Не лош отчет.Хм
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОт няколко дни в търговския регистър тече сага по прехвърляне/продажба на Петрол Експорт. Днес окончателно отказаха вписване заради нарушен чл. 114 от ЗППЦК
Коментар
-
Ех, пуснах една поръчка и се появиха и други желаещи. Не давате на човек да си купи в ниското Ако толкова не ви харесва дружеството, пуснете малкоLast edited by TheSkorpion; 17.07.2024, 14:19.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеПърво ще мине през 4лв и тогава
Ще направи ~350% ръст е така от нищото и цената ще се търгува на нива невиждани от 10години и то точно тогава, когато всичко почва се срива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеТази ниско ликвидна шитня потъна в посредствеността на на БФБ .Най -вероятно ще върне пак към 0.20 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля, колегите бяха засекли че под 1,50 не е продавал. Паникьосани спекулаторчета сами са си хвърлили акциите надолу.
Да видим с последното развитие, този продавач дали няма съвсем да се е оттеглил..
„Петрол“ си е върнал 200 бензиностанции под шапката на холдинга в края на 2023 г. - Investor.bgLife won't wait for you.
Коментар
-
Мисля, колегите бяха засекли че под 1,50 не е продавал. Паникьосани спекулаторчета сами са си хвърлили акциите надолу.
Да видим с последното развитие, този продавач дали няма съвсем да се е оттеглил..
„Петрол“ си е върнал 200 бензиностанции под шапката на холдинга в края на 2023 г. - Investor.bg
Коментар
Коментар