6 500 000 акции са изключително много за такъв малък холдинг, като HLEV.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от akulaДрурите холдинги дълго време цената беше стотинки, а на някои цената години наред гравитираше около 1 лв. и когато показаха някакви резултати, тогава заслужиха нашето внимание. Тук цената също трябва да е около левчето с евентуална премия до 1,15, което си е 15% бонус. И какъв дивидент очаквате 1, 2 или 3ст. при 300-400 000лв печалба и 6 500 000 бр акции, смешна работа. Холдинга трябва да покаже добри резултати, за да го купя, като начало на 1.10, 1.15 . :-)
Коментар
-
Pinko a znaesh li koi izsipa dnes ) ne znaesh az mislq 4e to4no tezi koito kupiha na 2.35 i zashto spored teb.. panika ) a nali znaesh kude se lovqt golemite ribi v mutni vodi ...pak ti kazvam ne se znae kolko struva zlaten lev.. sega drugi faktori dvijata pazara.. a ti ne si prav prosti imashe kusmet v prognozata si )
Коментар
-
Друрите холдинги дълго време цената беше стотинки, а на някои цената години наред гравитираше около 1 лв. и когато показаха някакви резултати, тогава заслужиха нашето внимание. Тук цената също трябва да е около левчето с евентуална премия до 1,15, което си е 15% бонус. И какъв дивидент очаквате 1, 2 или 3ст. при 300-400 000лв печалба и 6 500 000 бр акции, смешна работа. Холдинга трябва да покаже добри резултати, за да го купя, като начало на 1.10, 1.15 . :-)
Коментар
-
Защо да е лошо,според мен е хубаво, че цената пада и мисля, че вече е време за покупки ?! А и какво не му харесвате на този холдинг, да не е по-лош от Гъмза, БХК, Доверие и т.н. ?! Даже мисля, че в някои отношения е по-перспективен. А за изсипванията какво да кажа - ами просто има хора дето не им се чака и си продават, а пък ние ще се възползваме и ще си купим евтини акции
Коментар
Коментар