Литна като гълъбче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigalЕ този път ще е на добра печалба, и аз хвърлих уж на дъно ама да видим, както каза Заядливецът пустата му лакомия то не, че цената му не е добра, но толкова хора са яли дървото тука, че не искат и да чуят"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛариПървоначално изпратено от markovСчетоводна стойност над 3 лева.
За миналата година печалба 1.8 милиона лева.
За деветте месеца на тази година 558 хиляди лева
Общ брои на акциите 6 482 000 , сметни си съотнощенията цена печалба сега........мисля че са много добри
http://www.bse-sofia.bg/download/fin...rts97+Cons.xls
Консолидирания отчет ако е на загуба се отразява реално на холдинга следващата година , защото няма дивидент за холдинга, но те са го компенсирали тази година с продажба на дялове.....
С продажбата от октовмри без да взимам под внимание други приходи , печалбата към края на годината пак ще е над милион...
Обърни внимание на занижените цени по които се водят акциите в баланса на дружеството. Само пакета им от Елпром-Зем - 7,01 на сто от капитала ще донесе около 1.8 милиона приход. И него рано или късно ще го продадат...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovСчетоводна стойност над 3 лева.
Общ брои на акциите 6 482 000 , сметни си съотнощенията цена печалба сега........мисля че са много добри
http://www.bse-sofia.bg/download/fin...rts97+Cons.xls
Коментар
-
Счетоводна стойност над 3 лева.
И един цитат:
На 5 октомври е извършена продажба от Златен лев Холдинг АД-София на още 30 хил. акции, или 2,47% от капитала на Елпром-Зем АД-София на цена от 22 лв. за брой, или на обща стоност от 660 хил. лв., става ясно от съобщение на Българска фондова борса.
На 29 септември Златен лев Холдинг бе прехвърлил други 25 хил. акции, представляващи 2,06 на сто от капитала на Елпром-Зем АД, като сделката бе осъществена на цена от 20 лв. за ценна книга, или общо 500 хил. лв.
По този начин холдинговото дружество намали участието си в Елпром-Зем на 7,01 на сто от капитала, като реализира приход от общо 1,16 млн. лв. Според шестмесечните отчети на Златен лев Холдинг акциите на Елпром-Зем са оценени по 4,30 лв. за брой.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар