ами те май само два акционера имаха по над 5%, така че един от двамата. Защо засега няма как да знаем. мен ми се върти нещо счетоводно, щото сме края на годината. ще почакаме и можем да се ориентираме според купувача.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКак прелетяха 5% от капитала. Малко нисичко като цена, ама да видим какво се пече. Да не се опитват и тук да правят търгово евтино?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепървото тримесечие получиха трите милиона еврофинансиране за новата машина и ги ползваха за плащане на дългове. за какво точно да ги държат? само за тримесечие банковите заеми намаляват с 3,360 хил и вече са 3,693 хилНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, сметни ми колко процента съм направил като ги продадох на 10.40.А ти чакаш на 0 процента кешНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениелошо е когато кеша е по-малко от необходимото))destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеТази акция вече си е "тигър", от 1.5 лв. на 10.5 лв. си е Х10 за има няма 5-6 годинки
Защо според теб трябва да има висока кешова наличност? Не е добре cash ratio да е високо... защо да им стои кеша и едновременно да плащат лихви.по лизинги и кредити? Просто, когато имаш да обновяваш голяма материална база и да направиш от едно "остаряло" производство "модерно" производство си иска левъриджа, ако искаш да не чакаш още повече години Според мен в момента възможността тази компания да увеличи печалбата си значително е по-вероятна от всякога през цялото ѝ развитие!
Не е препоръка.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече те някои неща изобщо не работят.
Остави сайта на сайтаджиите, панда, ами виж им че с години наличния кеш е в недоимък. Не може да стане това малък тигър, според мен, и ще му трябва много време, за който има време да го чака, разбира се. Ти нали се разкеши и озлати !? Поне добре, че не си в неликвидни. На бфб все повече се бият рекордите по неликвидност и да се набучи човек в едни от най-неликвидните, може да му изиграе шега, особено през лятото...
Защо според теб трябва да има висока кешова наличност? Не е добре cash ratio да е високо... защо да им стои кеша и едновременно да плащат лихви.по лизинги и кредити? Просто, когато имаш да обновяваш голяма материална база и да направиш от едно "остаряло" производство "модерно" производство си иска левъриджа, ако искаш да не чакаш още повече години Според мен в момента възможността тази компания да увеличи печалбата си значително е по-вероятна от всякога през цялото ѝ развитие!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениече то в бг има ли изобщо нещо ликвидно
нито една компания със средно повече от 10 сделки на ден, направо е плачевно
на бфб държа още малко унипак, лавена и захарните заводи, към 10% от портфейла е. при тези показатели унипак и лавена ми изглеждат малко скъпи, но фундамента е там покрай новите машини. иначе сега на 9 юни ми пристига дивидент по една от позициите и се чудя къде да го сложа, засега съм набелязал един старъп в сащНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече те някои неща изобщо не работят.
Остави сайта на сайтаджиите, панда, ами виж им че с години наличния кеш е в недоимък. Не може да стане това малък тигър, според мен, и ще му трябва много време, за който има време да го чака, разбира се. Ти нали се разкеши и озлати !? Поне добре, че не си в неликвидни. На бфб все повече се бият рекордите по неликвидност и да се набучи човек в едни от най-неликвидните, може да му изиграе шега, особено през лятото...
нито една компания със средно повече от 10 сделки на ден, направо е плачевно
на бфб държа още малко унипак, лавена и захарните заводи, към 10% от портфейла е. при тези показатели унипак и лавена ми изглеждат малко скъпи, но фундамента е там покрай новите машини. иначе сега на 9 юни ми пристига дивидент по една от позициите и се чудя къде да го сложа, засега съм набелязал един старъп в сащdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Остави сайта на сайтаджиите, панда, ами виж им че с години наличния кеш е в недоимък. Не може да стане това малък тигър, според мен, и ще му трябва много време, за който има време да го чака, разбира се. Ти нали се разкеши и озлати !? Поне добре, че не си в неликвидни. На бфб все повече се бият рекордите по неликвидност и да се набучи човек в едни от най-неликвидните, може да му изиграе шега, особено през лятото...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
има 124 хил обезценени вземания, така че ако смяташ recurring ebitda без да броиш приходите от финансирания (защото реално те са европейските пари), растежа е от 1206 хил на 1351 хил или малко над 12%.
приходите добре се покачват включително износа, но не очаквах толкова много разходи за материалиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар