IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Боримечката
    абе те Стара Планина не консолидират МСН, пък Хиката се изхитриха ... бреееееееееее
    Който превари, той завари
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• абе те Стара Планина не консолидират МСН, пък Хиката се изхитриха ... бреееееееееее

Коментар

• 4udq se kak ve4e ne e na gornoto ograni4enie, pri tozi ot4et, ami posle kato doide i predpriqtieto ot Germaniq koeto e su6to v otli4no sustoqnie...

Коментар

• Poncho, мерси за пояснението Аз също намирах това за единственото логично обяснение. Но пък според мен трябваше да преправят и предходния период, за да има съпоставимост (да не говорим, че трябваше да е за тримесечието, а не годишния).

П.С. Ти откога си оптимист по позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
            Промяна в политиката - консолидират вече и EMKA и MCH - положително което в счетоводната им практика. С новия сплит на EMKA, който се готви и сигурно и с други счетоводни изненади пак ще надминат себе си. Но вкарването на EMKA и MCH в отчетите считам за положително.
            И аз такова предположение имах - особено като видях колко е печалбата за малцинствено участие.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Промяна в политиката - консолидират вече и EMKA и MCH - положително което в счетоводната им практика. С новия сплит на EMKA, който се готви и сигурно и с други счетоводни изненади пак ще надминат себе си. Но вкарването на EMKA и MCH в отчетите считам за положително.

Коментар

• Консолидирания за Q1 2007 печалбата е 214 000.

Абе как позволяват да се пускат такива отчети. В колоната за предходен период да е цялата година.
                Ега ти дезинформацията.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• На тия пичове не знам какви "специалисти" им изготвят отчетите, но определено са за уволнявка :-)
                  Все нещо объркват или го представят по абсурден начин, аман

Коментар

• Егати отчета.. За предходен период в ОПР-то и ОПП-то са ползвали годишния отчет вместо този за 1-ото тримесечие на 2007 г.

И по-учудващото обаче: за 1-ото тримесечие на 2008 г. имат 38 970 хил. лв. приходи, а за цялата 2007 г. 8 862 хил. лв.. Как става тоя номер бе? Някой да ме светне, че не видях нищо в пояснителните сведения.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                      Има ли вероятност да включват вече в консолидирания MCH?
                      Дружеството е възприело подхода регламентиран в стандарта, че контрол съществува и тогава, когато предприятието майка притежава половината или по-малко от половината гласове в предприятието, но притежава властта да назначава или освобождава мнозинството от членовете на съвета на директорите или равностоен управленски орган; или притежава властта да подава мнозинството от гласовете на събранията на съвета на директорите или съответното ръководно тяло.

Коментар

• Има ли вероятност да включват вече в консолидирания MCH?
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Какво става тук, напан нагоре нещо се усеща...
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Признавам си нищо не мога да разбера от отчета

Много странни числа се виждат.

Приходите и разходите от основна дейност са нарастнали яко, но печалбата е малко.

Обаче като гледам как се юрнаха да купуват големите явно е на добре .

Коментари?
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat
                              Виждам че оптимизма трайно е заел позиции тук. Но нека да не забравяме какво се случва когато тапите отляво изведнъж изчезнат.
                              Хубавото тука е че тапите са у лево, а не като ЕУРИНС-а у десно.

Успех на всички и дано 10-тката на Хакинен я видим скоро.
                              Мда, тапапа на 9 падна. Дано утре я сложат пак навреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                                Първоначално изпратено от Boncho
                                Първоначално изпратено от PLP
                                Колеги пак ви казвам че тук има нещо -не може при такъв клатещ се и нестабилен пазар да има 5 цифрени оферти подредени най отгоре на купувачите .Дано скоро разберем.
                                това притеснявалите или те радва ?
                                Радва ме естествено -имам акции

п.п. видях че имам грешка -офертите са 4 цифрени но както и да е -има интереса това е най-важно
                                да отиде на 15-16 лв та да се кротнем малко ,то имаше и 5-цифрени ордерчета и ништо чудно пак да се появят

Коментар

Working...
                                X