If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на синия чип Монбат му се точеха много, а печалбата до полугодието с лек спад от ... 4 пъти. Договри, перспективи и прогнози налице ... но освен коментарите на Киро - философа, друго не се очаква.
Монбат са си надценени откакто са на борсата А коя е тази новина, която изглежда само ти знаеш за Унипак?
Добре, че Утешителката се усети навреме и си купи, а другата сега ще се пукне от злоба и завист
Абе май видно е, че си този който се пукаш от завист, Пък и защо не. Когато ги купуваше над 2 кинта, утешителката ги придоби на кинта и 50 ))
Кротувай, поне, като не си в час и не се обаждай без да те питат.
Аз лично, очаквах печалбата за Q2 да бъде малко по-малка, но чак пък "нулев резултат" при тези маржове и този ръст в продажбите не ми се вижда реалистична прогноза. Факт е, че печалбата до момента е малко над 0.65 лв на акция. Дори и да има някое "нулево тримесечие" до края на годината, я то няма да има със сигурност, пак няма да ме уплаши, защото така или иначе ще има дивидентче, макар и по-скромно
Не е Препоръка!
И на синия чип Монбат му се точеха много, а печалбата до полугодието с лек спад от ... 4 пъти. Договри, перспективи и прогнози налице ... но освен коментарите на Киро - философа, друго не се очаква.
Много ви бива на приказките, но ако ненадейно през някое тримесечие в отчетите се появи 0лев резултат, вероятно ще се скъсате от разкешване. Не е препоръка.
Аз лично, очаквах печалбата за Q2 да бъде малко по-малка, но чак пък "нулев резултат" при тези маржове и този ръст в продажбите не ми се вижда реалистична прогноза. Факт е, че печалбата до момента е малко над 0.65 лв на акция. Дори и да има някое "нулево тримесечие" до края на годината, я то няма да има със сигурност, пак няма да ме уплаши, защото така или иначе ще има дивидентче, макар и по-скромно
Охоо Сега Мечките ще се пукнат от злоба и завист- те ревяха и срещу купувачите на 1.50. Злобата на профаните няма да попречи на добрите акции. За справка вичте по назад в темата
Много ви бива на приказките, но ако ненадейно през някое тримесечие в отчетите се появи 0лев резултат, вероятно ще се скъсате от разкешване. Не е препоръка.
Че се появихте да плямпате врели-некипели, една година след разпродажбите на 1,50.
Дотогава се бяхте снишили по-ниско от тревата. Жалка история. Но да кажем, че не е препоръка!
Не мога да коментирам действията и коментарите на други и със сигурност не попадам в тази класифицирана от теб група. Аз лично започнах да се интересувам от Унипак, за съжаление чак след Q4 2010 г., за което много съжалявам, но просто не им бях поглеждал отчетите. Моята средна цена е около 3.60 лв., но въпреки това считам, че направил изключително добра инвестиция А ти щом си си купила на по 1.50 лв можеш само да се радваш, а не да съжаляваш краткосрочно виждащите спекулантчета
Коментар