Някои станаха Far Petroleum други Insaoil
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ще продадат всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПродава се рафинерията„Лукойл Нефтохим Бургас“АД.Не продават „Лукойл България“ЕООД където са бензиностанциите.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам защо си мислите че има връзка между тази продажба и Петрол АД. Аз лично не виждам такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеLitasco SA, основният акционер на „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД, и неговият филиал вече са приели обвързващи оферти от няколко потенциални купувачи, сред които е и KazMunayGas, казаха те, като помолиха да не бъдат назовавани, тъй като преговорите са частни. Казахската компания обсъжда финансирането на потенциалното придобиване с Vitol Group, най-големият независим търговец на петрол в света и основен играч в Казахстан.
Коментар
-
Litasco SA, основният акционер на „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД, и неговият филиал вече са приели обвързващи оферти от няколко потенциални купувачи, сред които е и KazMunayGas, казаха те, като помолиха да не бъдат назовавани, тъй като преговорите са частни. Казахската компания обсъжда финансирането на потенциалното придобиване с Vitol Group, най-големият независим търговец на петрол в света и основен играч в Казахстан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Тези имат изградени мрежи от бензиностанции в десетина държави.В България добрите локации практически са изчерпани и ако ще влизат на пазара трябва да купуват обекти.Та мисълта ми е,че може да налее малко гориво на заспалата ни PET акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Тези имат изградени мрежи от бензиностанции в десетина държави.В България добрите локации практически са изчерпани и ако ще влизат на пазара трябва да купуват обекти.Та мисълта ми е,че може да налее малко гориво на заспалата ни PET акция.
Надей се,- но кумеца е жив и си прибира парсата,- е ти пак се надай келепир да блажиш!
вътрешнитърговскибакии
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
От опит по пътищата на Европа, ви гарантирам че нищо добро не ни чака след такава сделка,- минимум 8-10% ръст по нашите цени сравнени с комшийските!
За завист ще са дунавските и сръбските райони!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеВиктор Орбан: Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "ЛУКойл" в Бургас
22 Декември 2024, Неделя, 12:31 ч.
Автор: Флагман.бг
Унгарският премиер настоява за сделката, както се вижда от посещенията му при български официални лица, включително президента Радев
Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "Лукойл" в България, съобщи Виктор Орбан. На брифинг в събота в Будапеща - ден след визитата си в София, премиерът на Унгария обяви, че компанията е подала оферта за "Лукойл Нефтохим" в Бургас и е един от седемте кандидати. В петък Орбан бе на среща с президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
От опит по пътищата на Европа, ви гарантирам че нищо добро не ни чака след такава сделка,- минимум 8-10% ръст по нашите цени сравнени с комшийските!
За завист ще са дунавските и сръбските райони!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеИ все пак този скок в рамките на деня ме накара да повдигна вежди. Доста особен ми се видя и леко ми напомни с това колко рязко ентусиазма беше посечен, когато се качи над 2лв. Не съм правил труда да гледам фрий флоута и какво е ставало, но имам чувството, че някой побутва хартията да се движи в определена посока. Може би наистина новините или липсата им около Нефтохим катализираха процеса.
22 Декември 2024, Неделя, 12:31 ч.
Автор: Флагман.бг
Унгарският премиер настоява за сделката, както се вижда от посещенията му при български официални лица, включително президента Радев
Унгарската MOL иска да купи рафинерията на "Лукойл" в България, съобщи Виктор Орбан. На брифинг в събота в Будапеща - ден след визитата си в София, премиерът на Унгария обяви, че компанията е подала оферта за "Лукойл Нефтохим" в Бургас и е един от седемте кандидати. В петък Орбан бе на среща с президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
Коментар
Коментар