If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"11. Отнасяне на положителния финансов резултат на дружеството за 2012 г. във фонд „Неразпределена печалба“, съгласно предложение на Надзорния съвет (проекторешение - Общото събрание на акционерите взема решение за отнасяне на положителния финансов резултат на дружеството за 2012 г. във фонд „Неразпределена печалба“, съгласно предложение на Надзорния съвет );" -
защо ли не съм учуден - може да купите още малко Делта кредит или Синтетика с тях!
Берт ако ходиш на 28.06. Прати на всички: "...целувки за тебе, тебе и тебе... ", както пее 100 Кила , ама от мене
Моята първа покупка тук е от 18.11.2011, преди това имах холдче!
Компанията се развива супер и увеличава пазарния дял за разлика от много конкуренти. Виждам че се опитват да увеличат дяла на другите застраховки(от началото на годината имат сключен договор с МО) ето и сега има кампания за застраховане на имущество, което мисля е добре!
НО
незнам защо вместо да увеличават прозрачността те тръгнаха в друга посока!?! Явно е трудно да се оцелява в тази криза и правят неща които меко казано не се харесват на инвеститорите(като подпиране на дялове на групата и преливане на пари в близки компании) - жалко!
Преди чат -пат даваха интервюта(е верно обикновенно преди увеличение) или срещи с инвеститорите и разбирахме някакви идеи и планове, а сега?
Също така мисля че със създаването на ЕИГ скопиха развитието на компанията. сега каквото и да правят пазара им е само в бедната БГ и там ще си остане. Няма да погледнат зад граница, защото там оперират други фирми на групата.
ето защо за сега спирам да купувам Инс и оставям моите 100 акции на страна
все си мисля че ще дойдат времена когато бачо Асен, кака Милена и Пирончо ще ни търсят, защото КФН няма вечно да разрешава да се точат някои пенсионни фондове
Средната ми цена е 0,916лв и мисля че дори едно бъдещо увеличение няма да ме ощети.
готов съм да издам пълномощно за моите акции на всеки, който на оса ще настоява за:
1. ПРОЗРАЧНОСТ
2. спиране на наливането на пари в наши фирми
3. дивидент
4. обратно изкупуване
Забелязвам че легендите един по един зе отказват (отчайват).
Всяко нещо си има граници, а пет години е много, много време дори и за най-големите оптимисти.
5 години чакат само най-отчаяните. Професионалистите се омитат много бързо.
акцията заспа ( компанията не спи, бизнесът върви колкото може в този всеобхватен спек дето е заклещена бг икономиката в него)
няма какво да разтегляме локуми при положение, че няма обороция.
инса съм го сложил в спящите дружества, не знам кога ще се събуди, но ще се чуе..бъди сигурен.
успех
Дано си прав. Дали ще издържи докато дойде време - не знам.
Мислил ли си по варианта като позакъсат още, да продадат компанията и да получите търгово на леФ?
Всяко нещо си има граници, а пет години е много, много време дори и за най-големите оптимисти.
факи,
акцията заспа ( компанията не спи, бизнесът върви колкото може в този всеобхватен спек дето е заклещена бг икономиката в него)
няма какво да разтегляме локуми при положение, че няма обороция.
инса съм го сложил в спящите дружества, не знам кога ще се събуди, но ще се чуе..бъди сигурен.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Гледам мениджмънта е намерил време да даде интервю пред в.Застраховател - сигурно там не задават въпроси за дивидент, увеличение и Делта кредит
Кимру с твоите източници на инфо не можеш ли да го изровиш?
И двата застрахователя предлагат общо застраховане, като "Булстрад" е сред лидерите на пазара. През ноември 2012 г. е втори по пазарен дял (12.8%) след "Армеец" (12.9%) по размер на брутния премиен приход, но месец по-рано е първи. Всъщност разликата между първия и втория е сравнително малка, показват данните на Комисията за финансов надзор. "Евроинс" пък по-скоро е в златната среда и заема осма позиция с 5.9% пазарен дял.
И двата публични застрахователя се представят сравнително стабилно през миналата година, като успяват да запазят или леко да повишат приходите и печалбата си, макар това да е се отразява веднага върху пазарните им показатели като оценка и ликвидност. В същото време обаче това е добър знак за борсово представените дружества предвид трудната пазарна среда на все още стагниращ пазар на застраховки "Автокаско", който е сред най-доходоностните за бранша.
Коментар