If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Звездата, ти си “тотална щета” що касае темата, да не съм ти учител, просто ти дадох пример че нищо не вдяваш и това което пишеш не е вярно. Най-малкото нямаш елементарно възпитание и не виждам причина да те просвещавам.
Намери си друга тема да си изливаш негативните емоции, в това поне те бива, все нещо ти е криво или някой виновен.
Тъжно!
Ти да си ми учител по застраховане е все едно аз да уча Бъфет как се правят пари.
А тъжното в цялата работа е че всеки селянин изгубил си парите по някоя позиция се опитва да я изкара велика, без значение колко 1 милион факта показват обратното...
Айде със здраве, живей си в измисления свят и чакай по-добри дни...
Ми мерси, нямаше нужда да се напъваш да ме мислиш мене в частност и бедните инвеститори по позицията като цяло Все пак ще си запиша фундаменталните ти размишления за застрахователите, сервизите, фактурите и тяхното отражение върху пазарния дял.
Звездата, ти си “тотална щета” що касае темата, да не съм ти учител, просто ти дадох пример че нищо не вдяваш и това което пишеш не е вярно. Най-малкото нямаш елементарно възпитание и не виждам причина да те просвещавам.
Намери си друга тема да си изливаш негативните емоции, в това поне те бива, все нещо ти е криво или някой виновен.
Тъжно!
Ти да си ми учител по застраховане е все едно аз да уча Бъфет как се правят пари.
А тъжното в цялата работа е че всеки селянин изгубил си парите по някоя позиция се опитва да я изкара велика, без значение колко 1 милион факта показват обратното...
Айде със здраве, живей си в измисления свят и чакай по-добри дни...
Звездата, казах ти да си гледаш политиката и да не се занимаваш с неща които не разбираш!
Там поне некадърниците сте на почит!
4.5.4. При леки и средни частични щети (МПС е в движение) на автомобили до 8 години от датата на производството, ако ЗАСТРАХОВАНИЯТ не е съгласен с предложеният му начин на отстраняване на щетитете - обезщетението да се изплати на каса или по банков път, тогава му се предлага отстраняването на щетите да се извършва в доверен сервиз на ЗД “ЕВРО ИНС” АД, при което се извършват следните процедури:
а) Извършва се оглед на увреденото МПС, и се изготвя възлагателно писмо до доверения сервиз ( по приложение );
б) Възлагателното писмо се изготвя от Експерта след извършване на калкулация и формиране
стойността на щетата, която стойност се записва в графата “Стойност на ремонта” и се връчва на ЗАСТРАХОВАНИЯ. ЗАСТРАХОВАНИЯТ отива в доверения сервиз и представя на приемчика
увреденото МПС, възлагателното писмо и описа на щетите към него;
в) Така окомплектована преписката (“Искането за оглед и оценка на щета”, стойността на щетата, необходимите документи, в зависимост от вида на застрахователното събитие, снимковия материал и възлагателно писмо) се предава на Експерт-ликвидация от звеното “Ликвидация на щети”;
г) Не се допуска увеличаване на стойността на ремонта, посочена във възлагателното писмо до сервиза;
д) Разплащането със сервиза се извършва съгласно условията на сключения договор.
Page 26 of 46 4.5.5. При средни и тежки (тотални) щети (МПС не е в движение) на автомобили до 8 години от датата на производството, независимо от това кой вариант за отстраняване на щетите ще се приложи – в доверен сервиз или експертна оценка, – процедурите са същите, както са посочени по-горе, с изключение на случаите, когато експертната комисия констатира тотална (пълна) загуба (щета) на увреденото МПС, съгласно изготвения опис и експертна оценка, а именно изплащане на застрахователно обезщетение до 60% от действителната стойност към дата на събитието или изплащане на 100% и оставането на МПС в разпореждане на ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ.
Добре бе, аз съм написал над 10 въпроса.Искаш ли да ти ги подредя от 1-10 и да ми отговориш на всеки поотделно.Твърдиш ли че има поне 1 причина поради която нормален човек да избере Евроинс пред някоя от другите компании, които съм споменал?
Това което си написал го знам и потвърждава моите думи. Сервиза им е само 1 (перфект се казва) и понеже в него се правят само лизинговите им коли, за другите остава експертна оценка.М/у другото 60% за тотал е същия смях, във всички нормални компании е м/у 70 и 80%.А колата ако е тотал никога не ти я плащат 100%, защото останките няма какво да ги правят.
Явно е че нищо не разбираш от застраховане, за това по-добре си трай.Моли се на господ да стане няква изкуствена балонизация, за да продадеш на 3-3.50 и не говори повече глупости като няма кво да кажеш.
Тоя вярно е голям образ. Не схваща че като твърди че компанията не плаща добре по каско, а въпреки това премиите и пазарния й дял растат това означава по-добра рентабилност и съответно по-скъпи акции при нормализиране на ситуацията.
Звездата, казах ти да си гледаш политиката и да не се занимаваш с неща които не разбираш!
Там поне некадърниците сте на почит!
4.5.4. При леки и средни частични щети (МПС е в движение) на автомобили до 8 години от датата на производството, ако ЗАСТРАХОВАНИЯТ не е съгласен с предложеният му начин на отстраняване на щетитете - обезщетението да се изплати на каса или по банков път, тогава му се предлага отстраняването на щетите да се извършва в доверен сервиз на ЗД “ЕВРО ИНС” АД, при което се извършват следните процедури:
а) Извършва се оглед на увреденото МПС, и се изготвя възлагателно писмо до доверения сервиз ( по приложение );
б) Възлагателното писмо се изготвя от Експерта след извършване на калкулация и формиране
стойността на щетата, която стойност се записва в графата “Стойност на ремонта” и се връчва на ЗАСТРАХОВАНИЯ. ЗАСТРАХОВАНИЯТ отива в доверения сервиз и представя на приемчика
увреденото МПС, възлагателното писмо и описа на щетите към него;
в) Така окомплектована преписката (“Искането за оглед и оценка на щета”, стойността на щетата, необходимите документи, в зависимост от вида на застрахователното събитие, снимковия материал и възлагателно писмо) се предава на Експерт-ликвидация от звеното “Ликвидация на щети”;
г) Не се допуска увеличаване на стойността на ремонта, посочена във възлагателното писмо до сервиза;
д) Разплащането със сервиза се извършва съгласно условията на сключения договор.
Page 26 of 46 4.5.5. При средни и тежки (тотални) щети (МПС не е в движение) на автомобили до 8 години от датата на производството, независимо от това кой вариант за отстраняване на щетите ще се приложи – в доверен сервиз или експертна оценка, – процедурите са същите, както са посочени по-горе, с изключение на случаите, когато експертната комисия констатира тотална (пълна) загуба (щета) на увреденото МПС, съгласно изготвения опис и експертна оценка, а именно изплащане на застрахователно обезщетение до 60% от действителната стойност към дата на събитието или изплащане на 100% и оставането на МПС в разпореждане на ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ.
Да, изплащат по фактура. Зависи от застрахования – в доверен сервиз или експертна оценка. Има значение и дали колата е до 3 години, дали до 8, дали е лизингова.. Ще ти е сложно с една дума.
Ако не знаеш нормалните хора обикновено си ремонтират колите в оторизиран сервиз на съответната марка. Много глупости си написал наистина!
Групата има собствен сервиз между другото.
Сервиза им го знам много добре.Не е лош, но е един-единствен! А това е ужасен проблем. Другите компании имат договори със стотици сервизи, с които работят по фактура! А Евроинс след 3-тата година плаща по експертна, което е мега смях в световен мащаб. Лично съм виждал ДЗИ и Булстрад да оправят над 10 годишни коли по фактура.А в Евроинс ти дават 40-50лв. на детайл и оправяй се.Дали всички коли се карат в официалните сервизи а? Защо изобщо ги има тогава другите сервизи?
Кое са глупости бе помияр? Едно нещо не можеш да опровергаеш, смешник! Кажи едно нещо, което не е вярно, а снимката си я наври отзад.Изборил съм ти 10 ФАКТА. Ти какво изброи палячоооо???
Да, изплащат по фактура. Зависи от застрахования – в доверен сервиз или експертна оценка. Има значение и дали колата е до 3 години, дали до 8, дали е лизингова.. Ще ти е сложно с една дума.
Ако не знаеш нормалните хора обикновено си ремонтират колите в оторизиран сервиз на съответната марка. Много глупости си написал наистина!
Братле, много си тъп, честна дума! Просто като гледам какви щуротии си написал, не си струва да ти обяснявам по-задълбочено! Моето Каско е в Армеец и съм много доволен от тях, но това не ми пречи да имам доста приличен пакет от Евроинс!
Вече се опитах да ти поясня, че изпреварващия темп на нарастване на приходите, спрямо общия пазар е показателен за отношението на хората към компанията!
Изплащат ли по фактура???До колко години предлагат официален сервиз??? С кои сервизи работят???И същите неща за другите компании???После 1 причина само да се застраховам в Евроинс?
И последно всички нормални хора гледат печалбата, а не приходите!!!
Питам аз и отговори не виждам???
Колко скъпи коли имат застраховани???
Виждал ли си на серизона застрахователна компания офиси по етажите на жилищни сгради???
Ти пакети имай колкото искаш, мен това грам не ме е**, нито те карам да ги продаваш, нито да купуваш.Парите са си твой, имаш право да ги губиш както намериш за добре(доколкото имаш останали).Аз съм просто недоволен клиент и за мен това е смешна компания.Обясних поне 10 причини да не ми харесва и не видях нито 1 в обратна посока.А ти че си се набутал и не ти изнася ти казах, че не ме интересува.
Niro, можем да ти пишем цял и да ти обясняваме, но ти не обичаш да четеш! Това е проблем срещан и при чукчите писатели Ето ти картинка да си разглеждаш, като за твоето ниво!
Братле, много си тъп, честна дума! Просто като гледам какви щуротии си написал, не си струва да ти обяснявам по-задълбочено! Моето Каско е в Армеец и съм много доволен от тях, но това не ми пречи да имам доста приличен пакет от Евроинс!
Вече се опитах да ти поясня, че изпреварващия темп на нарастване на приходите, спрямо общия пазар е показателен за отношението на хората към компанията!
Лелеее, колко некомпетентни хора, се осмеляват да правят подобни изказвания. De Niro, пич, защо не си се занимаваш с нещо друго, а ми си тръгнал с борси да се разправяш! По-нелеп коментар не бях чел от доста време, въпреки че ежедневно се множат тъпотиите в този форум!
Само ми отговори на един въпрос: Как така при доводите, които изтъкваш, премиите на Евроинс в последния отчет нарастват с над 44% при 23% средно за пазара?
Айде помисли и пак говори!
Ами аз няма какво да мисля.Вие сте големи рабирачи и отворковци, за това сега се чудите какви глупости да пишете, щото парите ви заминаха във великата компания и сега имате имате по едни хартиики струващи стотинки и продължаващи да спадат...
Понеже сте много големи разбирачи е хубаво да кажете от нещата, които съм написал, кое НЕ Е вярно.Дотогава сте пълни смешници за мен.Изплащат ли по фактура???До колко години предлагат официален сервиз??? С кои сервизи работят???И същите неща за другите компании???После 1 причина само да се застраховам в Евроинс?
И последно всички нормални хора гледат печалбата, а не приходите!!!
Сега разбирам, че на вас преебаните само така ви изнася, но мен това не ме е.....
продигал, не знам колко пари си се набутал, ама нищо добро не те очаква тук.И да се насе*** да защитаваш тази компаниика, пак си остава мизерна. Не плащат нищо по никакви щети, пълен смях са.Примери мога да дам 100.Работят само с един сервиз, който е адски бавен. За пример Булстрад работят с над 100 сервиза.И всички компании признават фактури, само Евроинс - не.В евроинс не е застрахована може би нито една кола над 100хил.лв и най-много 10-тина м/у 50 и 100хил.лв.ПОЗНАЙ ЗАЩО.... Щото като иде някой баровец с Ес-класа за 300 000+ лв. и му кажат експертна оценка тряа да им запали целия мизерен офис.
Беше им добре като печелеха от борсата, ама сега загубите са мощни, колкото и да ги прикриват, така че фалита се виждаааа....
Лелеее, колко некомпетентни хора, се осмеляват да правят подобни изказвания. De Niro, пич, защо не си се занимаваш с нещо друго, а ми си тръгнал с борси да се разправяш! По-нелеп коментар не бях чел от доста време, въпреки че ежедневно се множат тъпотиите в този форум!
Само ми отговори на един въпрос: Как така при доводите, които изтъкваш, премиите на Евроинс в последния отчет нарастват с над 44% при 23% средно за пазара?
Коментар