IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    А най - стабилната е справедливата стойност .
    Справелдивата стойност е желязна, под нея няма как да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Номинала не е ли по-стабилната цифра ?
      А най - стабилната е справедливата стойност .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Тук е време да стигнем емисионната
        Номинала не е ли по-стабилната цифра ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Тук е време да стигнем емисионната
          Само дето вече няма да могат да се купуват десетки и стотици хиляди акции там

Коментар

• Тук е време да стигнем емисионната

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Това какво общо има?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                ти тази плоча от близо 3 годинки си я свириш, ама .....
                все само пожелателно и бъдещо хипотетично
                Все пак по-скромен е. До скоро разправяше как ще гледаме когато стане 15-20.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                  Браво, вече инвестираме парите от новата емисия. Наместихме 3 млн лева.

На 19.03.2015 година, в изпълнение на задълженията си по чл.145 от ЗППЦК, в офиса на Синтетика АД постъпи уведомление от акционера ЗД Евроинс АД за настъпила промяна на дяловото му участие в публичното дружество, както следва:
                  ЗД Евроинс АД увеличава акционерното си участие в капитала на Синтетика АД от 127 636 до 207 836 акции. След извършената промяна акционерното участие на ЗД Евроинс АД възлиза на 6,928% от капитала на публичното дружество.
                  http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141106_BG

Коментар

• Браво, вече инвестираме парите от новата емисия. Наместихме 3 млн лева.

На 19.03.2015 година, в изпълнение на задълженията си по чл.145 от ЗППЦК, в офиса на Синтетика АД постъпи уведомление от акционера ЗД Евроинс АД за настъпила промяна на дяловото му участие в публичното дружество, както следва:
                    ЗД Евроинс АД увеличава акционерното си участие в капитала на Синтетика АД от 127 636 до 207 836 акции. След извършената промяна акционерното участие на ЗД Евроинс АД възлиза на 6,928% от капитала на публичното дружество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      Опита ми е показал че търпението и постоянството се възнаграждават щедро..
                      Който иска да върти гъза през 2 седмици - парите и начина на живот са си негови

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Мда, сега няма балами.. те ще се бутат при увеличението на 5 лв. след 2 годинки

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Пич, голямото нарастване на вземанията дойде след сделките с Интерамерикан и QBE. Да не се учудиш следващото тримесечие като видиш пак същото.
                          Тези юнаци могат да ме учудят само ако спрат да помпат с въздух активите за покритие на застрахователните резерви .
                          За следващото тримесечие мисля че няма да е същото , защото с новия портфейл , ще им трябва по-скъпа криптовалута . Очаквам поскъпване на Делта кредит , Синтетики , Етропали , Формопласти и прочие .

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            Пари на каса и вземания в такива размери видя ли ми е ясно че нещо не е ясно .
                            Пич, голямото нарастване на вземанията дойде след сделките с Интерамерикан и QBE. Да не се учудиш следващото тримесечие като видиш пак същото.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Нямам идея какво е това вземане. Виждам го стои като част от активите за покриване на технически резерви. Нямам идея и какво представлява същата тази справка за евроинс румъния - мога само да си я представя Нямам идея и тези акции дето ги имат на каква цена могат да ги продадат - не на евроинс румъния или на някой друга ненаша фирма.

И честно казано не виждам за какво тръгваш срещу това което говоря. Очевидно ти не си го знаел, очевидно може да ти е полезно. На мен лично не ми е полезно, защото нито имам акции, тук нито мисля да имам.

Очевидно и достатъчно други хора го знаят и съответно са вземали решения като са имали в предвид тази информация.
                              Пари на каса и вземания в такива размери видя ли ми е ясно че нещо не е ясно .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Нямам идея какво е това вземане. Виждам го стои като част от активите за покриване на технически резерви. Нямам идея и какво представлява същата тази справка за евроинс румъния - мога само да си я представя Нямам идея и тези акции дето ги имат на каква цена могат да ги продадат - не на евроинс румъния или на някой друга ненаша фирма.

И честно казано не виждам за какво тръгваш срещу това което говоря. Очевидно ти не си го знаел, очевидно може да ти е полезно. На мен лично не ми е полезно, защото нито имам акции, тук нито мисля да имам.

Очевидно и достатъчно други хора го знаят и съответно са вземали решения като са имали в предвид тази информация.
                                OK, можеш да спиш спокойно, че си направил едно добро дело - приемаме, че си ме предупредил.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X