IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX
    а бе тия пущини удариха ли дъно или ще падат още? Аз тук затворих на 2 лв. акции които бях купил на 2.50 и явно не съм сбъркал.
    И аз мисля, че не си сбъркал
    Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Миналия месец имаше доста сериозни покупки наедро (няколко % от капитала) и вероятно скоро ще подскочат.

Коментар

• а бе тия пущини удариха ли дъно или ще падат още? Аз тук затворих на 2 лв. акции които бях купил на 2.50 и явно не съм сбъркал.

Коментар

• За миналата година обявиха 1 лев дивидент на акция, но накрая се оказа, че става въпрос за 1 лев преди деноминацията т.е 10 стотинки за акция.

Коментар

• Забелязвам, че акциите на дружествата в процедура на увеличение на капитала бележат повишение. Предлагам на ръководството на холдинга да раздаде на бедните си акционери по един ЗЛАТЕН ЛЕВ.

Коментар

• ne e vajno kak ti zvu4i a dali mojesh da pravish kinti ot poziciqta .. ot tazi mogat da se pravqt!

Коментар

• ..tezi ot HLEV vaobste ne mi svu4at obeditelno...kakto i ID LEV

Коментар

• мдаа, обнадежден съм по позицията, ясно е че където мажоритаря вдига цената положението е добро, щом купуват значи, че смятат позицията за подценена и им е изгодно

Коментар

• Ot nqkolko dni zl brokeri kupuva zl holding, mnogo interesno!

Коментар

• Да, преди малко някой щеше вместо да продаде, да си купи на 2.30...
                      много интересно...

Коментар

• Тук стана интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                          Тия нива са добри за покупки, с тази печалба цената трябва да е поне 50 ст. отгоре, а пък и гледам, че няма почти никакви продавачи.
                          На 3 лв. ще ви пусна няколко хиляди бройки стига да сте мераклий

Коментар

• Тия нива са добри за покупки, с тази печалба цената трябва да е поне 50 ст. отгоре, а пък и гледам, че няма почти никакви продавачи.

Коментар

• Дотук бяхме... Нивата от 2,15 от понеделник вече ще са мираж

Коментар

• Печалбата на Златен лев холдинг нарасна три пъти до 1,8 млн. лв.
                                31.03.2006 18:10 ( HLEV )

Нетната неконсолидирана печалба на Златен лев холдинг за миналата година е 1,8 млн. лв., като се повишава близо 3 пъти от 638 хил. лв. за 2004 г., показват данните от одитирания отчет на дружеството, представен на Българска фондова борса- София.

Печалбата се повишава основно заради положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти нарастващи до 1,575 млн. лв., спрямо 315 хил. лв. предходната година.

Основният капитал на холдинга е 6,482 млн. лв., а собственият в края на миналата година достига 17,364 млн. лв., като се повишава от 14,76 млн. лв. в края на 2004 г.

В края на миналата година финансовите активи на холдинга (инвестиции в други предприятия) са на стойност 13,052 млн. лв., като в края на предходната 2004 г. са били 7,589 млн. лв. Златен лев холдинг притежава пакети от 7 дъщерни предприятия, едно асоциирано, както и още девет други пакета.

През миналата година капиталът на дружеството бе увеличен от 1 296 392 лв. на 6 481 960 лв. със собствени средства за сметка на неразпределена печалба от предходни години. По този начин всеки акционер получи срещу една от притежаваните от него акции четири нови от холдинга.

Акциите на Златен лев Холдинг АД се въведоха за търговия на БФБ от 17 март, с борсов код е HLEV.

Днес акциите на холдинга се търгуваха на средна цена 2,14 лв., с 0,93% по-ниска от предходната борсова сесия.

Коментар

Working...
                                X