Цената много зависи от времето когато ще се проведе.Има риск, ако бързат пазарната цена да е по ниска от емисионната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Най-интересното е дали най-после мажоритарите ще участват с лични пари, защото ако не ме лъже паметта при миналото увеличение не го направиха.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТей като гледам искат 5 милиона поне - така че цената ще е сигурно 1,05 или 1,06. Чисто пристрастие към кръглите числа и минимално записаните акции.
Най-интересното е дали най-после мажоритарите ще участват с лични пари, защото ако не ме лъже паметта при миналото увеличение не го направиха.
ХА ДАНО , ама на дали ....
Коментар
-
Тей като гледам искат 5 милиона поне - така че цената ще е сигурно 1,05 или 1,06. Чисто пристрастие към кръглите числа и минимално записаните акции.
Най-интересното е дали най-после мажоритарите ще участват с лични пари, защото ако не ме лъже паметта при миналото увеличение не го направиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеемисионна 1лв?
Важното е дали ще искат реално да съберат пари от пазара - ако да - ниска цена (дори 1 лев), ако не - висока... но вероятно 1.40...
Не е инвестиционна препоръка! Притежавам акции на компанията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеЕ то е ясно ,че по-малко от 1 лев не може да бъде!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеемисионна 1лв?
Не препоръчвам нищо никому!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЧестито порастване!
http://x3news.com/download/?id=251509
Ще излезе , че малко съм си записал м/у 1,102 и 1,005 , трябвало е по сериозни заявки да се забиват !
Но и сериала на "майката " не сме забравили ,- а режисьора май е един и същ- без ПРЕПОРЪКИ - нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЧестито порастване!
http://x3news.com/download/?id=251509
нямам постоянен достъп до интернет...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОбръщах внимание на Тони,- но той не поиска да види , че печалбата за миналата година и по голяма от ПИБ и от ХИМа , но не препоръчвам нищо !
защо мислиш че съм пропуснал този факт - моето инсче си стои и чака добри времена
ето защо си купих и малко еубг, макар че са лош мажо - намаляват заемите и излязоха на печалба, продажбите на лмпс растатLast edited by tony1975; 02.07.2014, 06:31.
Коментар
Коментар