това пък какво е при офертите купува, прилича на някакъв код 212121212 ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Ще има да чакаш хубавице.
Може би чакаш и IHLBL na 40ст
Първоначално изпратено от ЛолитаООО, къде бяхте като акцията беше на 2.8 - 3.3 - тогава акции колкото искаш - валяло ....
аз вече продадох , ама сега как ше се зарадвам като доде некои още по здрав и ги изсипе наведнъж
така че по полека с ентусиазма... това ми е приказката - не е нормално да расте толкова бързо и толкова много , при все че всичко това се знае - мцх, , троян , силома , и т.н.
най смешното тука че , че всичко се повтаря - рязко нагоре , после лек , плавен спад и така обратно до 2.8 - 3.3 - там ще ви чакам ...
успешен денизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
ООО, къде бяхте като акцията беше на 2.8 - 3.3 - тогава акции колкото искаш - валяло ....
аз вече продадох , ама сега как ше се зарадвам като доде некои още по здрав и ги изсипе наведнъж
така че по полека с ентусиазма... това ми е приказката - не е нормално да расте толкова бързо и толкова много , при все че всичко това се знае - мцх, , троян , силома , и т.н.
най смешното тука че , че всичко се повтаря - рязко нагоре , после лек , плавен спад и така обратно до 2.8 - 3.3 - там ще ви чакам ...
успешен ден
Коментар
-
И малко аритметика:
MCH = 57200 x 177лв ~ 10000 000 (10 милиона)
EMKA = 147840 x 35лв ~ 5000 000 (5 милиона)
Сами смятайте на акция (ще отбележа само, че в отчета им MCH=758, EMKA=237).
За другите дружества в портфейла не говорим дори (силома напр.)
Първоначално изпратено от аналгинаПри настоящите цени на ЕМКА И М+С, 5лв. за ХИКА могат да се разглеждат само като началото.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Donika
Да не би да имаш в предвид MELHL?
Коментар
Коментар