IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И при мен е така

бъгната работа

Коментар

• Същия проблем и при мен.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
        Качили са неконсолидирания, но нещо аз не мога да отворя файловете - дава ми накакви грешки.
        Тъкмо и аз щях да напиша същото. Не се отваря
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Качили са неконсолидирания, но нещо аз не мога да отворя файловете - дава ми накакви грешки.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ей верно бе -аз си накупих когато беше 12-13 ама то паднало още.За ПЕ става въпрос.Ами да се надяваме че под 25-27 ПЕ няма да се наложи да продаваме.

Коментар

• Бенча и този месец къртят тук (4-и месец поред) !!! Обират им на баламурниците евтино акцийките, а той холдингът вече с едноцифрено P/E стана

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от tunyovets
                Hakkinen добре се орентираш,но това не ми пречи да си права забелешки. пък вие решавате дали да им обръщате внимание.
                Продължавай си със забелеШките
                Опа! Математиката ми беше силата!

Коментар

• Първоначално изпратено от tunyovets
                  Hakkinen добре се орентираш,но това не ми пречи да си права забелешки. пък вие решавате дали да им обръщате внимание.
                  Продължавай си със забелеШките

Коментар

• Hakkinen добре се орентираш,но това не ми пречи да си права забелешки. пък вие решавате дали да им обръщате внимание.

Коментар

• Това го виждам, но жиждам и друго ,че мойете и да пишете ама трйабва да ви побутнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                        Абе tunyovets, голям си палячо. Не виждаш ли, че цялата борса е надолу. А тук минават смешни обемчета (които между другото продължават да се обират от Бенча). Тъй че обърне ли тренда, ще видиш какво се получава като пуснеш опънат ластик...
                        А ти си направи труда да му прочетеш предишните 4 мнения и ще разбереш колко му е ясна борсата на човека

Коментар

• Абе tunyovets, голям си палячо. Не виждаш ли, че цялата борса е надолу. А тук минават смешни обемчета (които между другото продължават да се обират от Бенча). Тъй че обърне ли тренда, ще видиш какво се получава като пуснеш опънат ластик...

Коментар

• Първоначално изпратено от tunyovets
                            Трайкате ли бре мишлета никви ви няма драснете нещо де?
                            КАТО СЕ КАЧВАТ ПИШЕТЕ КАТ НЕНОРМАЛНИ
                            А СА НЯМАТЕ МНЕНИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ А?
                            имаме ... и то е, че не обръщаме внимание на парцали като теб, айййййдеееее!

Коментар

• Трайкате ли бре мишлета никви ви няма драснете нещо де?
                              КАТО СЕ КАЧВАТ ПИШЕТЕ КАТ НЕНОРМАЛНИ
                              А СА НЯМАТЕ МНЕНИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ А?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                На брокера на 104 терминала ли му се бъгна, що ли?
                                интересно

важното е, че Бенча е извадил гоУемата кошница и трупа ли трупа зимнина ...

Коментар

Working...
                                X