Ами очакванията са за доста силен финал на 2006 след сделките със ЗЕМ. Според мен отчета наистина ще впечатли даже и феновете на холдинга.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
ОК
Това може да стане следвщата ракета. Само за три месеца собствения му капитал се увеличи с над 2 милиона лева заради преоценки на ЗЕМ и още си водят пакета по 16 лева на акция. След продажбата на част от него за годината ще се увеличи много и печалбата. Пък и имат хубави пакетчета.
Коментар
-
По принцип съм на мнение че дружеството е подценено и съм го написал по назад в коментарите. Само че не виждам в момента ситуация която да доведе до сплит примерно, няма да донесе нищо положително на мажоритаря. Но знае ли човек....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Това че резервите са повече от основния капитал не значи че задължително ще си увеличи капитала. Повечето дружества на борсата са в това състояние.
За увеличенията на капитала не си наясно .....всъщност първоначално номиналната стоиност на акциите на холдинга след разделянето беше 0.20 ст. Впоследствие заради закона 5 акции се превърнаха в една с номинална стоиност 1 лев. На следващата година еминираха по 5 нови безплатни акции....
Примерно така собствениците на 25 акции от масовата проватизация с номинал -0.20 лева имат 25 акции с номинал 1 лев от холдинга...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
печалбата от миналата година остана неразпределена и е 5 622 000 лв. имат резерви около 7 200 000 , което заедно е два пъти повече от основния капитал . до момента дружеството не е увеличавало капитала си и за мен това е едно логично развитие на едно дружество , ако то ( мениждерите ) искат това.
не приканвам никой към нищо . това е лично виждане
Коментар
Коментар