Първоначално изпратено от Tradanza
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от TradanzaТова, че цената е скочила с такъв огромен обем показва само едно: купувачите нямат желание да купуват на тези висока цена днес, тъй като смятат, че ще видят по- ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramсериозните продавачи според мен ще излязат над 1.70-1.75
не е препоръкаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от TradanzaТова, че цената е скочила с такъв огромен обем показва само едно: купувачите нямат желание да купуват на тези висока цена днес, тъй като смятат, че ще видят по- ниски цениМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от TradanzaТова, че цената е скочила с такъв огромен обем показва само едно: купувачите нямат желание да купуват на тези висока цена днес, тъй като смятат, че ще видят по- ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaТова, че цената е скочила с такъв огромен обем показва само едно: купувачите нямат желание да купуват на тези висока цена днес, тъй като смятат, че ще видят по- ниски цениМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от XYДнес само 4.7 % нагоре, засега. Е оборотът не е огромен, но ще изчакаме да видим дали ще се засили
Дневен оборот: 2 137лв.
Прехвърлен обем за деня: 1 350
Не е огромен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от meche_cveti93Продавачи е имало, има и ще продължава да има, но нивата се променят. Не случайно питах преди време дали има някой дето е купувал на 20 лв. за акция и е оцелял до сега.
Оцелели има ,но не благодарение на тази акция .... купувал съм и на 18 лв.и на 10 лв. по стотина бройки .... но при увеличението на капитала на 4 лв. не издържах и ги махнах.....сега с тези пари можех да си купя 2 к ... ама хайде няма нужда ,че ще ми спретнат пак някое увеличение ...на последно място в портфеила по тегло и с най голяма загуба....
Не е препоръка....
ти не по-зле знаеш колко бяха по същото време
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от XYДнес само 4.7 % нагоре, засега. Е оборотът не е огромен, но ще изчакаме да видим дали ще се засили
Дневен оборот: 2 137лв.
Прехвърлен обем за деня: 1 350
Не е огромен?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Продавачи е имало, има и ще продължава да има, но нивата се променят. Не случайно питах преди време дали има някой дето е купувал на 20 лв. за акция и е оцелял до сега.
Оцелели има ,но не благодарение на тази акция .... купувал съм и на 18 лв.и на 10 лв. по стотина бройки .... но при увеличението на капитала на 4 лв. не издържах и ги махнах.....сега с тези пари можех да си купя 2 к ... ама хайде няма нужда ,че ще ми спретнат пак някое увеличение ...на последно място в портфеила по тегло и с най голяма загуба....
Не е препоръка....МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Продавачи е имало, има и ще продължава да има, но нивата се променят. Не случайно питах преди време дали има някой дето е купувал на 20 лв. за акция и е оцелял до сега.
Не е препоръка....
Коментар
Коментар