IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тука някой получи ли си дивидента ?
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Емитент: Булленд инвестмънтс АДСИЦ-София (5BD)
      Булленд Инвестмънтс АДСИЦ съобщава на своите акционери, че на 16 юли 2012 г. ще бъде изплатен дивидента за 2011 година. Брутният дивидент на една акция е в размер на 0,096 лв. За акционерите, имащи открити сметки при инвестиционни посредници, дивидентът ще бъде изплатен чрез съответния инвестиционен посредник.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Мен флуктуацияте в цената на тази акция не ме вълнуват
        А каква е разликата между флуктуация и нефлуктуация в цената на една акция?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мен флуктуацияте в цената на тази акция не ме вълнуват ,тъйкато съм дългосрочен и пред никой не се отчитам ,ако се сурне най- много да понапълня още .Ако я бъде по-дълго мога да я оставя и на децата си
          Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
          тоя адциц, май се въздигна покрай другите, Ако спихнат, обаче другите - не ми се мисли
          НЕ е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            тоя адциц, май се въздигна покрай другите, Ако спихнат, обаче другите - не ми се мисли
            НЕ е препоръка
            Адсиц-чето си е много добро и в някои отношения има доста предимства пред другите. Гледам всички теми си обиколил снощи и си търсиш форумци да се джавкате.
            Бате Петьо пак ли се прекръсти бе?

Коментар

• тоя адциц, май се въздигна покрай другите, Ако спихнат, обаче другите - не ми се мисли
              НЕ е препоръка

Коментар

• Те ще пуснат официално съобщение ,миналата година съобщението е било на 26 .07. ,а е почнало изплащането от 01.08.Мисля че и таз година ще е нещо подобно ...

Коментар

• Някой получи ли си дивидента вече?
                  Нали по сметките в ИП ги превеждат?

Коментар

• Слагайте си шапките като излизате на слънце ,че след това почва да ви се превиждат дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      Това е невъзможно ,че той до вчера беше сетълмента на последния ден с дивидент ,технически е невъзможно бре
                      за някои е невъзможно, но други ручат сирене, направо от кацата с меда
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Това е невъзможно ,че той до вчера беше сетълмента на последния ден с дивидент ,технически е невъзможно бре

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                          Това е от АТЕРА та бе, кукувци.
                          1. Знам какво имам и какво нямам - АТЕРА нямам поне от два месеца, та доста бих се учудил да е от АТЕРА.
                          2. Мога и да чета - пише емитент Булленд инвестмънтс АДСИЦ, операция Лихвено плащане, дата 18.6.2012, сума 256.91
                          3. Мога и да смятам - сумата се равнява точно на притежаваните в момента акции от Булленд (с удържан данък върху дивидента) - сума 256.91, брой акции 2817

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Потвърждавам. Плащането на 15-ти е от Атерата. Добре, че се усетихте. Аз не бях видял.
                            А мойте дойдоха днес ......а и в бюлетина е на 20 .....

Коментар

• Потвърждавам. Плащането на 15-ти е от Атерата. Добре, че се усетихте. Аз не бях видял.

Коментар

• Това е от АТЕРА та бе, кукувци.

Коментар

Working...
                                X