If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не си кривя душата...и аз избшгах от тук....Клиент съм на компанията и съм много доволен от услугите......Ама ...нещо .....ще трябва да мине време докато стана акционер пак тук
Я хане ти като виден инвеститор кажи къде сгреших?
Например че се отървах от трейските на средна над 220? Или патките над 22?
Или че за последните години стоя далеч от бефебе?
Щото за теб се знае че доста пари пропиля на "борсата"...
Ами Трейс можеше и на 330 лв ,ама не би.....патките ме съмняваш, а грешката ти е че не спря да плещиш дори когато много акции бяха на дъно , а ти разбира се чакаше....или си взел ЦКБ на 0,75лв и Трейс на 22 лв......
Защо да ме е страх. Аз от години имам една и съща позиция по темата. И засега очевидно тя е правилната. А за фалит - да, винаги има възможност, не само тук. Това е част от правилата на играта, всеки може да фалира по принцип.
Факи, останаха малко позиции по който да се изявааш........но ти все пак си там де.....иди в темата за Трейс, ЦКБ и т.н, всеки може да плюе, ама не всеки след това си признава грешките....
Я хане ти като виден инвеститор кажи къде сгреших?
Например че се отървах от трейските на средна над 220? Или патките над 22?
Или че за последните години стоя далеч от бефебе?
Щото за теб се знае че доста пари пропиля на "борсата"...
Значи пазара й е виновен на иначе много хубавата акция? А защо правят увеличение на капитала като имат 20 млнкеш и доста по-сериозен резерв? Да не би защото имат 10 млн дълг, огромни предстоящи плащания и предстоящи отписвания на вземания?
Айде айде, като наля 7 мил по 4 кинта на акция, а пазара не само че не участва ами го награди с цени от 1.4, следващият път какво очакваш освен увеличение на 1.4. ЕУБГ и Глобул все пак не са благотворителни дружества. И за мен 1.4 е ниско при 20 мил кеш и доста по-сериозен резерв, да не говорим за момента, но това е положението, всеки си взима решение.
Значи пазара й е виновен на иначе много хубавата акция? А защо правят увеличение на капитала като имат 20 млнкеш и доста по-сериозен резерв? Да не би защото имат 10 млн дълг, огромни предстоящи плащания и предстоящи отписвания на вземания?
Факи, останаха малко позиции по който да се изявааш........но ти все пак си там де.....иди в темата за Трейс, ЦКБ и т.н, всеки може да плюе, ама не всеки след това си признава грешките....
Тя акцията си е добра, ама е попаднала на алчен мажоритар...
Айде айде, като наля 7 мил по 4 кинта на акция, а пазара не само че не участва ами го награди с цени от 1.4, следващият път какво очакваш освен увеличение на 1.4. ЕУБГ и Глобул все пак не са благотворителни дружества. И за мен 1.4 е ниско при 20 мил кеш и доста по-сериозен резерв, да не говорим за момента, но това е положението, всеки си взима решение.
Както казах, това е една от по-малките от общо 17 позиции в портфейла, и единствената, която затворих с малка загуба. В дни като този нищо не може да ми развали настроението
Доходноста му като цяло от началото на годината е колкото 5 годишен депозит
Бравос, така се прави, режат се кофти позициите и се оставят добрите да летят. Иначе други хора усредняват
Както казах, това е една от по-малките от общо 17 позиции в портфейла, и единствената, която затворих с малка загуба. В дни като този нищо не може да ми развали настроението
Недей така да говориш.....ще вземе мастъра да получи някой инфаркт
Коментар