IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Голяма работа е хиката
    /колкото две малки /
    Хах, ветре, и ти ли си тук бре

Коментар

• Днес голямо вълнение се получило тук направо става за сърф утре ще сърфирам.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Голяма работа е хиката
        /колкото две малки /

Коментар

• Сесията не е сваршила за тази позиция и ще видим обиране, което може да подмине 13лв.

Коментар

• Малко много негативни отчети се събраха, и хората временно позагубиха вяра в пазара, което е добре за нас, защото парите от старите "модерни", в чиито цени и ръстът за 2050година е калкулиран, бавно бавно почват да се изнизват и ще търсят по-добри акции. Демек тука ще трябва да идват.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              И що се уплашиха купувачите не мога да рзбера?
              Виж, че навсякъде е така...И аз не мога баш да си го обясня - да не би щото е последен ден на месеца? Фондовете да кешират с цел показване на некъв добър резултат?

Друг феномен е интересен - цялото купува зелено, цялото продава червено...егати аномалията.

Коментар

• И що се уплашиха купувачите не мога да рзбера?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Бенчмарк знаят какво да купуват. Досега все хубави работи правят..

Коментар

• Само MCH и EMKA имат принос - 1,8 млн.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      Ехх пак не четете. Знаете, че основните приходи са от дивиденти, а ето какво пише в отчета:

"Дивиденти не са начислени и осчетоводени.При формиране на печалбата към 30.06.2007г не са отразени гласуваните дивиденти. "

Очертава се добър отчет за следващото тримесечие с две думи
                      Ето че това, което бях казал точно преди 2 месеца вече е факт. Приходите от дивиденти вече са осчетоводени и резултатът е налице. Много добър отчет, но на мен все пак ми е по-интересно да видя консолидирания. Мисля, че той ще е дори още по-прекрасен.

Нищо чудно, че Бенча се скъсаха да купуват през изминалия месец (сигурно са купили над 50 000 бройки) - ликвиден холдинг с добри коефиценти и подценен

Коментар

• Отчетът е хубав наистина, надявам се и гошният да е така, той ще е по-меродавен в крайна сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Имаме отчет

753% ръст на нетната печалба

Увеличението е предимно от ръст в приходите от дивиденти, подобно на миналата година...
                          Имаме отчет , аз си понапълних днеска още
                          От изветно време твърдя , че ХИКА-та е едно от най подценените дружества и си мисля че нещата тепърва предстоят .
                          Поздрави и успехи на всички колеги и колежки тука ..... и утре на 13 !!! готино число !

Коментар

• Имаме отчет

753% ръст на нетната печалба

Увеличението е предимно от ръст в приходите от дивиденти, подобно на миналата година...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе не мога да ги разбера тези дето дават поръчки за под 11,50 - не виждат ли че Сомони изкупуват всичко до тази цена.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Интересно!! От половин час 195 купуват само HIKA и вече са взели около 8000 бр.

Коментар

Working...
                                X