IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Karpatski vulk
    Мечка, коментара ми е по повод мнението на Марти: "I mai sa reshili ne tor ami..."
    Добрите показатели на дружеството ми са пределно ясни - затова съм тук от няколко месеца.
    На ОСА май ще се ходи, че е интересно накъде ще се развива дружеството с този "малък" кеш, който генерира от дейността си.
    O, извинявай карпатски вълк, бях те разбрала погрешно, но забелязах, че си един умен карпатски вълк.
    Споделям мнението за цитата, който си коментирал. Със или без Хим, за мен Неохим си е добро дружество. Ако Хим имат интерес към дружеството, това според мен си е допълнителен плюс.
    (Не правя препоръки за търговия с акциите.)

Коментар

• НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на нашата борса е, че повечето дружества са ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ и има 1001 законови начина печалбата да се премести.
      Присъствието на Химимпорт тук е много голяма гаранция (но не 100%), че ще виждаме истинските печалби. Ако влезе да речем и голяма банка с 5-10% нещата ще са идеални. Химимпорт , според мен, 99,9% ще искат по-голям пакет, не са хора занимаващи се с трохи

Коментар

• Мечка, коментара ми е по повод мнението на Марти: "I mai sa reshili ne tor ami..."
        Добрите показатели на дружеството ми са пределно ясни - затова съм тук от няколко месеца.
        На ОСА май ще се ходи, че е интересно накъде ще се развива дружеството с този "малък" кеш, който генерира от дейността си.

Коментар

• Rogers, мен Хим не ме интересуват, попитай тях, ДВИ или там в темата за Хим.
          Просто някъде прочетох за тяхната дейност, че са предвидили и възможност за търговия с торове, не се учудих много на това, защото знам, че имат и потребеление.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
            Марти, и според мен Неохим е една от най-атрактивните позиции на БФБ в момента. А Зърнени Храни не само, че са евентуалн потребители на торове, но и самия Химимпорт са записали за дейността си - търговия с торове, а кой е основният производител у нас??
            Естествено, че не бива да се счита за препоръки!
            Да, попитам, чрез кое си дружество търгуват с торове, че не съм наясно?

Коментар

• Карпатски, какви спекулации бе човек, според консолидиран отчет САМО за първо тримесечие, т.е. ако допуснем, че до края на годината Неохим няма да направи никаква печалба, ако приемем цена за акция 70 лв. то P/E e около 7,9. Това ако наричаш спекулация за другите от Софикс какво ще кажеш?. Софикс има дотук средно P/E 15, а Неохим е в Софикс и стои двойно по-добре по този показател, спрямо средния за индекса, къде ги виждаш тези спекулации?
              Освен това, по другия въпрос след 2 месеца и половина се свиква извънредно общо събрание и ако имаш акции, можеш да отидеш и да се запознаеш с решенията на ОСА, за да се убедиш, дали има спекулации, макар, че решенията ще станат ясни и по интернет медиите, в които се публикуват.

Коментар

• Забравяте малка подробност - чрез пенсионните си фондове "Хима" държи около 171 000 акции или 6,4% от капитала.
                Така че има резон да ги пуснат в Съвета на директорите и без други спекулации!

Коментар

• Марти, и според мен Неохим е една от най-атрактивните позиции на БФБ в момента. А Зърнени Храни не само, че са евентуалн потребители на торове, но и самия Химимпорт са записали за дейността си - търговия с торове, а кой е основният производител у нас??
                  Естествено, че не бива да се счита за препоръки!

Коментар

• Na chima kakvo im trqbva za zarnoto ?
                    TOR mnogo tor, nqma zemedelie bez tor ! I mai sa reshili ne tor ami napravo zavod.

Коментар

• това го има в търговския регистър, от линка на колегата
                      Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение
                      ^^Здравейте колеги.Рових сe из търговския регистър и попаднах на следната информация:
                      http://public.brra.bg/CheckUps/Verif...1d864abf2c504a Друг.ПРОТОКОЛ
                      Някой знае ли нещо повече по темата ?^^

Коментар

• Това слухове ли са?
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Значи ще гласуват да влезне човек на Химимпорт в СД на Неохим. То май имат бая солиден дял в завода.
                          Не е препоръка

Коментар

• Здравейте колеги.Рових сe из търговския регистър и попаднах на следната информация:
                            http://public.brra.bg/CheckUps/Verif...1d864abf2c504a Друг.ПРОТОКОЛ
                            Някой знае ли нещо повече по темата ?

Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                              интересно ми е какво ли ще стане след Q2, дали така купувачите ще се овъртат леко като сега или ще изкупят до определено ниво? според Вас какви цена ще има акцията след следващия отчет?
                              Като гледам как продават много купувачи купиха . Може да се окаже, че ще излезе добът отчет пък вече всеки ще си е накупил.

Коментар

• интересно ми е какво ли ще стане след Q2, дали така купувачите ще се овъртат леко като сега или ще изкупят до определено ниво? според Вас какви цена ще има акцията след следващия отчет?
                                Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

Working...
                                X