Първоначално изпратено от bigniK
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеНяма ентусиасти тук да купуват на 0,70лв. Колко ли е "добра" тази акция? Ако може "специалистите" да дадат по един коментар, дали да пускам продажби на 0,60 лв. в понеделник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯ пак?
Да го оставим, че той сам казва -много е порасЪл , а и с БигНик...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение........Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира.......
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеПораснал съм много отдавна! Но ти много загадъчно изписваш информацията, от което нищо не се разбира! Какво точно имаш предвид, може много по-просто да напишеш! Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира. И на тази позиция май нищо добро не се очаква! Имам малко акции и се отървавам от тях!
Сега , едни други хора си ги мерят по тия ширини;- моля не искай това от мен! Написал съм към поста и обръщение, а ти си задаваш "въпроси-хрумки".... каквото съм искал- съм го казал и насочил ( освен ако не си на единия от шесте стола)! Твоя си работа как ще си процедираш с дяловете !
Коментар
-
Пораснал съм много отдавна! Но ти много загадъчно изписваш информацията, от което нищо не се разбира! Какво точно имаш предвид, може много по-просто да напишеш! Отново се заговори за "спящите" акции на БФБ, които ще се придобият от Мегафонд, и той ще си поиска дивидента за 5 години назад, който е изяден, и компанията ще фалира. И на тази позиция май нищо добро не се очаква! Имам малко акции и се отървавам от тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеКакво искаш да кажеш с това инфо?
-"КОНТРА ПУНКТ - ОПОРНА ТОЧКА" ,- Както искаш така го кръсти ! , ама и ти си един завъла ... ша порастнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Иска да каже,че Благо-Колорадото си разширява мебелния бизнес... Шегувам се...
Иска да каже ,че ТК холдинг продават имот,който в баланса им е оценен на 1 094 000,а са постигнали продажна цена на същия имот 1 580 000 без ДДС...И препоръчва на Златния лев и те да си погледнат в баланса,да не би пък имотите им да са "леко подценени"...Дано съм му разбрал правилно мисълта,че и аз чат-пат се блещя половин час в някое изречение на Интата и се чудя,какво иска да каже тоя човек...
Уралла бе ортаци , и добре сте ми дошли !!!
Ретро"граден" - много ме радваш , провилно си разчел посланието;- в добавка -"да му мислят (СД- 6те стола) ако си въобразЪт , че и ний не поназнайваме нещо от ройонЪт !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеКакво искаш да кажеш с това инфо?
Иска да каже ,че ТК холдинг продават имот,който в баланса им е оценен на 1 094 000,а са постигнали продажна цена на същия имот 1 580 000 без ДДС...И препоръчва на Златния лев и те да си погледнат в баланса,да не би пък имотите им да са "леко подценени"...Дано съм му разбрал правилно мисълта,че и аз чат-пат се блещя половин час в някое изречение на Интата и се чудя,какво иска да каже тоя човек...Last edited by retro_69; 18.07.2017, 21:29.
- 1 like
Коментар
-
Това, доколкото мога да преценя, е бившето предприятие "Вела Пеева", шивашко предприятие. Не знам дали работи, и не знам какво участие има Златен лев холдинг в него. Подобен имот в тази индустриална зона се продаваше доста дълго време, докато не дойде стратегически инвеститор от Германия, и го купи. Пазарджик не е много предпочитан град за инвестиции, така, че не знам кой ще купи този имот, независимо от цената!
Коментар
-
Препоръка е за СД на Зл.лев х-г ;- да си сверят "часовниците" !
-" Предмет: - продажба на недвижими имоти, представляващи: ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с площ от 45 472 кв.м., съставляващ имот с идентификатор 55155.508.11 по кадастралната карта и кадастралните регистри, одобрени със Заповед РД-18-97 от 28.10.2008 г. на ИД на АГКК, с адрес на поземления имот: гр.Пазарджик, ул.Искра №1, с трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: за текстилна промишленост, стар идентификатор няма, номер по предходен план 10724, квартал 2, парцел IV, при съседи: поземлени имоти с идентификатор 55155.508.18, 55155.508.14, 55155.508.557, 55155.508.487, 55155.508.486, 55155.508.249, 55155.508.485, 55155.508.8, 55155.508.484, 55155.508.483, 55155.508.12, 55155.508.482, 55155.508.481, 55155.508.21, ведно с всички построени в него сгради, съгласно скица № 15-303873/28.06.2017 г. от СГКК-гр.Пазарджик.; Цена - 1 580 000.00 /един милион, петстотин и осемдесет хиляди/ лева без включен ДДС; Балансова стойност – 1 094 170 (един милион, деветдесет и четири хиляди, сто и седемдесет) лева, съгласно заверен от одитор баланс за 2016 г."
http://www.x3news.com/?page=news&language=bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеКога СД на Златен лев ще вземе решението, непотърсения дивидент от 2011г. да се отнесе в активите на дружеството, и да се придобият едни 490 хил лева, които ще донесат нетна доходност от 7,5 ст. на акция, за да може поне на 0,80 лв. на акция да търгуваме?
Eeeee,- ти без заплати ще ги накараш да ти директорстват- сметката ти издиша поне докато не
продадът някой имотец вече
- 2 Харесвания
Коментар
-
май всяка година им се полага нале, не се притеснявай, това им е играта комай, иначе откъде лапаница, скоро май не остава много след постоянни разпродажби на активи или бъркам, !?) дано бъркам!)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар