If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко много негативни отчети се събраха, и хората временно позагубиха вяра в пазара, което е добре за нас, защото парите от старите "модерни", в чиито цени и ръстът за 2050година е калкулиран, бавно бавно почват да се изнизват и ще търсят по-добри акции. Демек тука ще трябва да идват.
Виж, че навсякъде е така...И аз не мога баш да си го обясня - да не би щото е последен ден на месеца? Фондовете да кешират с цел показване на некъв добър резултат?
Друг феномен е интересен - цялото купува зелено, цялото продава червено...егати аномалията.
Ехх пак не четете. Знаете, че основните приходи са от дивиденти, а ето какво пише в отчета:
"Дивиденти не са начислени и осчетоводени.При формиране на печалбата към 30.06.2007г не са отразени гласуваните дивиденти. "
Очертава се добър отчет за следващото тримесечие с две думи
Ето че това, което бях казал точно преди 2 месеца вече е факт. Приходите от дивиденти вече са осчетоводени и резултатът е налице. Много добър отчет, но на мен все пак ми е по-интересно да видя консолидирания. Мисля, че той ще е дори още по-прекрасен.
Нищо чудно, че Бенча се скъсаха да купуват през изминалия месец (сигурно са купили над 50 000 бройки) - ликвиден холдинг с добри коефиценти и подценен
Увеличението е предимно от ръст в приходите от дивиденти, подобно на миналата година...
Имаме отчет , аз си понапълних днеска още
От изветно време твърдя , че ХИКА-та е едно от най подценените дружества и си мисля че нещата тепърва предстоят .
Поздрави и успехи на всички колеги и колежки тука ..... и утре на 13 !!! готино число !
Коментар