IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз засега няма да продавам, очаквам с няколко обжалвания търгово около 1.40-1.50.Нека малко да се бръкнат тези некоректни мажоритари..Това е за капак след вкарването на холдинга им в Софикс..Купувал съм около 0.70 и не бързам.Тук ще проличи за пореден път дали новата КФН ще защити правата на миноритарите- надявам се да го направи..

Коментар

• Пичове, тия неща са си за лични. Дайте тук да обсъдим за/против излизане от позицията сега или чакане на процедурата по търговото.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Ами аз не обичам да се хваля , но съм над СОФИКС над 1600 .И как ти се връзват сметките с тези грешни прогнози, или сметките са едно, а хваленето и писането друго
        Какво става защо не дадеш актуална прогноза за СОФИКС 1000, нали се правиш на голям гуру и играч, хайде дай да си сравним часовниците по тебе.Само че на някои им излезе солено от твоите прогнози през годините..
        Last edited by Kiro; 05.04.2017, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Пич, ти започваш да нападаш другите, а когато ти отговорят било твое работа..Ами като е твоя недей да спамиш и ревеш..И да лъжеш и да се хвалиш, ти си знаеш колко си добре след като 5 години чакаш СОФИКС 1000 и той не идва...Разбира се , че не съм доволен, че 8 година Борсата много бавно възтановява, а сравнение с другите е изостанала..Стискай репата и трепери да не изгориш, а мен не ме мисли- на мен си ми вървят рентите и дивидентите и акциите ми се увеличават...Каква ти е последната прогноза за СОФИКС 1000, дай да те видим какъв си ГОЛЯМ ИГРАЧ Ти като ДОБЪР ИНВЕСТИТОР как се нагоди 5 години да чакаш СОФИКС 1000 ушит с репа..
          Ами аз съм вече на Софикс 1300 бе друже. Сметни си 430 пункта по 3 колко прави...
          А ти кога ще ги дочакаш, това не е моя грижа

Коментар

• Пич, ти започваш да нападаш другите, а когато ти отговорят било твоя работа..Ами като е твоя работа недей да спамиш и ревеш..И да лъжеш и да се хвалиш, ти си знаеш колко си добре след като 5 години чакаш СОФИКС 1000 и той не идва...Разбира се , че не съм доволен, че 8 година Борсата много бавно възтановява, а сравнение с другите е изостанала..Стискай репата и трепери да не изгориш, а мен не ме мисли- на мен си ми вървят рентите и дивидентите и акциите ми се увеличават...Каква ти е последната прогноза за СОФИКС 1000, дай да те видим какъв си ГОЛЯМ ИГРАЧ Ти като ДОБЪР ИНВЕСТИТОР как се нагоди 5 години да чакаш СОФИКС 1000 ушит с репа..
            Last edited by Kiro; 05.04.2017, 11:56.

Коментар

• тази бройка изглежда като бонус за които иска да продава преди да са обявили свалянето

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Батинка стабилен ще е бида , ако и тази година завърши като миналата с 30% ръст..Знам , че и ти го искаш заради репата, но нещо си много неуверен.Да не се страхуваш, че няма да ти излезе сметката.Аз репа все още нямам, ама започва 5 година от прогнозата ти за СОФИКС 1000.Започни пак да ревеш и спамиш дано поне го докараш до 700 тази година..
                Що се отнася до Евроинс, ама съвсем не е сигурно , че си продал на най- високата цена
                Абе Кире, писна ми от твоето мрънкане и цвилене! Добрите инвеститори се нагаждат към средата такава каквато е и правят пари! А ти уж парадираш че си пълен с акции, а все някой ти е крив и плюваш навред.
                А относно репа, партфейли и продажни цени са си лично моя грижа и не виждам на теб какво ти убива та все ги дъвкаш и припяваш. Както съм си търпял 2 келяви години да плащам лихви по репа без доходност , така и сега си бера плодовете и не бива да ми завиждаш че за тримесечие съм напривил +50% а за година +200%. Гледай си твоята паничка и се радвай на живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  тук като гледам се върви към сваляне от борсата. който му се рискува може да чака, а който не му се занимава има изход. поне 1.25 е по-добре от 60-90ст до
                  Дааааа с този "жест" и на мен на това ми замириса

Коментар

• тук като гледам се върви към сваляне от борсата. който му се рискува може да чака, а който не му се занимава има изход. поне 1.25 е по-добре от 60-90ст до
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Батинка стабилен ще е бида , ако и тази година завърши като миналата с 30% ръст..Знам , че и ти го искаш заради репата, но нещо си много неуверен.Да не се страхуваш, че няма да ти излезе сметката.Аз репа все още нямам, ама започва 5 година от прогнозата ти за СОФИКС 1000.Започни пак да ревеш и спамиш дано поне го докараш до 700 тази година..
                      Що се отнася до Евроинс, ама съвсем не е сигурно , че си продал на най- високата цена

Коментар

• Това кюфте дали има връзка с вътрешна информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                          Каквото и да си говорим, дали ще е 1.15 или 1.30, играта тук приключи според мен. Ако имах и имах възможност за екзит дори и на 1.15 щях да ги махна та дори и търговото да е на 1.30. Да вися тук и да чакам месеци да одобряват цена и да си получа парите, вместо да ги вложа в друго, не си струва за 10% цялото чакане. Най-добре ще постъпят, ако забият един солиден бид и който иска да излиза бързо.
                          Еее, постъпиха правилно, както писах вчера. Явно това е цената. Всеки сега може да излезе бързо без да чака.

Коментар

• Еее, пичовете четат форума и както си пожелахте ви сложиха стабилен бид

А Кирчо мрънкалото да си лае и оплюва както си може най-добре

Коментар

• моите ги разкарах на 1.30 както и повечето големи пакети, ако не всички.
                              евроинс седи малко като издънка в структурата на еврохолд.
                              компанията майка на борсата
                              еиг - не
                              и от еиг един инс с 5 фена - точно като издънка с някаква смешна оценка... без да имаме представа за положението в останалите дъщери на ЕИГ ..оценката на нашата борса по един или друг начин е фактор дето влияе на цялостния имидж на ЕИГ.

гледаме напред и това е.
                              Last edited by bertram; 05.04.2017, 11:05.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тези затвърждават мнението, че са измамници.Ще видим ще им мине ли търговото и на колко..

Коментар

Working...
                                X