IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    Така е, но преди влязоха тук институционални както и здрави клиенти на гръцките банки, които изпомпиха здраво цената. Сега трябва първо останалите акции да станат скъпи, че да се върне интересът на по-големи риби.
    Тук тези които надуха балона те го ии спукаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
      Както си пада после ще рипне до 10-15 хилки- Вече е ставало. Не е препоръка
      Така е, но преди влязоха тук институционални както и здрави клиенти на гръцките банки, които изпомпиха здраво цената. Сега трябва първо останалите акции да станат скъпи, че да се върне интересът на по-големи риби.

Коментар

• Както си пада после ще рипне до 10-15 хилки- Вече е ставало. Не е препоръка

Коментар

Да ниско ликвидна е , но за това е много евтина, а и тези пооказатели са прекрасни за тази цена
          Според мен, още може да падне, не изключвам до номинал. Имам акции, но както е модерно - не е препоръка

Коментар

Да ниско ликвидна е , но за това е много евтина, а и тези пооказатели са прекрасни за тази цена
            така е, при криза от нисколиквидните се бяга а при подем се помпят на макс

Коментар

• По отчета
              Приходите скачат, печалбата не защото нарастват разходите за материали - но не заради цените им, а просто нарастват наличностите, виждасе от баланса - увеличават се с 1.2 млн.

Ако се свият последното тримесечи, нали се сещате къде в небесата може да отиде печалбата

п.п. Не е препоръка, естествено

Коментар

• Да ниско ликвидна е , но за това е много евтина, а и тези пооказатели са прекрасни за тази цена

Коментар

• Дреме ми за КАФЕТО ади бегай в Форекса да си арчиш стинките.Толкова малко имам че ич не ми дреме за артията.Въпроса беше за отчета.
                  Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение

знаеш ли колко такива като тебе хвалеха таз хартия още 10 лева? не ми дреме за отчета гледай цената и ликвидноста. май и ти си някой манипулатопр като Пепи на великя холдинг. Ще те пращаме и теб май в КаФеНето охльо-бохльо.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                    Брех брех и забележки ще си правим-вземи кажи нещо за отчета -ако можеш де.

знаеш ли колко такива като тебе хвалеха таз хартия още 10 лева? не ми дреме за отчета гледай цената и ликвидноста. май и ти си някой манипулатопр като Пепи на великя холдинг. Ще те пращаме и теб май в КаФеНето охльо-бохльо.

Коментар

• Брех брех и забележки ще си правим-вземи кажи нещо за отчета -ако можеш де.
                      Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение

ти ли ще го раздаваш Пепи на Унипак?

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                        Има отчет и то не лош.Приходите скачат с 1,3мил. печалба 604х.За криза вадят добър отчет.
                        http://www.investor.bg/files/bulleti...c670aa5e2f.pdf

ти ли ще го раздаваш Пепи на Унипак?

Коментар

• Има отчет и то не лош.Приходите скачат с 1,3мил. печалба 604х.За криза вадят добър отчет.
                          http://www.investor.bg/files/bulleti...c670aa5e2f.pdf
                          Last edited by frei1974; 29.10.2010, 15:26.

Коментар

• Кирчо, кажи нещо, много си притихнал ?
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Ти си от клонингите дето си вдигат самочувствието като се заяждат и дразнят с другитеВие все купувате на много ниски цени и продавате на върновете . Всеки може да лъже е и
                              Да бе ....
                              Аз съм мазохист и съм стоял в темата на Булстрад три години да коментирам акцията от 50 до 360 лв ....за да гледам другите как печелят .Стига с тебе съм се занимавал....просто няма какво да се научи от теб даже нямаш смелост и портфейла да си пуснеш...
                              Успехи в каквото и там се занимаваш !

Коментар

• Там е работата- на вас Клонингите все ви излиза

Коментар

Working...
                                X