If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво, вече инвестираме парите от новата емисия. Наместихме 3 млн лева.
На 19.03.2015 година, в изпълнение на задълженията си по чл.145 от ЗППЦК, в офиса на Синтетика АД постъпи уведомление от акционера ЗД Евроинс АД за настъпила промяна на дяловото му участие в публичното дружество, както следва:
ЗД Евроинс АД увеличава акционерното си участие в капитала на Синтетика АД от 127 636 до 207 836 акции. След извършената промяна акционерното участие на ЗД Евроинс АД възлиза на 6,928% от капитала на публичното дружество.
Браво, вече инвестираме парите от новата емисия. Наместихме 3 млн лева.
На 19.03.2015 година, в изпълнение на задълженията си по чл.145 от ЗППЦК, в офиса на Синтетика АД постъпи уведомление от акционера ЗД Евроинс АД за настъпила промяна на дяловото му участие в публичното дружество, както следва:
ЗД Евроинс АД увеличава акционерното си участие в капитала на Синтетика АД от 127 636 до 207 836 акции. След извършената промяна акционерното участие на ЗД Евроинс АД възлиза на 6,928% от капитала на публичното дружество.
ти тази плоча от близо 3 годинки си я свириш, ама .....
все само пожелателно и бъдещо хипотетично
Опита ми е показал че търпението и постоянството се възнаграждават щедро..
Който иска да върти гъза през 2 седмици - парите и начина на живот са си негови
Пич, голямото нарастване на вземанията дойде след сделките с Интерамерикан и QBE. Да не се учудиш следващото тримесечие като видиш пак същото.
Тези юнаци могат да ме учудят само ако спрат да помпат с въздух активите за покритие на застрахователните резерви .
За следващото тримесечие мисля че няма да е същото , защото с новия портфейл , ще им трябва по-скъпа криптовалута . Очаквам поскъпване на Делта кредит , Синтетики , Етропали , Формопласти и прочие .
Нямам идея какво е това вземане. Виждам го стои като част от активите за покриване на технически резерви. Нямам идея и какво представлява същата тази справка за евроинс румъния - мога само да си я представя Нямам идея и тези акции дето ги имат на каква цена могат да ги продадат - не на евроинс румъния или на някой друга ненаша фирма.
И честно казано не виждам за какво тръгваш срещу това което говоря. Очевидно ти не си го знаел, очевидно може да ти е полезно. На мен лично не ми е полезно, защото нито имам акции, тук нито мисля да имам.
Очевидно и достатъчно други хора го знаят и съответно са вземали решения като са имали в предвид тази информация.
Пари на каса и вземания в такива размери видя ли ми е ясно че нещо не е ясно .
Нямам идея какво е това вземане. Виждам го стои като част от активите за покриване на технически резерви. Нямам идея и какво представлява същата тази справка за евроинс румъния - мога само да си я представя Нямам идея и тези акции дето ги имат на каква цена могат да ги продадат - не на евроинс румъния или на някой друга ненаша фирма.
И честно казано не виждам за какво тръгваш срещу това което говоря. Очевидно ти не си го знаел, очевидно може да ти е полезно. На мен лично не ми е полезно, защото нито имам акции, тук нито мисля да имам.
Очевидно и достатъчно други хора го знаят и съответно са вземали решения като са имали в предвид тази информация.
OK, можеш да спиш спокойно, че си направил едно добро дело - приемаме, че си ме предупредил.
Коментар