IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Angelov Разгледай мнение

"Отива към номинал"
    Номиналната стойност на 1 акция на РET е 4 лв. Ще почакаме докато стигне номинал.

за 4ката говорех

Коментар

• "Отива към номинал" - ха дано, чул те Господ, но
      номиналната стойност на 1 акция на РET е 4 лв. Ще почакаме малко докато стигне номинал.

Last edited by Angelov; 29.11.2024, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        На мен отчита ми харесва, но се надявах да е само на мен, че да успея да купя още тончета в ниското

Относно self-service бензиностанциите.. много добра ниша според мен. Редовно зареждам от тази която имат в Бургас и виждам че все повече хора го правят. С оглед постоянно покачващата се цена на труда, мисля че това е бъдещето и се радвам че Петрол са пионери за България!
        Отива към номинал

Гриша Ганчев мята пачки с пари

Коментар

• На мен отчита ми харесва, но се надявах да е само на мен, че да успея да купя още тончета в ниското

Относно self-service бензиностанциите.. много добра ниша според мен. Редовно зареждам от тази която имат в Бургас и виждам че все повече хора го правят. С оглед постоянно покачващата се цена на труда, мисля че това е бъдещето и се радвам че Петрол са пионери за България!

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
            Отворили са self-service бензиностанцията в Младост. Имали планове за доста такива. Малко учудващо за мен, но цените на бензина в self-servic-a са доста атрактивни.
            Едва ли това е причината за отскока.Мнения за отчета???????

Коментар

• Отворили са self-service бензиностанцията в Младост. Имали планове за доста такива. Малко учудващо за мен, но цените на бензина в self-servic-a са доста атрактивни.
              Last edited by GenCho; 29.11.2024, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение

Абе аз гледам и затова питам. Къде са тези на АМ Хемус.
                ами тръгни от София до Търново и ще видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

пали колата и тръгни, да видиш за какво иде реч, там където е най-необходимо и няма грам бензиностанции има такива на Петрол. Знаят какво правят
                  Абе аз гледам и затова питам. Къде са тези на АМ Хемус.
                  Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

къде са тея нови бензиностанции?
                    За 2 години сигурно затвориха 60 обекта, а може и повече
                    пали колата и тръгни, да видиш за какво иде реч, там където е най-необходимо и няма грам бензиностанции има такива на Петрол. Знаят какво правят

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

То целта беше да се консолидират и да обновяват обекти...Ще видим като цяло повечето са на много ключови места.
                      ключови и с много добър оборот, не са просто бутафорни за пране на пари

Коментар

То целта беше да се консолидират и да обновяват обекти...Ще видим като цяло повечето са на много ключови места.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                          “Петрол” АД продължава своето устойчиво развитие на мрежа от бензиностанции на самообслужване.

Вече повече от 16 обекта на Петрол оперират в режим на самообслужване. Очаквайте скоро още две нови попълнения във веригата под бранда SELF SERVICE PETROL в гр. Асеновград и гр. Видин.

ВИДИН – ул. “Митрополит Кирил” №1 ОТКРИВАНЕ НА 19.09.2024г.

АСЕНОВГРАД – ул. “Цар Иван Асен II” ОТКРИВАНЕ НА 26.09.2024г.

Новите попълнения от тази концепция ще са в пълен режим на самообслужване 24/7 като клиентите ще могат да се възползват от всички предимства на услугата:

Бързо и лесно зареждане

Добра цена

Допълнителни отстъпки

Удобна локация

News page | Петрол АД
                          виждам 2 нови обекта в Пловдив и на АМ Струма
                          тези във Видин и Асеновград не е ясно дали са открити.
                          но не виждаш тези на АМ Хемус

Коментар

• Това са стари бензиностанции, които са преминали на режим самообслужване.
                            АМ Струма - сетих се, тази е до Перник посока Кулата.
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

“Петрол” АД продължава своето устойчиво развитие на мрежа от бензиностанции на самообслужване.

Вече повече от 16 обекта на Петрол оперират в режим на самообслужване. Очаквайте скоро още две нови попълнения във веригата под бранда SELF SERVICE PETROL в гр. Асеновград и гр. Видин.

ВИДИН – ул. “Митрополит Кирил” №1 ОТКРИВАНЕ НА 19.09.2024г.

АСЕНОВГРАД – ул. “Цар Иван Асен II” ОТКРИВАНЕ НА 26.09.2024г.

Новите попълнения от тази концепция ще са в пълен режим на самообслужване 24/7 като клиентите ще могат да се възползват от всички предимства на услугата:

Бързо и лесно зареждане

Добра цена

Допълнителни отстъпки

Удобна локация

News page | Петрол АД
                              виждам 2 нови обекта в Пловдив и на АМ Струма
                              тези във Видин и Асеновград не е ясно дали са открити.

Коментар

нали теглиха кредити за откриване на нови? - би трябвало да има ..

Коментар

Working...
                                X