IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    груйче, ти си спец по екскурзиите и аз не ти давам акъл за тях.. така и ти не ми давай акъл за акции, че ставаш за бъзик на целия форум
    искаш да кажеш, че забраняваш всякакво различно от тоето мнение в този форум? Да, виждам, че много те дразни, както и групичка "просветени" ... вижда се че инакомислещите постепенно спират да пишат във форума

Коментар

• Това не е само тук. Навсякъде, където хората правят пари, същите типове им обясняват колко са се преебали. За справката темите на БФБ, Шели, преди време Софарма и т.н.

Коментар

• Утре, след края на сесията или събота/неделя може да пуснат новина! Скромно, с малки букви, както подхожда на сериозни хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

Петролните бази са интересни.С локации в цялата страна.
          и имаt цена. Варна

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

някои правят по-добри обороти, но Петрол не е от тях. Те не знам дали и от закуски печелят
            Петролните бази са интересни.С локации в цялата страна.

Коментар

• Не е важно колко печелят, а къде са. Локация, локация, локация....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Същите, които за седмица увеличиха броя акционери в една друга растяща компания с 18.
                Трендът е мой приятел

Малко по темата.
                Броят на бензиностанциите в България е почти 500 на милион жители. Доста над др. европейски държави.
                Годишните продажби са около 3 млн. тона (4 млрд. литра), според НСИ.
                Средни месечни продажби на обект са под 100 хил.л.
                Маржът е изпилен / под 20ст. за дизел и около 25 ст. за бензин.
                Затова всички отчитат високи продажби и никакви печалби.От кафе и закуски печелят повече, които са на добра локация.
                някои правят по-добри обороти, но Петрол не е от тях. Те не знам дали и от закуски печелят

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
                  Карол, Бенчмарк, Елана
                  Същите, които за седмица увеличиха броя акционери в една друга растяща компания с 18.
                  Трендът е мой приятел

Малко по темата.
                  Броят на бензиностанциите в България е почти 500 на милион жители. Доста над др. европейски държави.
                  Годишните продажби са около 3 млн. тона (4 млрд. литра), според НСИ.
                  Средни месечни продажби на обект са под 100 хил.л.
                  Маржът е изпилен / под 20ст. за дизел и около 25 ст. за бензин.
                  Затова всички отчитат високи продажби и никакви печалби.От кафе и закуски печелят повече, които са на добра локация.

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                    доволно
                    52-седмично изменение 1 191.93%
                    Изменение от началото на годината 420.00%
                    Повечето носят от 40 лв което е -99%
                    Last edited by danetha; 18.01.2024, 15:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                      Не знам какво да мисля скоро не бяхме виждали пари за един апартамент да се изкарат на интрадей. Поздрави на намазалите филията
                      Тоя апартамент в Кнежа ли ще е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Аз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил
                        Благодарим ти Груйчо, появявай се всеки ден с мъдри мисли в темата и накрая ще те черпя една екскурзийки за някъде си..

По темата: Мажо за да взима този кредит и да връща бензиностанциите под шапката, явно не мисли да източва. И съвсем логично с оглед малкия ФФ. Както писах още преди дни.. когато интереса на миноритарите съвпадне с този на мажо.. е тогава се правят трицифрените доходности на БФБ
                        човекът не нападаше съфорумци така както ти правиш.

А доводите ти(призиви, предполагам, не за да късаш от залъка) - да се купува, последните дни неколкократно, много издишат . Не става въпрос за източване. Може и много други неприятни неща да се случат. Това, че мажо е бил взел решение за огромен кредит преди време, когато обстановката в сектора у нас е била различна, няма гаранция, че е адекватно сега.
                        Втория - за мажо и трицифрените доходности - ами, че значи, БФБ е световен оазис на трицифрени доходности - такива компании у нас бол ...
                        Last edited by petyob; 18.01.2024, 15:35.

Коментар

• доволно
                          52-седмично изменение 1 191.93%
                          Изменение от началото на годината 420.00%

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                            Не знам какво да мисля скоро не бяхме виждали пари за един апартамент да се изкарат на интрадей. Поздрави на намазалите филията
                            Доста ще е намазана филийката :-)
                            Само на много, много подценени борси са възможни такива ръстове ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Аз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил
                              Благодарим ти Груйчо, появявай се всеки ден с мъдри мисли в темата и накрая ще те черпя една екскурзийки за някъде си..

По темата: Мажо за да взима този кредит и да връща бензиностанциите под шапката, явно не мисли да източва. И съвсем логично с оглед малкия ФФ. Както писах още преди дни.. когато интереса на миноритарите съвпадне с този на мажо.. е тогава се правят трицифрените доходности на БФБ
                              оф, айде пак - не мен са ме спасявали да не фалирам 2008, нали? Съвсем добронамерено пиша и питам, ама не, та не - нещо ви ударило в Пиргоск и Сталинск напоследък, но не знам какво. А за моите екскурзии, като събереш пари, с радост ще ти организирам една и за теб, и благоверната ти - ей така, от добро настроение, да се види и момичето поне веднъж като бял човек
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил

Коментар

Working...
                                X