IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За хубаво или за лошо благодарение на тези увеличения на капитала цената на акциите се запази, докато всичко друго пада!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Добре е да се калкулира и ефекта от предстоящото разводняване.
      Ако 1.4 е ниска цена и ще доведе до разводняване, то значи трябва да се взимат мерки за окрупняване

Коментар

• Добре е да се калкулира и ефекта от предстоящото разводняване.

Коментар

• ........
          ЗД ЕВРОИНС отчита 9.17% ръст в премийния приход по директно застраховане за месеца с резултат по този показател в размер на 6.592 милиона лева спрямо 6.038 милиона лева за м. октомври 2010. Застрахователното дружеството реализира 34.9% ръст в премийния приход по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите” (ГО) през месеца с отчетени 3.993 милиона лева спрямо 2.960 милиона лева за м. октомври 2010 година. Броят застрахователни полици по ГО за месеца е 14 351броя, което е с 4% по-малко спрямо м. октомври на миналата година. Средната цена е нараснала с 39% до 273 лева. Средната рискова премия бележи ръст от 61.6% за месеца и 44% с натрупване от началото на годината. Премийният приход с натрупване от началото на годината нараства с 3.69% и е в размер на 55.499 милиона лева спрямо 53.526 милиона лева за съпоставимия период на 2010 г.

+ че за деветмесечието са на +
          ....
          пазарът (ако това е правилната дума) ги оценява на 15.2 милиона лева.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Taka e, като продаваха евтина ГО, а сега не плащат по щетите.
            Точно така е раздаваха го като Лев Инс тук,но това е чисто популиски ход според мен.Колкото до щетите съм убеден,че си ги плащат,но занижават обещетенията и забавят плащанията по по-големите щети оттам и жалбите.

Коментар

• Taka e, като продаваха евтина ГО, а сега не плащат по щетите.

Коментар

• Euroins е сред компаниите, срещу които има най-много жалби в Румъния

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                  Тук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.
                  то и щетимостта им е съпоставима , така че пробвай пак

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Подозирам, че са върнали част от заема, отделно може и инвестициите да са паднали, защото в юли месец имат разплатени доста щети.
                    Не е от заема, активите падат със 7 милиона. А аз говоря за спад на нетните активи.

Коментар

Тук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.
                      не ти липсва въображение

Коментар

Подозирам, че са върнали част от заема, отделно може и инвестициите да са паднали, защото в юли месец имат разплатени доста щети.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                            Имам акции, ако се чудиш дали просто си спамя.
                            сериозно ли говориш? някой да ме ущипе! Щом профи като теб е купил въпреки всичкото критики това определено е + за акцията и може да чакаме интересни движения след увеличението, а като стана дума за него - мислиш ли да запишеш?

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение

P.S.
                              Имам акции, ако се чудиш дали просто си спамя.
                              Ей това е, който разбира тук се спира

Професионалистите си личат по портфейлите
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Трябва да си луд да купуваш акции в тези времена. А за да купуваш акции на застрахователи не само луд но трябва и да си сляп. Все едно да си купил фабрика в България вечерта на 08.09.1944 г.
                                ако си я купил изгодно що не ?
                                сега внуците ти ще са богати реститути

инвестирането не е от днес за утре.

ПП не е тук мястото, но както се очертава печатниците за пари ще работят идните месеци... това ще рече, че с всяко напчеатно на пожар евро, долар или франк.... твоя депозит губи стойност. Ясно е, че няма да го усетиш на секундата, но 100% ще го усетиш в даден момент...тогава например ще се окаже, че лихвата , която сега ти стига за 2 морета ще ти стигне за 2 уикенда на планина.

поздрави и успех в депозирането
                                Last edited by bertram; 11.08.2011, 18:12.

Коментар

Working...
                                X