IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://bigbear.blog.bg/biznes/2010/0...amryzna.499260

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      И що така се засилиха да го купуват изведнъж...?
      Защото нямат акъл.
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• И що така се засилиха да го купуват изведнъж...?
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• голяма борба само не знам за продавачите или за купувачите

Коментар

• Крайно време беше да се пораздвижим тук. Почти бях продал пакетя си ...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Големи мускули, голямо нещо!

Батя, ти какво ще кажеш?
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Стига си циврил, късно е. Да си мислил, като си се правил на тарикат...
                1. не се правя на тарикат - аз съм тарикат (каквото и да значи това )

2. тарикат не писка!

3. обясни ми поради каква причина да не използвам намалението да си спретна едно добро пакетче на тези цени - при положение, че въпреки кризата инса се държи по-добре на вода от много от големите ЗД.

4. виж 1.

бъди здрав и не се предавай!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  добър оборот се получи днес.

крайно време е да мине някой тарикат и да обере пакетите на 'големите' риби по позицията, че да пекне малко слънчице тук

поздрави
                  Тъй, тъй,
                  А нямаш ли чувството че за пореден път ви сготвиха? Да ръснете още някой лев?
                  Last edited by Факушкa; 03.12.2010, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Тя кризата отмина още миналата година. Който успял да продаде на софикс 600, продал. Някои тогава търгуваха бъдещето, а други търгувахте розовите си сънища... Сега чакаме следващата криза!
                    ?

Имах впечатление, че поне ти проверяваш предварително да не си изръсил някоя глупотевина!
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                      защото по добре сега при лоши показатели и ниска цена от колкото при добри показатели и 10лв/акция. все пак търгуваме бъдещето, а не отминаващата криза
                      Тя кризата отмина още миналата година. Който успял да продаде на софикс 600, продал. Някои тогава търгуваха бъдещето, а други търгувахте розовите си сънища... Сега чакаме следващата криза!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не знам дали е добре, но 10 лева е много :(далече

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                          С тези показатели защо ли обират- много са дългосрочни нещата
                          защото по добре сега при лоши показатели и ниска цена от колкото при добри показатели и 10лв/акция. все пак търгуваме бъдещето, а не отминаващата криза

Коментар

• С тези показатели защо ли обират- много са дългосрочни нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              крайно време е да мине някой тарикат и да обере пакетите на 'големите' риби по позицията
                              Стига си циврил, късно е. Да си мислил, като си се правил на тарикат...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• добър оборот се получи днес.

крайно време е да мине някой тарикат и да обере пакетите на 'големите' риби по позицията, че да пекне малко слънчице тук

поздрави
                                Last edited by bertram; 03.12.2010, 12:13.

Коментар

Working...
                                X