Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Паричните средства в неконсолидирания отчет са за 10,08 млн. лв. при пазарна капитализация от 30,5 млн. лв. "... Няма нужда от повече коментар
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да, това е така. Но нека не отричаме че в последните няколко години изплаща дивидент, и се стреми да води поне някаква политика спрямо миноритарите. (Каквато липсва при огромна част от компаниите на БФБ). Това разбира се може да е временно, но към момента мисля че всичко е наред в компанията и цената не отговаря на фундамента. Компанията ми е пренебрежимо малък дял отпортфейла, и се чудя дали да не допълня малко. Но точно рисковете които споделяш ме спират към момента...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Успей и дано е така - гледали сме не един и два филма, в които парите кеш изчезват по свързани фирми, а за минорите остава пак едно, дето е трибуквено и започва с к...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Успей и дано е така - гледали сме не един и два филма, в които парите кеш изчезват по свързани фирми, а за минорите остава пак едно, дето е трибуквено и започва с к...
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Паричните средства в неконсолидирания отчет са за 10,08 млн. лв. при пазарна капитализация от 30,5 млн. лв. "... Няма нужда от повече коментарNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Поздравление на тези, които издържаха и се възползваха от идиотските разпродажби на Алианц ...с този ръст (от дъното) с 45 % , акцията отново изглежа много подценена спрямо активи и кеш ...просто нямам думи за родния пазар..
.Абсурд е при мен, че hika (заради ръст от дъното) сега ми стана най-голяма позиция на бг борса - чудя се дали седянката тук - можем да се обединим и да съберем над 5%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Инта ,какви са му шансовете за Софикс при над 2,50 лв , ти си по енигмите...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Четиво за Велев и компания !!!-А също и за Ангелов и не-Делчев!
-"Да, планираме да запазим дивидентната си политика. Честно казано, ако законът позволява и би било практично, ние ще разпределяме дивиденти дори на тримесечие. Има много компании на основните фондови борси, особено в Северна Америка, които изплащат дивиденти месечно! Причините, от които ние се водим, са от практична гледна точка. Сумата, която разпределяме, е значителна и е много по-лесно да извършваме плащанията равномерно, вместо да акумулираме една обща сума. От моя собствен опит като частен инвеститор, аз също обичам да ми бъде плащано по-често от веднъж годишно, за предпочитане най-малко на тримесечие, но минимум поне два пъти годишно."
http://www.infostock.bg/infostock/co...nat-go-pozvoli
Коментар
-
После поглеждаш мажото и се сепваш - "Абе, не е ли много 5%", та така
- 1 like
Коментар
-
После поглеждаш мажото и се сепваш - "Абе, не е ли много 5%", та така
Ех, да имаше повече такива на БФБ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да! И веднага започва да мъчи въпроса: "Пфуу, защо е само 5% от портфейла!?"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да! И веднага започва да мъчи въпроса: "Пфуу, защо е само 5% от портфейла!?"
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар