IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Ето това бях написал по-долу, а сега не се вижда:

Добра идея берт. Аз надали ще дойда на ОСА, но ако ходиш и имаш желание за по-голяма представителност мога да ти пратя едно пълномощно за близо 1% от капитала

Към твоите въпроси бих добавил:
    - при тази ниска цена на акцията, защо не се предприеме обратно изкупуване?
    +1
    до тук видях 3 от 5-те въпроса които бях задал!!!
    Останалите 2 бяха - Защо като сме на "+" не се дават обещаните 20% за дивидент(което би вкарало компанията в друга светлина)?
    и Защо е занемарена частта с информация за инвеститорите във сайта на дружеството???

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Пичове,
      не с лошо. Милена е последният човек дето може да има някаква вина за дереджето на инса. От една страна е ДВИ на няколко дружества, а от друга въпросите, които и задаваме са доста конкретни и ако започне да ни отговаря със сигурност ще си навлече гнева на босовете на холда. Реално погледнато 95% от въпросите на теми, за които не биха искали да ги питаме...

Предлагам да формулираме няколко конкрети въпроса и да ги пратим , за да може на ОСА, което се задава да ни отговорят, а не там да ги подлагаме на 'кръстосан разпит'.. нека го има писано и пратено 10-15 дена по-рано, за да може да се 'подготвят'.

поздрави

ПП мен ме вълнуват точно 2 неща

1. Увеличение на капитала - кога, как и на каква цена.
      2. Колко акции има Евроинс от следните дружества : Форм,ЕТР,Синтетика,Еврохолд,Декта кредит + Облигации (на всички около групата Еврохолд + Старком + Синтетика )
      +1
      ок Берт!

Коментар

• Ето това бях написал по-долу, а сега не се вижда:

Добра идея берт. Аз надали ще дойда на ОСА, но ако ходиш и имаш желание за по-голяма представителност мога да ти пратя едно пълномощно за близо 1% от капитала

Коментар

• Хм, тоя форум нещо се бъгва

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Пичове,
            не с лошо. Милена е последният човек дето може да има някаква вина за дереджето на инса. От една страна е ДВИ на няколко дружества, а от друга въпросите, които и задаваме са доста конкретни и ако започне да ни отговаря със сигурност ще си навлече гнева на босовете на холда. Реално погледнато 95% от въпросите на теми, за които не биха искали да ги питаме...

Предлагам да формулираме няколко конкрети въпроса и да ги пратим , за да може на ОСА, което се задава да ни отговорят, а не там да ги подлагаме на 'кръстосан разпит'.. нека го има писано и пратено 10-15 дена по-рано, за да може да се 'подготвят'.

поздрави

2. Колко акции има Евроинс от следните дружества : Форм,ЕТР,Синтетика,Еврохолд,Декта кредит + Облигации (на всички около групата Еврохолд + Старком + Синтетика )

Last edited by Батя; 30.05.2013, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              п.с. мога ли да искам от КФН да не се приеме(да не се разглежда) доклада и на ОСА? Все пак докладват се неверни неща!
              Тони, стига си ревал! Трябваше да ме слушаш като те предупреждавах преди време, сега вече е късно. Сега вече само можеш да се подложиш на психотерапия под благите думи на бертрамков. Как беше приказката за сварената жаба?!... Слагаш я в студена вода и я подгряваш бавно и полека.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пичове,

поздрави

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

По този повод можеш да пратиш сигнал до КФН.
                  На ОСА можеш да гласуваш против приемането на този доклад.
                  Не знам КФН точно какво може да разпореди. Но няма лошо когато има нередности и неверни неща в документите да се потърси съдействие от призвания да защитава инвеститорите орган.
                  разбрах - благодаря ти!

Коментар

... мога ли да искам от КФН да не се приеме(да не се разглежда) доклада и на ОСА? Все пак докладват се неверни неща!
                    По този повод можеш да пратиш сигнал до КФН.
                    На ОСА можеш да гласуваш против приемането на този доклад.
                    Не знам КФН точно какво може да разпореди. Но няма лошо когато има нередности и неверни неща в документите да се потърси съдействие от призвания да защитава инвеститорите орган.

Коментар

Прав си тони, подкрепям с две ръце!
                      благодаре "бате"
                      вече политическата среда се поуспокои - изпратих си пак въпросите щом ВИНАГИ отговарят на въпросите на акционери - ха да видим

п.с. мога ли да искам от КФН да не се приеме(да не се разглежда) доклада и на ОСА? Все пак докладват се неверни неща!

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
                        Те са и подарени тия 1000 акций,както и на цялото ръководство на инса и мисля,че те дори не знаят,че съществува БФБ
                        дали?
                        що не ми подариха на мен?

Коментар

п.с."През 2012г. дейността по връзки с инвеститорите ще бъде насочена...." - стига с тоя Копи -Пейст от миналата година, вярно че работите за 5-6дружества ама поне четете бе колежке съакционер в Евроинс.
                          Гледам стоите си с 1 000акции в инса г-жо Стоянова-Дянкова не искате да увеличавате инвестицията си???
                          Те са и подарени тия 1000 акций,както и на цялото ръководство на инса и мисля,че те дори не знаят,че съществува БФБ

Коментар

ха ха ха, моменти от доклада на ДВИ:
                            "...Поддържаме връзката между акционерите и мениджмънта на дружеството, като винаги отговаряме на зададените въпроси от акционерите..."

Аз ли не попитах ясно, вие ли не разбрахте че питам - на мойте въпроси никой не отговори!

"...Уеб-сайтът на Евроинс съдържа цялата информация във връзка с дейността на компанията...."
                            Явно аз гледам друг сайт, защото в този, цената на акция е 97стотинки, а последните показатели на дружеството са от 2010година?!?! Моля пратете ми линк към сайта за който говорите в доклада си?
                            Прав си тони, подкрепям с две ръце!

Коментар

ха ха ха, моменти от доклада на ДВИ:
                              "...Поддържаме връзката между акционерите и мениджмънта на дружеството, като винаги отговаряме на зададените въпроси от акционерите..."

Аз ли не попитах ясно, вие ли не разбрахте че питам - на мойте въпроси никой не отговори!

"...Уеб-сайтът на Евроинс съдържа цялата информация във връзка с дейността на компанията...."
                              Явно аз гледам друг сайт, защото в този, цената на акция е 97стотинки, а последните показатели на дружеството са от 2010година?!?! Моля пратете ми линк към сайта за който говорите в доклада си?
                              п.с."През 2012г. дейността по връзки с инвеститорите ще бъде насочена...." - стига с тоя Копи -Пейст от миналата година, вярно че работите за 5-6дружества ама поне четете бе колежке съакционер в Евроинс.
                              Гледам стоите си с 1 000акции в инса г-жо Стоянова-Дянкова не искате да увеличавате инвестицията си???

Коментар

• ха ха ха, моменти от доклада на ДВИ:

Last edited by tony1975; 29.05.2013, 07:06.

Коментар

Working...
                                X