IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bigniK
    Няма ентусиасти тук да купуват на 0,70лв. Колко ли е "добра" тази акция? Ако може "специалистите" да дадат по един коментар, дали да пускам продажби на 0,60 лв. в понеделник?
    Защо са ти ентусиасти !?!))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение
      Няма ентусиасти тук да купуват на 0,70лв. Колко ли е "добра" тази акция? Ако може "специалистите" да дадат по един коментар, дали да пускам продажби на 0,60 лв. в понеделник?
      Пускай смело!

Коментар

• Няма ентусиасти тук да купуват на 0,70лв. Колко ли е "добра" тази акция? Ако може "специалистите" да дадат по един коментар, дали да пускам продажби на 0,60 лв. в понеделник?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Я пак?

Да го оставим, че той сам казва -много е порасЪл , а и с БигНик...

Коментар

........Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира.......
            Я пак?
            Life won't wait for you.

Коментар

Пораснал съм много отдавна! Но ти много загадъчно изписваш информацията, от което нищо не се разбира! Какво точно имаш предвид, може много по-просто да напишеш! Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира. И на тази позиция май нищо добро не се очаква! Имам малко акции и се отървавам от тях!

Сега , едни други хора си ги мерят по тия ширини;- моля не искай това от мен! Написал съм към поста и обръщение, а ти си задаваш "въпроси-хрумки".... каквото съм искал- съм го казал и насочил ( освен ако не си на единия от шесте стола)! Твоя си работа как ще си процедираш с дяловете !

Коментар

• Пораснал съм много отдавна! Но ти много загадъчно изписваш информацията, от което нищо не се разбира! Какво точно имаш предвид, може много по-просто да напишеш! Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира. И на тази позиция май нищо добро не се очаква! Имам малко акции и се отървавам от тях!

Коментар

Какво искаш да кажеш с това инфо?

-"КОНТРА ПУНКТ - ОПОРНА ТОЧКА" ,- Както искаш така го кръсти ! , ама и ти си един завъла ... ша порастнеш

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Иска да каже,че Благо-Колорадото си разширява мебелния бизнес... Шегувам се...

Иска да каже ,че ТК холдинг продават имот,който в баланса им е оценен на 1 094 000,а са постигнали продажна цена на същия имот 1 580 000 без ДДС...И препоръчва на Златния лев и те да си погледнат в баланса,да не би пък имотите им да са "леко подценени"...Дано съм му разбрал правилно мисълта,че и аз чат-пат се блещя половин час в някое изречение на Интата и се чудя,какво иска да каже тоя човек...

Уралла бе ортаци , и добре сте ми дошли !!!
                    Ретро"граден" - много ме радваш , провилно си разчел посланието;- в добавка -"да му мислят (СД- 6те стола) ако си въобразЪт , че и ний не поназнайваме нещо от ройонЪт !

Коментар

Какво искаш да кажеш с това инфо?
                      Иска да каже,че Благо-Колорадото си разширява мебелния бизнес... Шегувам се...

Иска да каже ,че ТК холдинг продават имот,който в баланса им е оценен на 1 094 000,а са постигнали продажна цена на същия имот 1 580 000 без ДДС...И препоръчва на Златния лев и те да си погледнат в баланса,да не би пък имотите им да са "леко подценени"...Дано съм му разбрал правилно мисълта,че и аз чат-пат се блещя половин час в някое изречение на Интата и се чудя,какво иска да каже тоя човек...
                      Last edited by retro_69; 18.07.2017, 21:29.

Коментар

• Това, доколкото мога да преценя, е бившето предприятие "Вела Пеева", шивашко предприятие. Не знам дали работи, и не знам какво участие има Златен лев холдинг в него. Подобен имот в тази индустриална зона се продаваше доста дълго време, докато не дойде стратегически инвеститор от Германия, и го купи. Пазарджик не е много предпочитан град за инвестиции, така, че не знам кой ще купи този имот, независимо от цената!

Коментар

• Какво искаш да кажеш с това инфо?

Коментар

• Препоръка е за СД на Зл.лев х-г ;- да си сверят "часовниците" !

-" Предмет: - продажба на недвижими имоти, представляващи: ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с площ от 45 472 кв.м., съставляващ имот с идентификатор 55155.508.11 по кадастралната карта и кадастралните регистри, одобрени със Заповед РД-18-97 от 28.10.2008 г. на ИД на АГКК, с адрес на поземления имот: гр.Пазарджик, ул.Искра №1, с трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: за текстилна промишленост, стар идентификатор няма, номер по предходен план 10724, квартал 2, парцел IV, при съседи: поземлени имоти с идентификатор 55155.508.18, 55155.508.14, 55155.508.557, 55155.508.487, 55155.508.486, 55155.508.249, 55155.508.485, 55155.508.8, 55155.508.484, 55155.508.483, 55155.508.12, 55155.508.482, 55155.508.481, 55155.508.21, ведно с всички построени в него сгради, съгласно скица № 15-303873/28.06.2017 г. от СГКК-гр.Пазарджик.; Цена - 1 580 000.00 /един милион, петстотин и осемдесет хиляди/ лева без включен ДДС; Балансова стойност – 1 094 170 (един милион, деветдесет и четири хиляди, сто и седемдесет) лева, съгласно заверен от одитор баланс за 2016 г."

http://www.x3news.com/?page=news&language=bg

Коментар

Кога СД на Златен лев ще вземе решението, непотърсения дивидент от 2011г. да се отнесе в активите на дружеството, и да се придобият едни 490 хил лева, които ще донесат нетна доходност от 7,5 ст. на акция, за да може поне на 0,80 лв. на акция да търгуваме?

Eeeee,- ти без заплати ще ги накараш да ти директорстват- сметката ти издиша поне докато не
                              продадът някой имотец вече

Коментар

• май всяка година им се полага нале, не се притеснявай, това им е играта комай, иначе откъде лапаница, скоро май не остава много след постоянни разпродажби на активи или бъркам, !?) дано бъркам!)
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X