If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе,Во,толкова ли си я закъсал,че да си таковаш жената?Каво толкова лошо ти е направила?Сигурно ти готви,пере,чисти,глади и т.н.,а ти на всичкото отгоре и да я ...?
П.П. Шегувам се,при това добронамелено,да не се обидиш и ти сега,да ме намразиш,че от вчера насам ще ми стане много след омразата,излята върху мен от онзи нещастник Пинко.
А на мен ми писна от губещи баламурници които чакат с нетърпение някой да напише нещо и почват да се джавкат с него.
Во казах че може а не че ще стане. Ако женати не ти е пуснала не си го изкарвай на мен
Жена ми и снощи ми пусна и след малко пак, а ти сигурно нямаш такава Като следя постовете ти знам, че нямаш ХИКА, но следиш позицията. Загледай се малко по-добре, че след преоценките ще останеш с ... в уста
Съгласен съм с теб, аналгин. Следвах ги и поизлязох на нива около 6, а сега се връщам по позицията. Тук има на къде още да се истерясва...
Успешна седмица на теб и всички останали.
Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...
Защо ли ФП разпродават, а купувачи са само Кобос-и
Тя, днес сигурно 70-80% от сделките са с бабишки акции по 25бр. и 50бр., единстево Елана продадоха 500-600 бр. Бабите кобоси нямат, к`во да се прави.
Надявам се, че и този път се повтаря сценария на Бенчмарк - две крачки напред, една назад. Досега са го правили 5-6 пъти, не вярвам да сменят стратегията. А и едва ли са купили сумати хиляди акции и сега да ги оставят в безтегловност. Ще поживеем, ще видим.
Защо ли ФП разпродават, а купувачи са само Кобос-и
Какво става тука ?? Нещо лошо да се е чуло ??? Да не стане като довухл
На мене за сега ми харесва позицията , ама лошото е че колкото бързо качва , толкова бързо и пада .....
*** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***
*** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***
Коментар