IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Литна като гълъбче

Коментар

• Бива, сравнен с шестмесечния консолидиран си е направо цвете – почти не трупат нова загуба за периода , а ако не бъркам 500 000 лева от продажбата на акции на ЗЕМ ще влезнат в 4то.

Абе както се казва във вица за МЕИ-то - ние с дядо ти продължаваме, пък като стигна 5те % ще му мисля.

Коментар

• hlev

kak ви се вижда отчета?

Коментар

• Бе друго си е некой по-стар и по-опечен играч да има Само да се не радваме напразно, че знае ли се може некой да е наумил да ни засипе до откат Я така 2 пъти пострадах Бе нема страшно бе, я само ви плаша на майтап

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            E па и я се лумбурнах преди неколко дена у тоя холдинг. За 3ти път влявам, белким да му вида победата най-най-най накрая
            За добро или не и аз съм тук

Коментар

• E па и я се лумбурнах преди неколко дена у тоя холдинг. За 3-ти път влявам, белким да му вида победата най-най-най накрая

Коментар

• Е първата стъпка я позна, стигна до 1.55 лева

Коментар

• Ми аз искам да стигне до 6-7 лева, нали съм много алчен...хахахаха
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                    докъде ли ще стигне?
                    Не е мнение или препоръка...... просто видение,след кратка медитация....... около 1.8* до НОВА ГОДИНА.
                    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      Е този път ще е на добра печалба, и аз хвърлих уж на дъно ама да видим, както каза Заядливецът пустата му лакомия то не, че цената му не е добра, но толкова хора са яли дървото тука, че не искат и да чуят
                      Мъчих се да хвана около 1.0*, ама нейсе! Сега ме е леко яд ама...здраве да е.
                      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• докъде ли ще стигне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лари
                          Първоначално изпратено от markov
                          Счетоводна стойност над 3 лева.
                          За миналата година печалба 1.8 милиона лева.
                          За деветте месеца на тази година 558 хиляди лева
                          Общ брои на акциите 6 482 000 , сметни си съотнощенията цена печалба сега........мисля че са много добри
                          Защо гледаш само некнсолидираните отчети? Миналогодишният одитиран консолидиран отчет е на загуба.
                          http://www.bse-sofia.bg/download/fin...rts97+Cons.xls
                          Защото дивидент примерно се дава на база неконсолидираната печалба......дава се персонално от холдинга не от дъщерните му дружества.
                          Консолидирания отчет ако е на загуба се отразява реално на холдинга следващата година , защото няма дивидент за холдинга, но те са го компенсирали тази година с продажба на дялове.....
                          С продажбата от октовмри без да взимам под внимание други приходи , печалбата към края на годината пак ще е над милион...

Обърни внимание на занижените цени по които се водят акциите в баланса на дружеството. Само пакета им от Елпром-Зем - 7,01 на сто от капитала ще донесе около 1.8 милиона приход. И него рано или късно ще го продадат...

Коментар

• Е този път ще е на добра печалба, и аз хвърлих уж на дъно ама да видим, както каза Заядливецът пустата му лакомия то не, че цената му не е добра, но толкова хора са яли дървото тука, че не искат и да чуят

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                              Счетоводна стойност над 3 лева.
                              Общ брои на акциите 6 482 000 , сметни си съотнощенията цена печалба сега........мисля че са много добри
                              Защо гледаш само некнсолидираните отчети? Миналогодишният одитиран консолидиран отчет е на загуба.
                              http://www.bse-sofia.bg/download/fin...rts97+Cons.xls

Коментар

• Счетоводна стойност над 3 лева.

И един цитат:

На 5 октомври е извършена продажба от Златен лев Холдинг АД-София на още 30 хил. акции, или 2,47% от капитала на Елпром-Зем АД-София на цена от 22 лв. за брой, или на обща стоност от 660 хил. лв., става ясно от съобщение на Българска фондова борса.

На 29 септември Златен лев Холдинг бе прехвърлил други 25 хил. акции, представляващи 2,06 на сто от капитала на Елпром-Зем АД, като сделката бе осъществена на цена от 20 лв. за ценна книга, или общо 500 хил. лв.

По този начин холдинговото дружество намали участието си в Елпром-Зем на 7,01 на сто от капитала, като реализира приход от общо 1,16 млн. лв. Според шестмесечните отчети на Златен лев Холдинг акциите на Елпром-Зем са оценени по 4,30 лв. за брой.

Коментар

Working...
                                X