IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Захарни заводи АД (ZHZA / ZAHZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На тез цени риска си заслужава,но проблема е като навсякъде - ниската ликвидност

Коментар

• Мен от едно време ми харесва дружеството, а и мениджмънта опитва нови неща...

... но дружеството има доста голям дълг... затова и капитализацията толкова

Коментар

• Здравейте,

След като прочетох новината в инвестор за добрите резултати и сравнително ниската пазарна капитализация на Дружеството, реших да разгледам отчетите на компанията...

До колкото виждам имат няколко основни бизнеса:
        - Пакетиране на захар
        - Производство и продажба на захарни изделия
        - Производство на царевичен спирт
        - ТЕЦ Горна Орх

За съжаление не мога да открия данни за бизнеса им по отдели бизнес направления, някой от вас виждал ли е такива? Искам да разбера какви са приходите от Тец-а и спирта. Ако ДИВ на компанията чете тук ще се радвам да ни предостави по подробна информация.

Коментар

• тия от де изкараха тая печалба

Коментар

• захарта се търгува с квоти, което позволява на определени хора да правят луди пари, за сметка на други. Досега май няма сериозни разследвания по схемите, но самия факт, че борсова стока може да се продава доста по-скъпо в БГ е показателен. Ако ограниченията паднат цените ще са други.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• и тук има сериозно възстановяване на продажбите, както при доста други дружества
              ръст 87% до над 14 мил за 3м
              печалба 502к

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

Просто Пощенска най0сетне се решиха да преоценят пакета си... пък те са и маркетмейкър...

Имам акции! И не препоръчвам нищо!
                да, най-вероятно са пощата... ама с тия дългове, не знам..

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Алоо инсайдърите, давайте я по-полека тука, че много се набивате на очи с това изкупуване. Интересно ми е, какво ли ще излезе тука?
                  Вероятно нищо!

Отчетите са трагични! Бизнесът яко буксува - във всичките аспекти - захар, захарни изделия и спирт.... Развалиха и партньорството с австрийците...

Просто Пощенска най0сетне се решиха да преоценят пакета си... пък те са и маркетмейкър...

Имам акции! И не препоръчвам нищо!

Коментар

• Алоо инсайдърите, давайте я по-полека тука, че много се набивате на очи с това изкупуване. Интересно ми е, какво ли ще излезе тука?

Коментар

• Какво става тук?
                      тази акция много скочи последните дни?... а и много купувачи се наредиха.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз купих тук малко.. а пък да видим какво ще излезе след 5-10 години

Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                        Доста забравена хартийка а навремето бяха май в бг40, но напоследък гледам ,тук се забелязва някакъв интерес,явно някой се е сетил ,че захарчицата е на трийсет годишен максимум
                        И приходите растат

Но пък лошото е ,че имат доста задължения ..

Да видим какво ще покажат в Q4

Коментар

• Доста забравена хартийка а навремето бяха май в бг40, но напоследък гледам ,тук се забелязва някакъв интерес,явно някой се е сетил ,че захарчицата е на трийсет годишен максимум
                          И приходите растат

Но пък лошото е ,че имат доста задължения ..

Да видим какво ще покажат в Q4

Коментар

• Ей вярно... какво стана с тая компания?

Коментар

• Какво се мъти около тръстиката ?
                              Захарозата не тече вече като мед и масло.
                              Доскоро локуми разтягахме, сега сладкишите се спекли като карамел.
                              Свилоза расте, захароза се рути. Освен пирамиди, на хоризонта друго не се види.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                Някакви кородинати за това дъщерно д-тво "Етанол био" ООД имате ли ???

нещо като интернет страница, телефони, факсове, мейл и т.н., че аз открих само това :

Горна Оряховица, 5100
                                ул.Св.Княз Борис І No 29
                                БУЛСТАТ: 200228792

а "Захарни заводи" АД (3Z9 / ZAHZA) имат ли уеб адрес или някакви координати на ДВИ някой да има ???
                                Извинявам се за грозния хумор, но...да сте виждали "не-ббио"-етанол ?

Коментар

Working...
                                X