IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами очакванията са за доста силен финал на 2006 след сделките със ЗЕМ. Според мен отчета наистина ще впечатли даже и феновете на холдинга.

Коментар

• Прави ми впечатление че акциите на Златен Лев Холдинг от известно време се покачват и то с доста добър темп и въпроса ми е дали някой е в час с причините затова и дали си заслужава да се влиза по-сериозно в тази позиция ?

Коментар

• благодаря ти GALBA за инфото. ОК може и да си прав ! според мен има потециал за това.

Коментар

• Това може да стане следвщата ракета. Само за три месеца собствения му капитал се увеличи с над 2 милиона лева заради преоценки на ЗЕМ и още си водят пакета по 16 лева на акция. След продажбата на част от него за годината ще се увеличи много и печалбата. Пък и имат хубави пакетчета.

Коментар

• Зл.лев,продава 69925бр.купува 19925бр.-Юг маркет,44000бр.-Статус

Коментар

• днес са изтъргувани 72000 акции, интересно. някои да знае кои е взел голям пакет .
              благодаря.

Коментар

• По принцип съм на мнение че дружеството е подценено и съм го написал по назад в коментарите. Само че не виждам в момента ситуация която да доведе до сплит примерно, няма да донесе нищо положително на мажоритаря. Но знае ли човек....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• markov благодаря за разясненията .
                  никой не е казал ,че това ще е задължително. но не видях от теб коментар за неразпределената печалба ,а само за резервите за които наистина е нормална практика на дружествата. моля те за мнение

Коментар

• Това че резервите са повече от основния капитал не значи че задължително ще си увеличи капитала. Повечето дружества на борсата са в това състояние.
                    За увеличенията на капитала не си наясно .....всъщност първоначално номиналната стоиност на акциите на холдинга след разделянето беше 0.20 ст. Впоследствие заради закона 5 акции се превърнаха в една с номинална стоиност 1 лев. На следващата година еминираха по 5 нови безплатни акции....
                    Примерно така собствениците на 25 акции от масовата проватизация с номинал -0.20 лева имат 25 акции с номинал 1 лев от холдинга...

Коментар

• печалбата от миналата година остана неразпределена и е 5 622 000 лв. имат резерви около 7 200 000 , което заедно е два пъти повече от основния капитал . до момента дружеството не е увеличавало капитала си и за мен това е едно логично развитие на едно дружество , ако то ( мениждерите ) искат това.

не приканвам никой към нищо . това е лично виждане

Коментар

• Какво те навежда на тази мисъл че ще си увеличават капитала?

Коментар

• дали пък няма да увеличат капитала ?

Коментар

• тука стават интересни неща

Коментар

• Кой изкупи?

Коментар

• h

очакваше се, след страхотния отчет който извадиха, напълно логично

Коментар

Working...
                                X