тука някой получи ли си дивидента ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Емитент: Булленд инвестмънтс АДСИЦ-София (5BD)
Булленд Инвестмънтс АДСИЦ съобщава на своите акционери, че на 16 юли 2012 г. ще бъде изплатен дивидента за 2011 година. Брутният дивидент на една акция е в размер на 0,096 лв. За акционерите, имащи открити сметки при инвестиционни посредници, дивидентът ще бъде изплатен чрез съответния инвестиционен посредник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеМен флуктуацияте в цената на тази акция не ме вълнуватСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Мен флуктуацияте в цената на тази акция не ме вълнуват ,тъйкато съм дългосрочен и пред никой не се отчитам ,ако се сурне най- много да понапълня още .Ако я бъде по-дълго мога да я оставя и на децата сиПървоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениетоя адциц, май се въздигна покрай другите, Ако спихнат, обаче другите - не ми се мисли
НЕ е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениетоя адциц, май се въздигна покрай другите, Ако спихнат, обаче другите - не ми се мисли
НЕ е препоръка
Бате Петьо пак ли се прекръсти бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова е невъзможно ,че той до вчера беше сетълмента на последния ден с дивидент ,технически е невъзможно бреhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеТова е от АТЕРА та бе, кукувци.
2. Мога и да чета - пише емитент Булленд инвестмънтс АДСИЦ, операция Лихвено плащане, дата 18.6.2012, сума 256.91
3. Мога и да смятам - сумата се равнява точно на притежаваните в момента акции от Булленд (с удържан данък върху дивидента) - сума 256.91, брой акции 2817
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПотвърждавам. Плащането на 15-ти е от Атерата. Добре, че се усетихте. Аз не бях видял.
Коментар
Коментар