам, че дружества с капитал около нулата(злите езици така казват за това) по-скоро да минат през фалит и инвеститорите да пият студена вода вместо да бъдат заляти с пари, но знае ли човек ...

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение

т.е. ако падне с още 162К акции и ще има търгово?
                                И аз се замислих

Коментар

Working...
                                X