IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои станаха Far Petroleum други Insaoil

Коментар

• Няма никаква пазарна логика да си оставят бензиностанциите и базите...
      Life won't wait for you.

Коментар

• Аз също мисля че ще се продадат както рафинерията, така и веригата бензиностанции. И все още не виждам какво общо има това с веригата бензиностанции на Петрол!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ще продадат всичко.
          Само рафинерията.Другото си остава.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Продава се рафинерията„Лукойл Нефтохим Бургас“АД.Не продават „Лукойл България“ЕООД където са бензиностанциите.
            Ще продадат всичко.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Продава се рафинерията„Лукойл Нефтохим Бургас“АД.Не продават „Лукойл България“ЕООД където са бензиностанциите.

Коментар

• Флот Петрол?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не знам защо си мислите че има връзка между тази продажба и Петрол АД. Аз лично не виждам такава.
                  Защото си мисля,че мажоритаря няма интерес да се занимава с този бизнес.Притежаваше 30 бензиностанции Литекс и ги отдаде на ШЕЛ.Тези 50 на Петрол, в пакет ще бъдат отдадени.Може и да не съм прав.

Коментар

Litasco SA, основният акционер на „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД, и неговият филиал вече са приели обвързващи оферти от няколко потенциални купувачи, сред които е и KazMunayGas, казаха те, като помолиха да не бъдат назовавани, тъй като преговорите са частни. Казахската компания обсъжда финансирането на потенциалното придобиване с Vitol Group, най-големият независим търговец на петрол в света и основен играч в Казахстан.
                    Не знам защо си мислите че има връзка между тази продажба и Петрол АД. Аз лично не виждам такава.

Коментар

• Litasco SA, основният акционер на „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД, и неговият филиал вече са приели обвързващи оферти от няколко потенциални купувачи, сред които е и KazMunayGas, казаха те, като помолиха да не бъдат назовавани, тъй като преговорите са частни. Казахската компания обсъжда финансирането на потенциалното придобиване с Vitol Group, най-големият независим търговец на петрол в света и основен играч в Казахстан.

Коментар

Тези имат изградени мрежи от бензиностанции в десетина държави.В България добрите локации практически са изчерпани и ако ще влизат на пазара трябва да купуват обекти.Та мисълта ми е,че може да налее малко гориво на заспалата ни PET акция.
                        Не виждам логиката Петрол да им продава бензионостанции при положение, че си ги изкупува само.

Коментар

Тези имат изградени мрежи от бензиностанции в десетина държави.В България добрите локации практически са изчерпани и ако ще влизат на пазара трябва да купуват обекти.Та мисълта ми е,че може да налее малко гориво на заспалата ни PET акция.

Надей се,- но кумеца е жив и си прибира парсата,- е ти пак се надай келепир да блажиш!
                          вътрешнитърговскибакии

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

От опит по пътищата на Европа, ви гарантирам че нищо добро не ни чака след такава сделка,- минимум 8-10% ръст по нашите цени сравнени с комшийските!
                            За завист ще са дунавските и сръбските райони!!!

Коментар

Виктор Орбан: Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "ЛУКойл" в Бургас

22 Декември 2024, Неделя, 12:31 ч.
                              Автор: Флагман.бг

Унгарският премиер настоява за сделката, както се вижда от посещенията му при български официални лица, включително президента Радев

Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "Лукойл" в България, съобщи Виктор Орбан. На брифинг в събота в Будапеща - ден след визитата си в София, премиерът на Унгария обяви, че компанията е подала оферта за "Лукойл Нефтохим" в Бургас и е един от седемте кандидати. В петък Орбан бе на среща с президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

От опит по пътищата на Европа, ви гарантирам че нищо добро не ни чака след такава сделка,- минимум 8-10% ръст по нашите цени сравнени с комшийските!
                              За завист ще са дунавските и сръбските райони!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
                                И все пак този скок в рамките на деня ме накара да повдигна вежди. Доста особен ми се видя и леко ми напомни с това колко рязко ентусиазма беше посечен, когато се качи над 2лв. Не съм правил труда да гледам фрий флоута и какво е ставало, но имам чувството, че някой побутва хартията да се движи в определена посока. Може би наистина новините или липсата им около Нефтохим катализираха процеса.
                                Виктор Орбан: Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "ЛУКойл" в Бургас

22 Декември 2024, Неделя, 12:31 ч.
                                Автор: Флагман.бг

Унгарският премиер настоява за сделката, както се вижда от посещенията му при български официални лица, включително президента Радев

Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "Лукойл" в България, съобщи Виктор Орбан. На брифинг в събота в Будапеща - ден след визитата си в София, премиерът на Унгария обяви, че компанията е подала оферта за "Лукойл Нефтохим" в Бургас и е един от седемте кандидати. В петък Орбан бе на среща с президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коментар

Working...
                                X