прочетохте ли новината за повишението на индексите на Американската борса заради добрите новини от финансовия сектор, и то какво повишение? Днес или утре най-късно това ще се отрази и на нашата според мен и ще дръпнем здраво. Ще има доста хора,съжаляващи че са разпродали на тия смешни цени .
а като говорим за Неохим,да кажа на песимистите(купувачите),че тук също ще има як растеж тия дни,поне 15% според мен, може да се достигнат и трицифрени нива,така се си замислете над моето мнение.
Според мен отново отчета ще е много силен,доста повече ще е печалбата тази година с увеличените нови мощности и пусната преди месеци турбогенераторна турбина.
Така,че цени от 100 са напълно справедливи както писаха вече доста хора тук. Но това все пак е мое мнение,пък ще видим какво ще стане
Не е препоръка за взимане на инвестиционно решение или ценни книжа!!!
Тук съм твърдо в позицията с над 90% от портфейла ми
а като говорим за Неохим,да кажа на песимистите(купувачите),че тук също ще има як растеж тия дни,поне 15% според мен, може да се достигнат и трицифрени нива,така се си замислете над моето мнение.
Според мен отново отчета ще е много силен,доста повече ще е печалбата тази година с увеличените нови мощности и пусната преди месеци турбогенераторна турбина.
Така,че цени от 100 са напълно справедливи както писаха вече доста хора тук. Но това все пак е мое мнение,пък ще видим какво ще стане

Не е препоръка за взимане на инвестиционно решение или ценни книжа!!!
Тук съм твърдо в позицията с над 90% от портфейла ми
Коментар