Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБатя аз тук бих влязъл само ако се търгува като Химко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБатя аз тук бих влязъл само ако се търгува като ХимкоНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМного малко бре, само +40%Искаме още...
Абе тук имаше някой дето ми се притесняваше за средната, кой беше, че не го помня...........Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Изненадва ме енергията с която се включи част от 'феновете' на инса. Мислех, че тази акция са я забравили, но уви 'любовта' ръжда не хваща. Много приказки се изприказваха, как дружеството ще загине, изчезне, фалира и тн...това се пише от 2008-ма. В крайна сметка се видя, че други дружества спират дейност и точно инса, а не някой друг мутренски застраховател поема портфейлите им..макар и малки. Резултът, че е еднократен (засега) е, но това не пречи да се порадваме. По-важното в случая е, че инса е ТУК, работи, удържа пазарен дял (че и го качва) и успява да е над водата въпреки мутренския профил на БГ застраховането. От скромните ми наблюдения върху инса като акционер и клиент мога да кажа, че ако не друго се опитват да работят като нормален европейски застраховател.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениехубава позиция ама не успях да влезна за съжаление цяла седмицаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНЯкои хора докато мръкат, други тихичко правят кинти. Гледайте утре какво става, а той одитора нека си прави каквото иска а за резервите - дреме ми на ****. Те са важни за кризистни времена, които отминаха. Скоро ще стане модерно да се купуват супер задлъжнели компании, които ще правят доста по-голяма възвръщаемост на капитала от цената му.
Коментар
Коментар