Първоначално изпратено от Батя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Петролните бази са интересни.С локации в цялата страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
някои правят по-добри обороти, но Петрол не е от тях. Те не знам дали и от закуски печелят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Същите, които за седмица увеличиха броя акционери в една друга растяща компания с 18.
Трендът е мой приятел
Малко по темата.
Броят на бензиностанциите в България е почти 500 на милион жители. Доста над др. европейски държави.
Годишните продажби са около 3 млн. тона (4 млрд. литра), според НСИ.
Средни месечни продажби на обект са под 100 хил.л.
Маржът е изпилен / под 20ст. за дизел и около 25 ст. за бензин.
Затова всички отчитат високи продажби и никакви печалби.От кафе и закуски печелят повече, които са на добра локация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнениеКарол, Бенчмарк, Елана
Трендът е мой приятел
Малко по темата.
Броят на бензиностанциите в България е почти 500 на милион жители. Доста над др. европейски държави.
Годишните продажби са около 3 млн. тона (4 млрд. литра), според НСИ.
Средни месечни продажби на обект са под 100 хил.л.
Маржът е изпилен / под 20ст. за дизел и около 25 ст. за бензин.
Затова всички отчитат високи продажби и никакви печалби.От кафе и закуски печелят повече, които са на добра локация.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениедоволно52-седмично изменение 1 191.93% Изменение от началото на годината 420.00%
Last edited by danetha; 18.01.2024, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНе знам какво да мисля скоро не бяхме виждали пари за един апартамент да се изкарат на интрадей. Поздрави на намазалите филията
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил
Благодарим ти Груйчо, появявай се всеки ден с мъдри мисли в темата и накрая ще те черпя една екскурзийки за някъде си..
По темата: Мажо за да взима този кредит и да връща бензиностанциите под шапката, явно не мисли да източва. И съвсем логично с оглед малкия ФФ. Както писах още преди дни.. когато интереса на миноритарите съвпадне с този на мажо.. е тогава се правят трицифрените доходности на БФБ
А доводите ти(призиви, предполагам, не за да късаш от залъка) - да се купува, последните дни неколкократно, много издишат . Не става въпрос за източване. Може и много други неприятни неща да се случат. Това, че мажо е бил взел решение за огромен кредит преди време, когато обстановката в сектора у нас е била различна, няма гаранция, че е адекватно сега.
Втория - за мажо и трицифрените доходности - ами, че значи, БФБ е световен оазис на трицифрени доходности - такива компании у нас бол ...Last edited by petyob; 18.01.2024, 15:35.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНе знам какво да мисля скоро не бяхме виждали пари за един апартамент да се изкарат на интрадей. Поздрави на намазалите филията
Само на много, много подценени борси са възможни такива ръстове ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил
Благодарим ти Груйчо, появявай се всеки ден с мъдри мисли в темата и накрая ще те черпя една екскурзийки за някъде си..
По темата: Мажо за да взима този кредит и да връща бензиностанциите под шапката, явно не мисли да източва. И съвсем логично с оглед малкия ФФ. Както писах още преди дни.. когато интереса на миноритарите съвпадне с този на мажо.. е тогава се правят трицифрените доходности на БФБNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз се чудих защо днес ралито тук е най-бясно, пък той видния разбирач на "балони, яхти и бидони" ни налазил
По темата: Мажо за да взима този кредит и да връща бензиностанциите под шапката, явно не мисли да източва. И съвсем логично с оглед малкия ФФ. Както писах още преди дни.. когато интереса на миноритарите съвпадне с този на мажо.. е тогава се правят трицифрените доходности на БФБ
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар