If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нещо си в грешка
тука нямам ...все още...и сериозно се замислям дали не изпуснах момента, когато някой чистеше на 1.50
а дали факушката ме прави за смях или не ...за мен няма никакво значение - единственото което ме вълнува е сметката ми да расте по-бързо от банков депозит, а кой какво казал...голям праз.
за теб явно е по-важно медийното представяне от доходността.
успех
Според мен направи си го изпусна, дружеството върви много добре!
ти от 4 лева все така говориш, чак Факушка те направи за смях
нещо си в грешка
тука нямам ...все още...и сериозно се замислям дали не изпуснах момента, когато някой чистеше на 1.50
а дали факушката ме прави за смях или не ...за мен няма никакво значение - единственото което ме вълнува е сметката ми да расте по-бързо от банков депозит, а кой какво казал...голям праз.
за теб явно е по-важно медийното представяне от доходността.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Пак ли се правиш на Велика. Нищо не си купила- ти си по празните приказки. Нали все си на печалба.И играеш на всички пазари Акциата е супер- купувам си я и я продавам от 10години. И пак ще има дивидент вердятно.Те и други позиции с по- малка ликвидност са в това положение
Мечко, след отчета иронията ви тук е неуместна
Нормално е да стигне 3-4 лв., а кога и дали е друг въпрос... Иначе ако има промоции- мераклии ще се намерят.
Лошото е, че Кирето онемя, предполагам от последните промоции. Иначе и аз понакупих, на 1,50. Но не много, защото ако падне още - ще купя мааалко повече.
Ало Кирееее, защо се спихна бе спекулантино Изплачи си мъката в капачка от ракия - кога ще ходи на 3 и 5 лв.
Коментар