IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък не съм доволен-МОЖЕ ОЩЕ

Коментар

• И аз съм доволен, ама ми е много малък обема. Така е който е имал кеш преди и по време на ИПО-тата и е напълнил сега е още по-доволен. Но не се оплаквам колкото-толкова.

Коментар

• и аз доволен за сега но може и още.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от червено
          пазарната стойност на участиятя на холдинга е толкова. няма накъде повече да поскъпва ...
          просто наблюдавай.след известно време пак ще коментираме

не е препоръка за покупка или продажба.само за наблюдение

Коментар

• пазарната стойност на участиятя на холдинга е толкова. няма накъде повече да поскъпва ...

Коментар

• Ейй, ама знаех, че ще се обади някой Аз да не я урочасам си мълча... ;-)

Ами кво стана, само за днес 3,30% нагоре Много доволно напоследък, много и въпреки това P/E-то остава под 10, няма какво да говорим

Коментар

• да-много внимателно си следя парите!

Коментар

• Абе пичове видехте ли какво стана тук в един момент.

Коментар

• Коментар

• П.С

Благодаря за линка

Коментар

• А относно това,къде е по-добре да си вкараш парите,не очаквай някой да ти каже какво да си купиш,кога да си го купиш, и кога да го продадеш,решението и отговорноста са си само твои.
                        Чети,анализираи ,обмисляи и действаи .

Разбира се ПИЧ,

коментираме просто какъв ще е ефекта. Естсетвено че решенията са мои. Както и + и - сите

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Добре де ма след като не сме само ние тарикатите, а цената не мръдна е под въпрос къде е по добре бързи 30%-50% на ИПО или бързи 30%-400% на сплита (е 400% е теоретично и пресилено малко но 80% са съвсем реални примерно).

нещо не се връзва

имаш ли опит с други подобни позиции???

Прочети тази статия http://www.investor.bg/?cat=5&id=35898 , и ще добиеш по-добра представа за това,какво следва от увеличение на капитал ,сплит и т.н.
                          Обърни внимание на датата на статията,след това виж цените на акцийте на някой от тях ( все пак сам ще трябва да се ориентираш кои от тях да проучиш ) към този момент,и после проследи цените на акцийте от преди да се обяви новината, през момента на обявяването и така до днешна дата,разбира се,има и още добри примери,някой от компанийте на ТИМ са доста подходящи примери ,а и доста други.

А относно това,къде е по-добре да си вкараш парите,не очаквай някой да ти каже какво да си купиш,кога да си го купиш, и кога да го продадеш,решението и отговорноста са си само твои.
                          Чети,анализираи ,обмисляи и действаи .

Според мен и при сплит и при ипо се печели, тоест не стои въпроса дали ще спечелиш,а по скоро-колко?
                          А колко,никой не знае,играеш,рискуваш,и се научаваш.

Това разбира се са си мои размисли,не е препоръка за някакво твое,или на някой друг действие.
                          както и по надолу писах-притежавам акции.

Успех

Коментар

• Добре де ма след като не сме само ние тарикатите, а цената не мръдна е под въпрос къде е по добре бързи 30%-50% на ИПО или бързи 30%-400% на сплита (е 400% е теоретично и пресилено малко но 80% са съвсем реални примерно).

нещо не се връзва

имаш ли опит с други подобни позиции???

Коментар

• Ето това

(все пак сплита оказва силно емоционално въздействие)
                              е отговора на въпроса ти.

Сплит и психология са твърде близки понятия.
                              А къде ще е цената,кой знае,ИПО-тата оказват огромно влияние на пазара,защото ако нямаше толкова много първични и вторични предлагания,или поне техни анонси,мисля,че голяма част от компанийте щяха да са с други цени,и то нагоре!!!
                              Конкретно за тази позиция е интересно,че въобще не помръдна след анонса за сплита,но причината за това съм я описал по-нагоре,затова,надявам се,че добрите новини тук предстоят

Горното не е препоръка.Притежавам акции

Коментар

• в смисъл??

има логика да купиш на 23

продаваш на 5,5-7,5 и си на далавера.

според теб докъде ще падне цената

П/Е 15-20 (все пак сплита оказва силно емоционално въздействие)

Коментар

Working...
                                X