IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sh^dow
    Ейй-нема отърване -що така??
    Защото това е компанията!

Коментар

• Ейй-нема отърване -що така??

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
        И аз не мисля, че е на дневен ред (в случай че въобще се предвижда). Ако им трябват кинти за придобивания, си имат на разположение целия набор от инструменти чрез ЕУБГ, че и кредитен рейтинг си имат даже.

Досегашните придобивания са със собствени средства, а за бъдещите пари ще се намерят

Апропо, тези дни се видя, че нямат грижи с привличането на средства
        Като гледам как се разрастват... НЯМА И ДА ИМАТ

Коментар

• И аз не мисля, че е на дневен ред (в случай че въобще се предвижда). Ако им трябват кинти за придобивания, си имат на разположение целия набор от инструменти чрез ЕУБГ, че и кредитен рейтинг си имат даже.

Досегашните придобивания са със собствени средства, а за бъдещите пари ще се намерят

Апропо, тези дни се видя, че нямат грижи с привличането на средства

Коментар

• Първоначално изпратено от Жоро
            nevermind,

От мениджмънта официално заявяват , че НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА такова действие (засега)!
            imenno za tova govorim

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
              Въпроса ми е ще участва ли ЕВРОИНС в този публичен търг?
              Съюз между двама инвалиди не прави един здрав човек!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• nevermind,

От мениджмънта официално заявяват , че НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА такова действие (засега)!

Коментара ми беше като продължение на шегата на prodigal .

Но пък ако някога стане не би било лошо, нали ?

Коментар

• a dali ne se zablujdavate malko s listvaneto na EIG!??

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

Явно планират изкупуване до максимума

Следва отписване нa Евроинс и листване на EIG ?

Страхотно!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Евро-финанс вече няма да е маркетмейкър по позицията на Евроинс
                      27.05.2008 14:16 ( EURINS )

Съветът на директорите на БФБ-София АД прекратява регистрацията на ИП Евро-финанс АД като маркетмейкър по емисията акции на ЗД Евроинс АД по желание на посредника, съобщи БФБ-София.

Регистрацията като маркетмейкър се прекратява считано от 16 юни. Евро-финанс е маркетмейкър по позицията на Евроинс от декември 2006 г.

Дейност като маркет-мейкър се осъществява посредством поддържане на поръчки за покупка и продажба за собствена сметка за дадената ценна книга (котировки). Максимален размер на отклонението в процент между цените на котировката "купува" и на котировката "продава" (спред) е 5 на сто.

:-) :-) :-)
                      Явно планират изкупуване до максимума

Коментар

• Браво на Евроинс, Каско Заместващ автомобил е супер услуга, видяхте ли рекламата в investor?
                        Най-неприятното е да няма заместващ автомобил и 3 м. да нямаш кола, защото е в сервиза, както стана със съседите ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          във вестник "Еврорегион", брой № 3 от 2008 г. има интересна обява на стр. 14
                          обявата е на Столична общинска агенция за приватизация - долу вдясно.
                          според обявата се продават 65.55% от "Общинска застрахователна компания"АД и съответните параметри
                          обявата е качена и на www.sofiampa.com
                          инфо и на тел. 02/9811359 - според обявата!

не притежавам акции в нито едно застрахователно дружество- към момента и не съветвам никого да търгува с каквото и да е !!!

Отговорът най-вероятно е не. Порови се в нета и ще разбереш кой има интереси там.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• във вестник "Еврорегион", брой № 3 от 2008 г. има интересна обява на стр. 14
                            обявата е на Столична общинска агенция за приватизация - долу вдясно.
                            според обявата се продават 65.55% от "Общинска застрахователна компания"АД и съответните параметри
                            обявата е качена и на www.sofiampa.com
                            инфо и на тел. 02/9811359 - според обявата!

не притежавам акции в нито едно застрахователно дружество- към момента и не съветвам никого да търгува с каквото и да е !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stormbringer
                              Те така хубаво маркетмейкваха, че цената отиде от 19 на 8 лева...

Дано сега тръгне нагоре без Маркетмейкър.
                              хах, ами като гледам на коя дата точно ще спрат - може да се окаже че няма нищо случайно дори и в това маркетмейкъра да я е завел умишлено там - я тези тапи случайно ли се появиха или целта е до влизане на Ксетрата цената да е под 9 лв.
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Те така хубаво маркетмейкваха, че цената отиде от 19 на 8 лева...

Дано сега тръгне нагоре без Маркетмейкър.

Коментар

Working...
                                X