Добра и подценена акция, а лаячите се умълчаха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеПакета на 1.50 свършиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенещо си в грешка
тука нямам ...все още...и сериозно се замислям дали не изпуснах момента, когато някой чистеше на 1.50
а дали факушката ме прави за смях или не ...за мен няма никакво значение - единственото което ме вълнува е сметката ми да расте по-бързо от банков депозит, а кой какво казал...голям праз.
за теб явно е по-важно медийното представяне от доходността.
успех
Според мен направи си го изпусна, дружеството върви много добре!
То още има промоцийки де, но по-малко бройки...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнениети от 4 лева все така говориш, чак Факушка те направи за смях
тука нямам ...все още...и сериозно се замислям дали не изпуснах момента, когато някой чистеше на 1.50
а дали факушката ме прави за смях или не ...за мен няма никакво значение - единственото което ме вълнува е сметката ми да расте по-бързо от банков депозит, а кой какво казал...голям праз.
за теб явно е по-важно медийното представяне от доходността.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеде този късмет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнениебая мишлета сте се набълбукали с тая артия и се надъхвате. скоро мечтите ви ще бъдат преключени като стане 50-60 стотинкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТова е печелившо дружество с увеличаващи се продажби по време на криза!
При цена 1.50 лв. в момента:
П/Е* - (9 мес.) - 5.64
P/S* - (9 мес.) - 0.23
Счетоводна стойност - 3.98
10 % ръст на продажбите в кризата
Понакупих акции покрай последните промоции
Ало Кирееее, защо се спихна бе спекулантино Изплачи си мъката в капачка от ракия - кога ще ходи на 3 и 5 лв.Last edited by mechka uteshitelka; 31.10.2010, 16:03.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар