IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Аз нали по-долу ти писах кога ще си купиш. Когато всичко цъфне и върже.. няма скелети и е излъскано за шиткане на стратегически чужденец. Е, че ще се търгува вече на Р/S над 1-ца, няма кво да те бърка - качеството си заслужава цената
    Тцъ - за мен миниатюрен български застраховател няма никакви конкурентни предимства пред големи западни застрахователи. Ако реша да си купувам застрахователи ще си взема Алианц, Акса или Женерали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Батя аз тук бих влязъл само ако се търгува като Химко
      Аз нали по-долу ти писах кога ще си купиш. Когато всичко цъфне и върже.. няма скелети и е излъскано за шиткане на стратегически чужденец. Е, че ще се търгува вече на Р/S над 1-ца, няма кво да те бърка - качеството си заслужава цената

Коментар

• Важното е играта да става. Аз съм доволен. Портфолиото е основно от Евроинс, ПДНГ и Енерго-Про Продажби. Това са акциите към днешна дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Батя аз тук бих влязъл само ако се търгува като Химко
          Доколкото схванах ти и сега го смяташ за "чиста" акция - че търгувай си какво ти пречи, че имало някакви там активи.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Батя аз тук бих влязъл само ако се търгува като Химко

Коментар

• Лисанките от вчера, дали свариха да кусат от "киселото" грозденце или само с облизването ще си останат!?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Много малко бре, само +40% Искаме още...
                Е, да не бъдем максималисти..............

Абе тук имаше някой дето ми се притесняваше за средната, кой беше, че не го помня...........
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Много малко бре, само +40% Искаме още...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Just lie back and enjoy the melodies

Коментар

• на това се вика UPPPPPP!!!!!

Коментар

• хубав бой става

Коментар

• Що купувате холд - предлагане нещо ли няма
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Изненадва ме енергията с която се включи част от 'феновете' на инса. Мислех, че тази акция са я забравили, но уви 'любовта' ръжда не хваща. Много приказки се изприказваха, как дружеството ще загине, изчезне, фалира и тн...това се пише от 2008-ма. В крайна сметка се видя, че други дружества спират дейност и точно инса, а не някой друг мутренски застраховател поема портфейлите им..макар и малки. Резултът, че е еднократен (засега) е, но това не пречи да се порадваме. По-важното в случая е, че инса е ТУК, работи, удържа пазарен дял (че и го качва) и успява да е над водата въпреки мутренския профил на БГ застраховането. От скромните ми наблюдения върху инса като акционер и клиент мога да кажа, че ако не друго се опитват да работят като нормален европейски застраховател.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              хубава позиция ама не успях да влезна за съжаление цяла седмица
                              Е, голяма работа, да не е краят на света? Ще има и други движения.
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                НЯкои хора докато мръкат, други тихичко правят кинти . Гледайте утре какво става, а той одитора нека си прави каквото иска а за резервите - дреме ми на ****. Те са важни за кризистни времена, които отминаха. Скоро ще стане модерно да се купуват супер задлъжнели компании, които ще правят доста по-голяма възвръщаемост на капитала от цената му.
                                хубава позиция ама не успях да влезна за съжаление цяла седмица

Коментар

Working...
                                X