IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    откъде си сигурен че това вземане не е от сделката с Интерамерикан, прекарано през Евроинс Ро. Освен това в годишния отчет то вече е намалено с поне 20 млн.
    Нямам идея какво е това вземане. Виждам го стои като част от активите за покриване на технически резерви. Нямам идея и какво представлява същата тази справка за евроинс румъния - мога само да си я представя Нямам идея и тези акции дето ги имат на каква цена могат да ги продадат - не на евроинс румъния или на някой друга ненаша фирма.

И честно казано не виждам за какво тръгваш срещу това което говоря. Очевидно ти не си го знаел, очевидно може да ти е полезно. На мен лично не ми е полезно, защото нито имам акции, тук нито мисля да имам.

Очевидно и достатъчно други хора го знаят и съответно са вземали решения като са имали в предвид тази информация.

Коментар

ами твоите инвестиции не са ли?
      Разликата е че моите вземания ще ги взема , но за техните не съм сигурен .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Че кой е говорил за излизане. От ок. година само си купувам.. за излизането не бързам, ще е след няколко годинки, нищо чудно и на куп на нов мажо
        раздвижи ли се някоя тема във форума е или след като се е раздвижила съответната акция, или предстои раздвижване на цената на тази акция

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          Ми те това са им инвестициите - вземания
          ами твоите инвестиции не са ли?
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

тогава пиши коректно, че това са инвестиции + вземания
            Ми те това са им инвестициите - вземания

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              вземане от евроинс румъния, да беше от дженерали, аха или алианц нямаше да го спомена.
              откъде си сигурен че това вземане не е от сделката с Интерамерикан, прекарано през Евроинс Ро. Освен това в годишния отчет то вече е намалено с поне 20 млн.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

вземане от евроинс румъния, да беше от дженерали, аха или алианц нямаше да го спомена.

Коментар

В тази справка си пише цитирам дословно като ще те избива на дребнавост

Общо активи за покритие на техническите резерви, в т.ч.: 128 347
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Мда, сега няма балами.. те ще се бутат при увеличението на 5 лв. след 2 годинки
                    Градушките са юни - юли . Чак две години няма да чакаме до увеличението на капитала .

Обикновено решението за вдигане на капитала се ражда един час след градушката

Коментар

• А за твои фирми

Предполагам че ти си инвеститор в Евроинс, не си от мениджмънта. Ако си инвеститор имаш една гледна точка, ако си от мениджмънта, еми тогава може би имаш друга гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        батка, за последния месец са се прехвърлили 8 000 акции

как влизаш и как излизаш тук ми е много интересно...
                        Че кой е говорил за излизане. От ок. година само си купувам.. за излизането не бързам, ще е след няколко годинки, нищо чудно и на куп на нов мажо

Коментар

В отчета има 94 млн. технически резерви.
                          Освен това манипулираш като включваш вземания и ги представяш като инвестиции. Да не говорим за израза твои фирми. В крайна сметка си има закони нали.
                          В тази справка си пише цитирам дословно като ще те избива на дребнавост

Общо активи за покритие на техническите резерви, в т.ч.: 128 347

Коментар

• Тея фирми ако не са техни ще набутат ли толкова пари в тях !?

Коментар

Ми те техническите резерви са чужди пари ако не знаеш.
                              В отчета има 94 млн. технически резерви.
                              Освен това манипулираш като включваш вземания и ги представяш като инвестиции. Да не говорим за израза твои фирми. В крайна сметка си има закони нали.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Сега остава да си коригираш извода 52 милиона чужди пари инвестирани в твои фирми и инфото към края третото тримесечие от 128 милиона технически резерви.
                                Ми те техническите резерви са чужди пари ако не знаеш.

Коментар

Working...
                                X