За хубаво или за лошо благодарение на тези увеличения на капитала цената на акциите се запази, докато всичко друго пада!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобре е да се калкулира и ефекта от предстоящото разводняване.
Коментар
-
........
ЗД ЕВРОИНС отчита 9.17% ръст в премийния приход по директно застраховане за месеца с резултат по този показател в размер на 6.592 милиона лева спрямо 6.038 милиона лева за м. октомври 2010. Застрахователното дружеството реализира 34.9% ръст в премийния приход по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите” (ГО) през месеца с отчетени 3.993 милиона лева спрямо 2.960 милиона лева за м. октомври 2010 година. Броят застрахователни полици по ГО за месеца е 14 351броя, което е с 4% по-малко спрямо м. октомври на миналата година. Средната цена е нараснала с 39% до 273 лева. Средната рискова премия бележи ръст от 61.6% за месеца и 44% с натрупване от началото на годината. Премийният приход с натрупване от началото на годината нараства с 3.69% и е в размер на 55.499 милиона лева спрямо 53.526 милиона лева за съпоставимия период на 2010 г.
+ че за деветмесечието са на +
....
пазарът (ако това е правилната дума) ги оценява на 15.2 милиона лева.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеTaka e, като продаваха евтина ГО, а сега не плащат по щетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада., така че пробвай пак
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПодозирам, че са върнали част от заема, отделно може и инвестициите да са паднали, защото в юли месец имат разплатени доста щети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
ОК
Тук ще стане интересно. Близо 4 млн спад на нетните активи само за юли. Значи или са направили такава загуба, или са намалили техническите резерви. Второто ми се струва нелогично, при положение, че премийния им приход не пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеИмам акции, ако се чудиш дали просто си спамя.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
P.S.
Имам акции, ако се чудиш дали просто си спамя.
Професионалистите си личат по портфейлитеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябва да си луд да купуваш акции в тези времена. А за да купуваш акции на застрахователи не само луд но трябва и да си сляп. Все едно да си купил фабрика в България вечерта на 08.09.1944 г.
сега внуците ти ще са богати реститути
инвестирането не е от днес за утре.
ПП не е тук мястото, но както се очертава печатниците за пари ще работят идните месеци... това ще рече, че с всяко напчеатно на пожар евро, долар или франк.... твоя депозит губи стойност. Ясно е, че няма да го усетиш на секундата, но 100% ще го усетиш в даден момент...тогава например ще се окаже, че лихвата , която сега ти стига за 2 морета ще ти стигне за 2 уикенда на планина.
поздрави и успех в депозиранетоLast edited by bertram; 11.08.2011, 18:12.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар