Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеКакто си пада после ще рипне до 10-15 хилки- Вече е ставало. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДа ниско ликвидна е , но за това е много евтина, а и тези пооказатели са прекрасни за тази цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДа ниско ликвидна е , но за това е много евтина, а и тези пооказатели са прекрасни за тази цена
Коментар
-
По отчета
Приходите скачат, печалбата не защото нарастват разходите за материали - но не заради цените им, а просто нарастват наличностите, виждасе от баланса - увеличават се с 1.2 млн.
Ако се свият последното тримесечи, нали се сещате къде в небесата може да отиде печалбата
п.п. Не е препоръка, естествено
Коментар
-
Дреме ми за КАФЕТО ади бегай в Форекса да си арчиш стинките.Толкова малко имам че ич не ми дреме за артията.Въпроса беше за отчета.Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
знаеш ли колко такива като тебе хвалеха таз хартия още 10 лева? не ми дреме за отчета гледай цената и ликвидноста. май и ти си някой манипулатопр като Пепи на великя холдинг. Ще те пращаме и теб май в КаФеНето охльо-бохльо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеБрех брех и забележки ще си правим-вземи кажи нещо за отчета -ако можеш де.
знаеш ли колко такива като тебе хвалеха таз хартия още 10 лева? не ми дреме за отчета гледай цената и ликвидноста. май и ти си някой манипулатопр като Пепи на великя холдинг. Ще те пращаме и теб май в КаФеНето охльо-бохльо.
Коментар
-
Брех брех и забележки ще си правим-вземи кажи нещо за отчета -ако можеш де.Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
ти ли ще го раздаваш Пепи на Унипак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеИма отчет и то не лош.Приходите скачат с 1,3мил. печалба 604х.За криза вадят добър отчет.
http://www.investor.bg/files/bulleti...c670aa5e2f.pdf
ти ли ще го раздаваш Пепи на Унипак?
Коментар
-
Има отчет и то не лош.Приходите скачат с 1,3мил. печалба 604х.За криза вадят добър отчет.
http://www.investor.bg/files/bulleti...c670aa5e2f.pdfLast edited by frei1974; 29.10.2010, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи си от клонингите дето си вдигат самочувствието като се заяждат и дразнят с другитеВие все купувате на много ниски цени и продавате на върновете . Всеки може да лъже е и
Аз съм мазохист и съм стоял в темата на Булстрад три години да коментирам акцията от 50 до 360 лв ....за да гледам другите как печелят .Стига с тебе съм се занимавал....просто няма какво да се научи от теб даже нямаш смелост и портфейла да си пуснеш...
Успехи в каквото и там се занимаваш !
Коментар
Коментар