IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прочетохте ли новината за повишението на индексите на Американската борса заради добрите новини от финансовия сектор, и то какво повишение? Днес или утре най-късно това ще се отрази и на нашата според мен и ще дръпнем здраво. Ще има доста хора,съжаляващи че са разпродали на тия смешни цени .
    а като говорим за Неохим,да кажа на песимистите(купувачите),че тук също ще има як растеж тия дни,поне 15% според мен, може да се достигнат и трицифрени нива,така се си замислете над моето мнение.
    Според мен отново отчета ще е много силен,доста повече ще е печалбата тази година с увеличените нови мощности и пусната преди месеци турбогенераторна турбина.
    Така,че цени от 100 са напълно справедливи както писаха вече доста хора тук. Но това все пак е мое мнение,пък ще видим какво ще стане
    Не е препоръка за взимане на инвестиционно решение или ценни книжа!!!
    Тук съм твърдо в позицията с над 90% от портфейла ми
    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• дали ще има големи ремонти през Q3?А и с тези орязани евросубсидии дали ще имат пари да си платят тора производителите?Че и $ доста падна,а в договорите за износа едвали са предвидили такъв нисък курс като са договаряли цената!
      къде могат да се видят международните сени на торовете?Нещо не мога да намеря,искат да се регистрирам и т.н.

Коментар

• м'да, ще видим ли 95?

Коментар

• до Q2 остава малко,успех на всички инвеститори и спекуланти
          Притежавам акции,но мненията ми не са препоръка за действия с такива!!!
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
            По- просто е .Южното полукълбо подготвя пролетното наторяване.Кой сезон е при тях?
            ей наистина съвсем изтрещяхте

навърмайнд ще се окаже прав

отчета ще е ок, стига вече

Коментар

• По- просто е .Южното полукълбо подготвя пролетното наторяване.Кой сезон е при тях?

Коментар

• Не бива да се пренебрегва, обаче и това, че дори да не се наторява през лятото, големите производители може да се запасяват предварително и за есента, защото усещат, че с нарастване цената на енергия и т.н, то растат и цените на торовете.
                А според мен и отчета за 3-то тримесечие ще бъде отличен, спрямо предишни Q3. С нищо не ме притеснява Q2, дори и да не добавят особено голяма печалба, но искам да видя Q3, когато ми се струва, че много от продаващите ще си чукат главите в стената.
                Имам акции, но мнението ми не е препоръка за търговията с акции.

Коментар

• брей,че разбирач съвсем за "малко" и да познаеш

Коментар

• да,те в Бразилия едва ли торят когато торим и ние ,но съседите ни турци например се съмнявам да са торили повече юни например .Ще разгледам старите отчети пак за продажбите в % и по страни
                    Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ApuCToKpaT
                      Аз не съм спец ,но мисля че няма да има такъв чак отчет.Бизнеса на завода е сезонен,тоест производиелите в селското стопанство торят определени месеци.А първото тримесечие най-много се тори.Мисля че и 5 млн да изкарат печалба ще е много добре и не се надявам за повече.Има и новина за допълнително възнаграждение на служителите на завода за второто тримесечиена сайта на неохим,което ми се струва положителна новина за добър отчет.И аз имам от скоро акции на тези нива и чакам за отчета.Мнението ми не е препоръка за покупко продажби на акции
                      Първото тримесечие се работи за вътрешния пазар, а второто се изнася.
                      Успех на всички.

Коментар

• След излизане на отчета за предното тримесечие имаше радост тук,надявам се и това, да ни донесе добри %.Пожелавам успех на дългосрочните инвеститори и на спекулантите -за всички има хляб в позицията.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• почти 100% съм сигурен,че отчета ще е над 10 млн.,поне това е мое мнение,разсъжденията ти за добър отчет са донякаде вярни може би, но за цифрата не съм съгласен...ще има блестяща ракета скоро
                          ама ще чакаме да я видим в небесата,нали ве, спекуланчета,инвеститорчета и рибоци?

Коментар

• Аз не съм спец ,но мисля че няма да има такъв чак отчет.Бизнеса на завода е сезонен,тоест производиелите в селското стопанство торят определени месеци.А първото тримесечие най-много се тори.Мисля че и 5 млн да изкарат печалба ще е много добре и не се надявам за повече.Има и новина за допълнително възнаграждение на служителите на завода за второто тримесечиена сайта на неохим,което ми се струва положителна новина за добър отчет.И аз имам от скоро акции на тези нива и чакам за отчета.Мнението ми не е препоръка за покупко продажби на акции
                            Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• абе чудя се дали няма да е печалбата над тази за предходното тримесечие,сега им е по-силен сезона с новия цех и турбогенераторната турбина, вече те са в действие и дали няма да видим 25 млн.?
                              е тва се чудя и се чудя дали да купувам още малко акции?
                              чакам съвет от някой спец

Коментар

• след няколко дни като излезе Q2 ще гледам шоуто тук нон-стоп
                                започва се с нарастване на напрежението сред играчите/купувачите
                                ама няма как, кой може да успори потенциала на компанията, дали няма да има нов рекорд с отчета?
                                а и с това обратно изкупуване нещата са 6 за инвеститорите като мен
                                не е препоръка за ценни книжа. аз съм си дългосрочен тук

Коментар

Working...
                                X