IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щом е така купи моите на 4.50
    Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от nkolev Разгледай мнение
      Защото ако е по-ниска, никой няма да участва в търга(ще си купи от тук)

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        ЩО?????
        Защото ако е по-ниска, никой няма да участва в търга(ще си купи от тук)

Коментар

• Първоначално изпратено от nkolev Разгледай мнение
          Когато се заплаща търговото участие за новите акции, тук цената тряба да е 5 лв.?!
          ЩО?????

Коментар

• Когато се заплаща търговото участие за новите акции, тук цената тряба да е 5 лв.?!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Излезе, че даже загубата намалява
              18 % спад на продажби, но маржа се е качил с 35 %, а за групата с 60 %! EBITDA от (6) на 10.5 млн., но не разбирам защо цена на акция за 2013 е 6.3, като в края на 2013 беше 3.51 май? Тук не сме ли пак в хипотезата на СК под ОК, като при Енергьони?
              Някой пита за базите - там са си явно, както и увеличение с 10 % на персонала.
              Заеми към свързани - от 152 млн на 1 млн. падат.
              Нямам препоръки!

Коментар

• много невнимателно подходих, продадох си всичките акции , трябваше поне 1 да си оставя , за да мога да отида на събранието... дали знае някой , дали ще ме пуснат ако 7 дена преди събранието съм имал акции Благодаря предварително!
                Информацията е най-ценната вещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Отчет поне може ли да потърся...
                  Излезе, че даже загубата намалява

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    Тук приятел логика не търси.
                    Отчет поне може ли да потърся...

Коментар

• Тук приятел логика не търси.

Коментар

• Здравейте, малко съм новичък в тази сфера, опитвам се да свързвам нещата... но след като петрол искат да увеличат капитала си , не е ли логично акциите да се качват ,а не да падат
                        Информацията е най-ценната вещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          Колеги, вече сте без мен, аут съм с 46% доходност. Следва петъчно уиски
                          Е, доста хора ме плюха (дори и на лично), че съм излязал рано.

Чакам ви днес в ниското

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                            Това са облигация и цената е в % от номинала около 70% от номинала, т.е. търгуват се с прилична дохогност до падежа
                            Преди две години съобщиха, че Петрол АД си е изкупило облигациите на изгодна цена...
                            Може да е останало нещичко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Жека ,дай информация за тази сделка ,че интернета ми е като баба Повлекана ......
                              Нали знаеш ,че ни касае свободния обем.....
                              Идва нов софикс...
                              Това са облигация и цената е в % от номинала около 70% от номинала, т.е. търгуват се с прилична дохогност до падежа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Отчет, кога?

Еврофинанс, ОТС:

21.02.2014 13:50 XS0271812447 A0G0NM Петрол АД 1 300 000 69.81 EUR
                                21.02.2014 13:48 XS0271812447 A0G0NM Петрол АД 1 300 000 69.78 EUR
                                Жека ,дай информация за тази сделка ,че интернета ми е като баба Повлекана ......
                                Нали знаеш ,че ни касае свободния обем.....
                                Идва нов софикс...

Коментар

Working...
                                X