If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен ме притеснява, че ако погледнеш цялата изминала седмица, ще видиш, че COBOS-ът на 209 е единственият купувач по тази позиция(изключвам единични сделки за малки количества). Какво правим, когато спре да купува???
Хаки, за да купува толкова големи обеми всеки месец, значи не е току така.. Все си мисля, че ще да поназнайва нещо, за да пазарува толкова усилено от месеци.. Та "като му дойде времето" съм сигурен, че няма да останат единствените купувачи (то не че и сега купувачите не надхвърлят значително продавачите).
Мен ме притеснява, че ако погледнеш цялата изминала седмица, ще видиш, че COBOS-ът на 209 е единственият купувач по тази позиция(изключвам единични сделки за малки количества). Какво правим, когато спре да купува???
Той хубаво ако спре да купува, ама ако почне да продава какво ще правим?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Аз се чудя този кобос, дето купува на Бенча от 4 месеца вече, ако не е на някой от фондовете, няма ли да обяви скоро, че минава 5%-ата граница
Айде сега... Знаеш, че и доста продаде същият този COBOS
Хахахаха, Хаки, бъркаш много Продаде прекалено малко !!! И както ти казах и тогава - тоя кобос, едва ли е ония
А само за Януари около 40-50 000 акции пак на същия.
Е тук специално на всички трябва да е ясно, че чакаме консолидирания. От неконсолидирания трудно могат да се вадят каквито и да е изводи
Дано ни зарадват пак де
Дано по времето, когато трябва да излезе консолидирания (края на Февруари) вече има повече позитивизъм на пазара. Иначе, колкото и да е хубав, изпадаме в безтегловност
10.5% по-малка от миналата година. Но все пак става дума за неконсолидирана такава... Това, което ще излезе в края на следващия месец е по-важно... Прави ми впечатление, че инвестициите им са се увеличили почти двойно. Толкова на първо четене...
Коментар
Пухче
Първоначално изпратено от Michelangelo
Бенча и този месец къртят тук (4-и месец поред) !!! Обират им на баламурниците евтино акцийките, а той холдингът вече с едноцифрено P/E стана
Коментар