IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    И на синия чип Монбат му се точеха много, а печалбата до полугодието с лек спад от ... 4 пъти. Договри, перспективи и прогнози налице ... но освен коментарите на Киро - философа, друго не се очаква.
    Монбат са си надценени откакто са на борсата А коя е тази новина, която изглежда само ти знаеш за Унипак?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Добре, че Утешителката се усети навреме и си купи, а другата сега ще се пукне от злоба и завист
      Абе май видно е, че си този който се пукаш от завист, Пък и защо не. Когато ги купуваше над 2 кинта, утешителката ги придоби на кинта и 50 ))
      Кротувай, поне, като не си в час и не се обаждай без да те питат.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
        Аз лично, очаквах печалбата за Q2 да бъде малко по-малка, но чак пък "нулев резултат" при тези маржове и този ръст в продажбите не ми се вижда реалистична прогноза. Факт е, че печалбата до момента е малко над 0.65 лв на акция. Дори и да има някое "нулево тримесечие" до края на годината, я то няма да има със сигурност, пак няма да ме уплаши, защото така или иначе ще има дивидентче, макар и по-скромно

Не е Препоръка!
        И на синия чип Монбат му се точеха много, а печалбата до полугодието с лек спад от ... 4 пъти. Договри, перспективи и прогнози налице ... но освен коментарите на Киро - философа, друго не се очаква.

Коментар

• ВНИМАНИЕ ЗАВИСТА РАЗБОЛЯВА

Коментар

• XY: Ухх.., и аз позаредих на 1.50 и поразпродадох на 3.50, много яко беше

Сега може да продам още малко, но над 5
            ПП: пропуснах да кажа, че сигурно си ги продала на мен тези акции на по 3.50 лв

Коментар

Много ви бива на приказките, но ако ненадейно през някое тримесечие в отчетите се появи 0лев резултат, вероятно ще се скъсате от разкешване. Не е препоръка.
              Аз лично, очаквах печалбата за Q2 да бъде малко по-малка, но чак пък "нулев резултат" при тези маржове и този ръст в продажбите не ми се вижда реалистична прогноза. Факт е, че печалбата до момента е малко над 0.65 лв на акция. Дори и да има някое "нулево тримесечие" до края на годината, я то няма да има със сигурност, пак няма да ме уплаши, защото така или иначе ще има дивидентче, макар и по-скромно

Не е Препоръка!

Коментар

• Добре, че Утешителката се усети навреме и си купи, а другата сега ще се пукне от злоба и завист

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...t=4360&page=11

Коментар

• Охоо Сега Мечките ще се пукнат от злоба и завист- те ревяха и срещу купувачите на 1.50. Злобата на профаните няма да попречи на добрите акции. За справка вичте по назад в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                      И кои са врели некипелите- не се ли виждат резултатите на компанията. Ти ли определяш кога някой да пише. Ако си купил на 1.50 от какво си недоволна
                      Доволна съм, но си трайкам. Пък вие се напльокахте преди 2 дни в позицията и започнахте с форумното вкарване на сгъстен въздух.

Коментар

• Много ви бива на приказките, но ако ненадейно през някое тримесечие в отчетите се появи 0лев резултат, вероятно ще се скъсате от разкешване. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Ухх.., и аз позаредих на 1.50 и поразпродадох на 3.50, много яко беше

Супер, аз пък по 9 лв -10 лв не бих продал през следващите 2-3 години

Не е препоръка!

Коментар

• Ухх.., и аз позаредих на 1.50 и поразпродадох на 3.50, много яко беше

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Че се появихте да плямпате врели-некипели, една година след разпродажбите на 1,50.
                              Дотогава се бяхте снишили по-ниско от тревата. Жалка история. Но да кажем, че не е препоръка!
                              Не мога да коментирам действията и коментарите на други и със сигурност не попадам в тази класифицирана от теб група. Аз лично започнах да се интересувам от Унипак, за съжаление чак след Q4 2010 г., за което много съжалявам, но просто не им бях поглеждал отчетите. Моята средна цена е около 3.60 лв., но въпреки това считам, че направил изключително добра инвестиция А ти щом си си купила на по 1.50 лв можеш само да се радваш, а не да съжаляваш краткосрочно виждащите спекулантчета

Коментар

• И кои са врели некипелите- не се ли виждат резултатите на компанията. Ти ли определяш кога някой да пише. Ако си купил на 1.50 от какво си недоволна

Коментар

Working...
                                X