Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
хм, може и да сте прав...и все пак някой след оса започна да обира до 2,4 и да спира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
На мен ми се струва, че обратното още не е почнало - не намирам уведомление за избор на брокер (както е по решението).
Не е препоръка за търговия, имам акции на дружествто.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза август и септември вече са минали(може би изкупени) 41хил.бр. Колко бяха гласували 400хил. бр. ?
Не е препоръка за търговия, имам акции на дружествто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Доколкото си спомням според българското законодателство това дружество трябва да започне изплащането на дивидента в рамките на 60 дни от датата на която е гласуван.
А датата на ОСА е 13.6.2019 г. ?
Всичко друго навява мисли или за лошо състояние или за некомпетентност.,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеНа 1 септември ще дават. Парата споко
А датата на ОСА е 13.6.2019 г. ?
Всичко друго навява мисли или за лошо състояние или за некомпетентност.,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЯвно имат много работа, и нямат време да платят дивидента
Имам акции, на дружеството не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе тук станаха 2 месеца от ОСА - не трябваше ли някакъв дивидент да получим или не съм го усетил с мойте 100бр?
Не е препоръка за търговия, имам акции на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе тук станаха 2 месеца от ОСА - не трябваше ли някакъв дивидент да получим или не съм го усетил с мойте 100бр?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Някой си пазари до 2.40 на пазарна вече няколко пъти но пък аск-а отново се напълни на 2.40 и така до следващото изкупуване до 2.40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук да не запуснаха обратното изкупуване?
п.п. дивидент взехме ли?
Коментар
Коментар