Първоначално изпратено от Angelov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа мен отчита ми харесва, но се надявах да е само на мен, че да успея да купя още тончета в ниското
Относно self-service бензиностанциите.. много добра ниша според мен. Редовно зареждам от тази която имат в Бургас и виждам че все повече хора го правят. С оглед постоянно покачващата се цена на труда, мисля че това е бъдещето и се радвам че Петрол са пионери за България!
Гриша Ганчев мята пачки с пари
Коментар
-
На мен отчита ми харесва, но се надявах да е само на мен, че да успея да купя още тончета в ниското
Относно self-service бензиностанциите.. много добра ниша според мен. Редовно зареждам от тази която имат в Бургас и виждам че все повече хора го правят. С оглед постоянно покачващата се цена на труда, мисля че това е бъдещето и се радвам че Петрол са пионери за България!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеОтворили са self-service бензиностанцията в Младост. Имали планове за доста такива. Малко учудващо за мен, но цените на бензина в self-servic-a са доста атрактивни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Абе аз гледам и затова питам. Къде са тези на АМ Хемус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
пали колата и тръгни, да видиш за какво иде реч, там където е най-необходимо и няма грам бензиностанции има такива на Петрол. Знаят какво правятЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениекъде са тея нови бензиностанции?
За 2 години сигурно затвориха 60 обекта, а може и повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
То целта беше да се консолидират и да обновяват обекти...Ще видим като цяло повечето са на много ключови места.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениекъде са тея нови бензиностанции?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение“Петрол” АД продължава своето устойчиво развитие на мрежа от бензиностанции на самообслужване.
Вече повече от 16 обекта на Петрол оперират в режим на самообслужване. Очаквайте скоро още две нови попълнения във веригата под бранда SELF SERVICE PETROL в гр. Асеновград и гр. Видин.
ВИДИН – ул. “Митрополит Кирил” №1 ОТКРИВАНЕ НА 19.09.2024г.
АСЕНОВГРАД – ул. “Цар Иван Асен II” ОТКРИВАНЕ НА 26.09.2024г.
Новите попълнения от тази концепция ще са в пълен режим на самообслужване 24/7 като клиентите ще могат да се възползват от всички предимства на услугата:
Бързо и лесно зареждане
Добра цена
Допълнителни отстъпки
Удобна локация
News page | Петрол АД
виждам 2 нови обекта в Пловдив и на АМ Струма
тези във Видин и Асеновград не е ясно дали са открити.
- 1 like
Коментар
-
Вече повече от 16 обекта на Петрол оперират в режим на самообслужване. Очаквайте скоро още две нови попълнения във веригата под бранда SELF SERVICE PETROL в гр. Асеновград и гр. Видин.
ВИДИН – ул. “Митрополит Кирил” №1 ОТКРИВАНЕ НА 19.09.2024г.
АСЕНОВГРАД – ул. “Цар Иван Асен II” ОТКРИВАНЕ НА 26.09.2024г.
Новите попълнения от тази концепция ще са в пълен режим на самообслужване 24/7 като клиентите ще могат да се възползват от всички предимства на услугата:
Бързо и лесно зареждане
Добра цена
Допълнителни отстъпки
Удобна локация
News page | Петрол АД
виждам 2 нови обекта в Пловдив и на АМ Струма
тези във Видин и Асеновград не е ясно дали са открити.
Коментар
-
Коментар
Коментар