IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много е кисело гроздето и още по кисело ще става. Не говорихте ли така и за Хима? Ами ПИБ-а, да не изброявам. Където нямате хейтвате, където имате мажоритаря е светец Продължавайте

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Пичове,

големият проблем тука е мажоритарят. Знаете, че съм фен ...или по-скоро бивш фен. Нищо от модерната корпоративна култура не се случва в това котило покрай Еврохолда. Едни офшорки, едни схеми, едни преливания от пусто в празно...приказки за светло бъдеще.... и накрая даже хима на тимаджиите дето кви били лоши и тн има 10 пъти по-сериозно отношение към акционерите (визирам дивидента)

Качеството на портфейла (резерва) никога няма да го разберем, но само може да се досещаме какво е имайки предвид определени сделки с определени дружества.

като цяло не съм оптимист и за мен единственото нещо може да бъде ако дружеството се продаде в пакет с останалите от групата за ЕИГ, но имайки предвид чутовните успехи на румънското инс и това как 'западняците' се спасяват от нашия измислен пазар с измислени застрахователи и регулатор... кой ще даде 2-3 лв за акция на инса честно казано идея си нямам.

поздрави и успех на колегите с акции

имам, но не съм ги гледал от повече от година ако не и две.
      така е бертрам. мажоритаря е лайно и в булгариостан единици искат да правят бизнес....основно тези, които са направили котило с управляващи и диригенти в сянка през годинита на прехода.

Коментар

• Пичове,

големият проблем тука е мажоритарят. Знаете, че съм фен ...или по-скоро бивш фен. Нищо от модерната корпоративна култура не се случва в това котило покрай Еврохолда. Едни офшорки, едни схеми, едни преливания от пусто в празно...приказки за светло бъдеще.... и накрая даже хима на тимаджиите дето кви били лоши и тн има 10 пъти по-сериозно отношение към акционерите (визирам дивидента)

Качеството на портфейла (резерва) никога няма да го разберем, но само може да се досещаме какво е имайки предвид определени сделки с определени дружества.

като цяло не съм оптимист и за мен единственото нещо може да бъде ако дружеството се продаде в пакет с останалите от групата за ЕИГ, но имайки предвид чутовните успехи на румънското инс и това как 'западняците' се спасяват от нашия измислен пазар с измислени застрахователи и регулатор... кой ще даде 2-3 лв за акция на инса честно казано идея си нямам.

поздрави и успех на колегите с акции

имам, но не съм ги гледал от повече от година ако не и две.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          За 9 мил капитализация, какво да говорим. Само офиса им струва повече пари.
          Може би ще се окаже една от най - доходните през годината.
          обаче има и goodwill - с отрицателна стойност
          което не изключва временно проявление като болднатото
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Никви врътки, на цени под 85 ст. само добавях. Врътките над 2-3 лв.
            За 9 мил капитализация, какво да говорим. Само офиса им струва повече пари.
            Може би ще се окаже една от най - доходните през годината.

Коментар

• Тези бройки са си от спекулативната част на портфейла. А там има и още.
              Да не си ми ги купил ти?

Коментар

• Никви врътки, на цени под 85 ст. само добавях. Врътките над 2-3 лв.

Коментар

• Аз купих доста, ама не хванах дъното
                  И сега пробвам с врътки

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    Не, първо трябва да си купя продадените на 0,62
                    До 70 ст. може да си купиш

Коментар

• Не, първо трябва да си купя продадените на 0,62

Коментар

• Тук за края на 6м. няма ли да върнем на поне 0,80 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          почвам да си мисля, че е мазохистки ход с цел да се охлади ентусиазма на купувачите. аз ако знам, че има такъв продавач на среща ми няма да се пробвам да купувам.
                          В такъв случай му ги купуваш при аукцион.. тогава айсбергите са обединени

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            интересен феномен, някой може ли да обясни?
                            вероятно в месечните бюлетини влизат резултати на ХДИ, а в Q1 - не.
                            холдингът си има подхолдинг, той пък - подподхолд...и т.д., матрьошки разни

Коментар

• Който и да е бил вече го няма.Сега най -вероятно ще си възстановим като начало 0.8, от където пакета ни свали.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Добре де, кой титан на мисълта слага айсберг с връх от 60 лева?!
                                почвам да си мисля, че е мазохистки ход с цел да се охлади ентусиазма на купувачите. аз ако знам, че има такъв продавач на среща ми няма да се пробвам да купувам.

Коментар

Working...
                                X