Първоначално изпратено от BSE Will Rise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеТова е от темата за Гагарин. Поста е от миналата година. Още тогава се виждаше, че колкото повече Упак върви нагоре, толкова по-трудно ще става за Гаг-а, Но хората се смееха. Е има време, след 2-3 год. печалбата ще е 5 мил, а на Гагбт - не бих се наел да прогнозирам. ))) Поста можеше спокойно да се наименова Упак vs Гагбт. Е естествено, че бих избрал Упак, при тези надути цени за Гагбт.
Не е препоръка
http://www.trakia-papir.bg/
Тези са най-големите по пазарен дял в България, но ако гледаме Унипак АД на консолидирана база с ФОРТ ООД - Пловдив, се забелязва, че Унипак и Тракия Папир имат по около 25% от пазарния дял в сектора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеБраво ЮриПри тези показатели и 50-60 е малко
Според мен номенклатурата и апаратурата на соца все още движи гагарин по някаква соц-инерция, но всичко е до време и рано или късно пазара ще изреже неадекватностите. Особено пък ако се разбие и приватизира БТХ. А що се отнася до отчета - не им вярвам на 100%. 50-60 лв/ акция за гагбт е ужасно, безобразно скъпо. Не е препоръка.
Не е препоръкаРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСофкома добре го продадоха. Това е една доста надценена акция спрямо текущите нива. Унипак е същата работа. Ръст тук се съмнявам да видим следващите 12 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_Petkov_Karaivanski Разгледай мнениеNE E PREPORAKA
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКиро се пише запознат, Тартора на позицията е. Той ще те светне.
Пък и монбат не са надценени, откакто са на борсата
Мен по-скоро ме вълнува какво мислите за Унипак, че нещо ме съмнявате с философиите за продажба на 5 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Нали казах вече, че Монбат не е надценен откакто е на борсата. Чети малко и ти. Ако някой ден по някаква причина великите инвеститори видят и тук някакъв спад на печалбата, мисля, че веднага ще започнат да кешират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеЕ за това е консолидирания отчет. Ама нали сте се събрали все инвеститори от класа.
"Обобщените данни за първите шест месеца на 2011 г. сочат, че Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 12 041 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 12.23% в сравнение с реализираната от Монбат АД печалба преди облагане с данъци на индивидуална база за същия период на 2010 г."
Нали казах вече, че Монбат не е надценен откакто е на борсата. Чети малко и ти. Ако някой ден по някаква причина великите инвеститори видят и тук някакъв спад на печалбата, мисля, че веднага ще започнат да кешират. )))Last edited by mechka uteshitelka; 01.08.2011, 14:39.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеИ на синия чип Монбат му се точеха много, а печалбата до полугодието с лек спад от ... 4 пъти. Договри, перспективи и прогнози налице ... но освен коментарите на Киро - философа, друго не се очаква.
"Обобщените данни за първите шест месеца на 2011 г. сочат, че Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 12 041 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 12.23% в сравнение с реализираната от Монбат АД печалба преди облагане с данъци на индивидуална база за същия период на 2010 г."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеМонбат са си надценени откакто са на борсата А коя е тази новина, която изглежда само ти знаеш за Унипак?
Пък и монбат не са надценени, откакто са на борсатаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар