If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като се сетя за разпродажбите до 68 лв. миналата седмица!
Некадърния портфолио мениджър на Райфа, заслужава не само да бъде уволнен!
Заслужава да бъде бит и ебан! Душманската!
Същия цървул дето сега срива Булстрад и КДН!
Може ли такова безхаберие с парите на хората!
Какви ДФ, какво ДУ!
Некадърник!
Пазарът не само ще го изхвърли, но и ще го смачка като въшка!
ATILA, МОЖЕ ЛИ ЕДИН ВЪПРОС.
ОТКЪДЕ ЗНАЕШ,ЧЕ Е "портфолио мениджър на Райфа" ? НАЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ ТОВА В КОБОСА? ИЛИ СЕ БЪРКАМ?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА ТИ!!!
Нед, още вчера съм ти отговорил на лично! Но не са изпратени!
Ако до края на сесията не са изпратени - ще го постна тук!
Силно се надявам да има обратни изкупувания и накой профи да сипне Неохима, че искам още да допълня. Не е препоръка, само ако има възможност, аз ще се заложа да поема товара
И що си го цвъкнала във всички теми-да не би някой хора да мислят че не можем да четем.Аман бе.
Първоначално изпратено от koteto
"6,83 млн. лв. изтеглени за последната седмица от 5-те най-големи ДФ-та
От: Весела Мичева v.micheva@investor.bg
11.08.2008 11:41
За периода 1 - 8 август бяха изтеглени 6,83 млн. лв. от петте най-големи български договорни фонда (по размер на нетните активи), сочи проучване на Investor.bg.
Стойността е изчислена на база изменението на дяловете в обращение към 8 август спрямо 1 август и е по цени към 8 август.
Изтеглените за последната седмица средства възлизат на 3,8 на сто от стойността на активите на петте най-големи фонда към 15 юли, когато тези активи бяха на обща стойност 180,4 млн. лв. Тегленията за периода 25 юли - 1 август се равняваха на 1,18 млн. лв...." http://www.investor.bg/?cat=0&id=67523
това беше за миналата седмица,а сега какво ли следва?
май взех че познах за спада
Силно се надявам да има обратни изкупувания и накой профи да сипне Неохима, че искам още да допълня. Не е препоръка, само ако има възможност, аз ще се заложа да поема товара
Като се сетя за разпродажбите до 68 лв. миналата седмица!
Некадърния портфолио мениджър на Райфа, заслужава не само да бъде уволнен!
Заслужава да бъде бит и ебан! Душманската!
Може ли такова безхаберие с парите на хората!
Какви ДФ, какво ДУ!
Некадърник!
Пазарът не само ще го изхвърли, но и ще го смачка като въшка!
ATILA, МОЖЕ ЛИ ЕДИН ВЪПРОС.
ОТКЪДЕ ЗНАЕШ,ЧЕ Е "портфолио мениджър на Райфа" ? НАЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ ТОВА В КОБОСА? ИЛИ СЕ БЪРКАМ?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА ТИ!!!
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
....
....
Хайде по-кротко, и без обиди, ако може.
Напълно одобрявам решението на т.нар. "цървул" да изхвърли Булстрад и КДН.
Особено пък КДН не бих го купила и на 20. Всеки решава от своята гледна точка.
Ползвам случая, за да попитам нещо и котето:
Котенце, кое е нивото на индекса, което очакваш за евентуално ново дъно ?
Сентимента днес не е толкова оптимистичен, така че не се знае. Въпреки всичко акцията си остава една от най-евтино търгуваните и дори и при негативен сентимент евентуално преразпределение на портфейлите и разпродажби по поскъпналите през последните два-три дни позиции, ще е в полза на Неохим.
радвайте се докато пак не се е сринал пазара....
след тия луди повишения,следват и малко лоши дни...
въпрос на време е Софикса и БГ40 да достигнат нови дъна.
но нищо аз ги чакам
не е препоръка за нищо друго,освен за повече мисловна дейност!!!
Ех коте,ех маце,да ни беше съжалила преди отчета,ама сега с цена 86-87лв/аз имам акциите преди отчета-направи справка ,колко струваха тогава/.Може ли да поплача на рамото ти-само 20 лв/акция ,голяма мъка-някакви си 30%
атила, за пореден път се изказваш супер емоционално и напълно неаргументирано. нещо недопустимо за "борсов играч".
само погледни миналата седмица какви обратни изкупувания е имало при Райфата и тогава се замисли какви глупости пишеш. или ти очакваш при 5 милиона близо обратни изкупувания - портфолио мениджър да се бръкне от себе си и да ги даде на хората.
нямам думи след подобни коментари. нито познаваш човека, нито мотивите му, но иначе да бъде бит и е*бан и то душманската. некадърник бил, като въшка.
днес питаше как се чувстват кешовците, аз се чувствам 6, ама теб като те гледам и при ръст на борсата пак си си същия нервак :-)
СпамерЪ, дори няма и да ти чета лукумите!
Умната пич!
ти за четенето, вече си го прочел, но след като си вникнал в написаното от теб и си се поуспокоил малко, те е срам да коментираш.
ти не беше ли от онез, които само призовават на нож и на битка с мечките, без до сега едно смислени мнения да са изразили. знаеш ли от кога чакаме в един диспут да скочиш, да видим колко ти струва пипето ;-)
Сега пак не те прочетох!
Просто.... те прескачам!
Без лоши чувства! Не си ми интересен!
Но това не пречи да ти пожелая успех в професионалния ти път! Сериозно!
Коментар