Аз засега няма да продавам, очаквам с няколко обжалвания търгово около 1.40-1.50.Нека малко да се бръкнат тези некоректни мажоритари..Това е за капак след вкарването на холдинга им в Софикс..Купувал съм около 0.70 и не бързам.Тук ще проличи за пореден път дали новата КФН ще защити правата на миноритарите- надявам се да го направи..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Ами аз не обичам да се хваля , но съм над СОФИКС над 1600 .И как ти се връзват сметките с тези грешни прогнози, или сметките са едно, а хваленето и писането друго
Какво става защо не дадеш актуална прогноза за СОФИКС 1000, нали се правиш на голям гуру и играч, хайде дай да си сравним часовниците по тебе.Само че на някои им излезе солено от твоите прогнози през годините..Last edited by Kiro; 05.04.2017, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич, ти започваш да нападаш другите, а когато ти отговорят било твое работа..Ами като е твоя недей да спамиш и ревеш..И да лъжеш и да се хвалиш, ти си знаеш колко си добре след като 5 години чакаш СОФИКС 1000 и той не идва...Разбира се , че не съм доволен, че 8 година Борсата много бавно възтановява, а сравнение с другите е изостанала..Стискай репата и трепери да не изгориш, а мен не ме мисли- на мен си ми вървят рентите и дивидентите и акциите ми се увеличават...Каква ти е последната прогноза за СОФИКС 1000, дай да те видим какъв си ГОЛЯМ ИГРАЧ Ти като ДОБЪР ИНВЕСТИТОР как се нагоди 5 години да чакаш СОФИКС 1000 ушит с репа..
А ти кога ще ги дочакаш, това не е моя грижа
Коментар
-
Пич, ти започваш да нападаш другите, а когато ти отговорят било твоя работа..Ами като е твоя работа недей да спамиш и ревеш..И да лъжеш и да се хвалиш, ти си знаеш колко си добре след като 5 години чакаш СОФИКС 1000 и той не идва...Разбира се , че не съм доволен, че 8 година Борсата много бавно възтановява, а сравнение с другите е изостанала..Стискай репата и трепери да не изгориш, а мен не ме мисли- на мен си ми вървят рентите и дивидентите и акциите ми се увеличават...Каква ти е последната прогноза за СОФИКС 1000, дай да те видим какъв си ГОЛЯМ ИГРАЧ Ти като ДОБЪР ИНВЕСТИТОР как се нагоди 5 години да чакаш СОФИКС 1000 ушит с репа..Last edited by Kiro; 05.04.2017, 11:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатинка стабилен ще е бида , ако и тази година завърши като миналата с 30% ръст..Знам , че и ти го искаш заради репата, но нещо си много неуверен.Да не се страхуваш, че няма да ти излезе сметката.Аз репа все още нямам, ама започва 5 година от прогнозата ти за СОФИКС 1000.Започни пак да ревеш и спамиш дано поне го докараш до 700 тази година..
Що се отнася до Евроинс, ама съвсем не е сигурно , че си продал на най- високата цена
А относно репа, партфейли и продажни цени са си лично моя грижа и не виждам на теб какво ти убива та все ги дъвкаш и припяваш. Както съм си търпял 2 келяви години да плащам лихви по репа без доходност , така и сега си бера плодовете и не бива да ми завиждаш че за тримесечие съм напривил +50% а за година +200%. Гледай си твоята паничка и се радвай на живота!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетук като гледам се върви към сваляне от борсата. който му се рискува може да чака, а който не му се занимава има изход. поне 1.25 е по-добре от 60-90ст до
Коментар
-
Батинка стабилен ще е бида , ако и тази година завърши като миналата с 30% ръст..Знам , че и ти го искаш заради репата, но нещо си много неуверен.Да не се страхуваш, че няма да ти излезе сметката.Аз репа все още нямам, ама започва 5 година от прогнозата ти за СОФИКС 1000.Започни пак да ревеш и спамиш дано поне го докараш до 700 тази година..
Що се отнася до Евроинс, ама съвсем не е сигурно , че си продал на най- високата цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКаквото и да си говорим, дали ще е 1.15 или 1.30, играта тук приключи според мен. Ако имах и имах възможност за екзит дори и на 1.15 щях да ги махна та дори и търговото да е на 1.30. Да вися тук и да чакам месеци да одобряват цена и да си получа парите, вместо да ги вложа в друго, не си струва за 10% цялото чакане. Най-добре ще постъпят, ако забият един солиден бид и който иска да излиза бързо.
Коментар
-
моите ги разкарах на 1.30 както и повечето големи пакети, ако не всички.
евроинс седи малко като издънка в структурата на еврохолд.
компанията майка на борсата
еиг - не
и от еиг един инс с 5 фена - точно като издънка с някаква смешна оценка... без да имаме представа за положението в останалите дъщери на ЕИГ ..оценката на нашата борса по един или друг начин е фактор дето влияе на цялостния имидж на ЕИГ.
гледаме напред и това е.Last edited by bertram; 05.04.2017, 11:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар