Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобре, че Утешителката се усети навреме и си купи, а другата сега ще се пукне от злоба и завист
Кротувай, поне, като не си в час и не се обаждай без да те питат.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеАз лично, очаквах печалбата за Q2 да бъде малко по-малка, но чак пък "нулев резултат" при тези маржове и този ръст в продажбите не ми се вижда реалистична прогноза. Факт е, че печалбата до момента е малко над 0.65 лв на акция. Дори и да има някое "нулево тримесечие" до края на годината, я то няма да има със сигурност, пак няма да ме уплаши, защото така или иначе ще има дивидентче, макар и по-скромно
Не е Препоръка!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеМного ви бива на приказките, но ако ненадейно през някое тримесечие в отчетите се появи 0лев резултат, вероятно ще се скъсате от разкешване. Не е препоръка.
Не е Препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеИ кои са врели некипелите- не се ли виждат резултатите на компанията. Ти ли определяш кога някой да пише. Ако си купил на 1.50 от какво си недоволнаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеУхх.., и аз позаредих на 1.50 и поразпродадох на 3.50, много яко беше
Сега може да продам още малко, но над 5
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЧе се появихте да плямпате врели-некипели, една година след разпродажбите на 1,50.
Дотогава се бяхте снишили по-ниско от тревата. Жалка история. Но да кажем, че не е препоръка!
Коментар
Коментар