IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA
    Първоначално изпратено от споменЪ
    атила, за пореден път се изказваш супер емоционално и напълно неаргументирано. нещо недопустимо за "борсов играч".
    само погледни миналата седмица какви обратни изкупувания е имало при Райфата и тогава се замисли какви глупости пишеш. или ти очакваш при 5 милиона близо обратни изкупувания - портфолио мениджър да се бръкне от себе си и да ги даде на хората.
    нямам думи след подобни коментари. нито познаваш човека, нито мотивите му, но иначе да бъде бит и е*бан и то душманската. некадърник бил, като въшка.
    днес питаше как се чувстват кешовците, аз се чувствам 6, ама теб като те гледам и при ръст на борсата пак си си същия нервак :-)
    СпамерЪ, дори няма и да ти чета лукумите!

Умната пич!
    ти за четенето, вече си го прочел, но след като си вникнал в написаното от теб и си се поуспокоил малко, те е срам да коментираш.
    ти не беше ли от онез, които само призовават на нож и на битка с мечките, без до сега едно смислени мнения да са изразили. знаеш ли от кога чакаме в един диспут да скочиш, да видим колко ти струва пипето ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
      Първоначално изпратено от koteto
      радвайте се докато пак не се е сринал пазара....
      след тия луди повишения,следват и малко лоши дни...
      въпрос на време е Софикса и БГ40 да достигнат нови дъна.
      но нищо аз ги чакам
      не е препоръка за нищо друго,освен за повече мисловна дейност!!!
      Ако на това му казваш луди повишения, то със сигурност си от два месеца на борсата...
      Не е бе, той сигурно е от миналата седмица...трябва да му помогнем на момчето/ момичето малко да се ориентира....
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        Като се сетя за разпродажбите до 68 лв. миналата седмица!

Некадърния портфолио мениджър на Райфа, заслужава не само да бъде уволнен!

Заслужава да бъде бит и ебан! Душманската!

Същия цървул дето сега срива Булстрад и КДН!

Може ли такова безхаберие с парите на хората!

Какви ДФ, какво ДУ!

Некадърник!

Пазарът не само ще го изхвърли, но и ще го смачка като въшка!
        Неохим показа, как нормалните договорни и пенсионни фондве, където инвестиционни решения се взимат на база финансов анализ а не на принципа, че шефа каза така ще са добре в дългосрочен хоризонт. Неохим е подценен още от резултатите показани през 1Q 2008 и всеки фонд с добър екип от анализатори би открил това в първите 5 минути, в които гледа компанията. Успех на инвестиралите тук не на база, че просто цената се качва я да съм в кериза, а на тези които са сметнали че компанията е наистина подценена.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
          атила, за пореден път се изказваш супер емоционално и напълно неаргументирано. нещо недопустимо за "борсов играч".
          само погледни миналата седмица какви обратни изкупувания е имало при Райфата и тогава се замисли какви глупости пишеш. или ти очакваш при 5 милиона близо обратни изкупувания - портфолио мениджър да се бръкне от себе си и да ги даде на хората.
          нямам думи след подобни коментари. нито познаваш човека, нито мотивите му, но иначе да бъде бит и е*бан и то душманската. некадърник бил, като въшка.
          днес питаше как се чувстват кешовците, аз се чувствам 6, ама теб като те гледам и при ръст на борсата пак си си същия нервак :-)
          СпамерЪ, дори няма и да ти чета лукумите!

Умната пич!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от koteto
            но нищо аз ги чакам
            Я пейстни пак онази статия за фондовете, да се аргументираш
            Браво Hakkinen това е готино!!! Много ме изкефи!!!!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• атила, за пореден път се изказваш супер емоционално и напълно неаргументирано. нещо недопустимо за "борсов играч".

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                но нищо аз ги чакам
                Ако на това му казваш луди повишения, то със сигурност си от два месеца на борсата...

Коментар

• Като се сетя за разпродажбите до 68 лв. миналата седмица!

Некадърния портфолио мениджър на Райфа, заслужава не само да бъде уволнен!

Заслужава да бъде бит и ебан! Душманската!

Същия цървул дето сега срива Булстрад и КДН!

Може ли такова безхаберие с парите на хората!

Какви ДФ, какво ДУ!

Некадърник!

Пазарът не само ще го изхвърли, но и ще го смачка като въшка!

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                    но нищо аз ги чакам
                    Я пейстни пак онази статия за фондовете, да се аргументираш
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• радвайте се докато пак не се е сринал пазара....
                      но нищо аз ги чакам

Коментар

• Оня дето вади по 150 бройки за що не си изкара, като пич, всичко на маста.

Коментар

• Тук едни поръчки купува се заформят в последните минути... Голям кеф.
                          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Акцията опредлено има потенциал за над 100 лв. Хората, които са запознати със спецификата на бизнеса на Неохим знаят, че през 3Q и 4Q компанията работи на непълен капацитет пореди ремонтни дейности, което вдига себестойността на продукцията, което води до спад в маржовете.

Коментар

• като гледам рехавите бройки на продавачите, пускането на маржин търгвията, може да отнесе акцията на Неохим над 100-те лв - където и е и мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                                Може спокойно да кажем, че НЕОХИМ-а "мачка"
                                При условие, че това засега е най-печелившата акция в портфейла ми, няма как да не се съглася.

Успех неофили

Коментар

Working...
                                X