IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Нищо не рекламирам. Нали това инвестиционен форум? Всеки обменя мнения.
    Изразих се хумористично, но такава съм, малко грубиянка. Иначе не съм толкова лоша, колкото ти изглежда.
    Е, успех в другите растежни дружества, които ще скачат с по 10-15%.
    Ние ще чакаме спада. Нека да боли.
    Не е лошо да изрекламираш някое дружество. Какво толкова. Форум е, пишем свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
      Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от wolf66
      Е, само два месеца в годината....а посмали манго....
      Два-три съм написал.
      Никола,

ти сигурен ли си че е така...???
      Да разбира се. Аз използвам само публично достъпна информация разпространявана от мениджмънта. Ако искаш може да те пейстна инфото?

Просто в България "компетентни" мнения дават хора, които хабер си нямат за какво става въпрос.

Коментар

Първоначално изпратено от wolf66
        Два-три съм написал.
        Никола,

ти сигурен ли си че е така...???
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Хубаво е тука,че купувачите са 2 пъти повече от продавачите!
          Успех на акцията!
          p.s. Имам малко !
          Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
            Първоначално изпратено от ОК
            Ох, олекна ми като разбрах, че Никола е продал. Като знам в какво пише, че е инвестирал последната година - ОЦК, ПИБ и други подобни...
            Виж сега. За разлика от всичките псевдо ексеперти аз нямам 100% успеваемост на сделките, които правя. Само не знам защо ми даваш акциите, които имам на падащ пазар? Защо не ми даде сделките от 2006 насам? Оцк то продадох на загуба, но вече наваксвам загубите. Пиб-а ще я продам поне на 10 лв. т.е когато ти се чатнеш, че може да се изкарат пари от там. :wink:
            Добре, че поне не ни рекламираш и пръчката КАО. Голяма пръчка се оказа.
            (Мерси от горните дружества. Те са основно за ценители. А и мъжете и куроператорчо знаят "защо")
            Нищо не рекламирам. Нали това инвестиционен форум? Всеки обменя мнения. Не се ядосвай за Неохима. Акцията е много добра и перспективна.

Коментар

Ох, олекна ми като разбрах, че Никола е продал. Като знам в какво пише, че е инвестирал последната година - ОЦК, ПИБ и други подобни...
              Виж сега. За разлика от всичките псевдо ексеперти аз нямам 100% успеваемост на сделките, които правя. Само не знам защо ми даваш акциите, които имам на падащ пазар? Защо не ми даде сделките от 2006 насам? Оцк то продадох на загуба, но вече наваксвам загубите. Пиб-а ще я продам поне на 10 лв. т.е когато ти се чатнеш, че може да се изкарат пари от там. :wink:
              Добре, че поне не ни рекламираш и пръчката КАО. Голяма пръчка се оказа.
              (Мерси от горните дружества. Те са за ценители. А и мъжете и куроператорчо знаят "защо")

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

Коментар

• Ох, олекна ми като разбрах, че Никола е продал. Като знам в какво пише, че е инвестирал последната година - ОЦК, ПИБ и други подобни...

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
                    Два-три съм написал.

Коментар

• Е, само два месеца в годината....а посмали манго....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                        Преди малко сравнявах показателите на Неохим и ОЦК за шестмесечието и какво излезе:

ОЦК - капитализация - 240 млн
                        приходи - 84 млн
                        печалба (заради други приходи за 11 млн) - 1.9 млн

Неохим - капитализация - 220 млн
                        приходи - 181 млн
                        печалба - 39 млн

Това е с цялата условност за сезонност, конюнктура (която за ОЦК продължава да се влошава) и т.н.
                        ХАхаха ти счупи тъпомера с този "аргументиран" пост. За да бъде пародията пълна трябваше да дадеш капитализацията на ПИБ, приходите от лихви и печалбата. :wink:

Аз си продадох Неохимките вече нямам 24% в тези времена не са зле. Успех на инвеститорите тук, акцията има потенциял за 100 лв за съжаление не мога да ги чакам, защото дебна и други неща.
                        Ами браво, щом си продал!
                        Сега ще можеш да налееш в ОЦК, там е по-евтино.
                        Не ОЦК, но има някои неща, от които спекулативно могат да се изкарат 15-20% и то ликвидни позиции.

Между другото не забравяйте, че Неохим фактически работи през първите два-три месеца на годината. Тогава се работи на над 70% заетост на машините, което минимизира разходите. През останалото време производствения процес спира, заради ремонтни дейности. В следствие на това пада печалбата и маржовете през 3Q и 4Q.

Коментар

Преди малко сравнявах показателите на Неохим и ОЦК за шестмесечието и какво излезе:

приходи - 84 млн

приходи - 181 млн
                          печалба - 39 млн

Това е с цялата условност за сезонност, конюнктура (която за ОЦК продължава да се влошава) и т.н.
                          ХАхаха ти счупи тъпомера с този "аргументиран" пост. За да бъде пародията пълна трябваше да дадеш капитализацията на ПИБ, приходите от лихви и печалбата. :wink:

Аз си продадох Неохимките вече нямам 24% в тези времена не са зле. Успех на инвеститорите тук, акцията има потенциял за 100 лв за съжаление не мога да ги чакам, защото дебна и други неща.
                          Ами браво, щом си продал!
                          Сега ще можеш да налееш в ОЦК, там е по-евтино.
                          А може и да чакаш. (Но трябва да помолиш котенцето, да каже, къде е дъното)

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

приходи - 84 млн

приходи - 181 млн
                            печалба - 39 млн

ХАхаха ти счупи тъпомера с този "аргументиран" пост. За да бъде пародията пълна трябваше да дадеш капитализацията на ПИБ, приходите от лихви и печалбата. Така щеше да сравниш компания от химическата промишленост, металургическата промишленост и финансовия сектор. :wink:

Коментар

• Преди малко сравнявах показателите на Неохим и ОЦК за шестмесечието и какво излезе:

приходи - 84 млн

приходи - 181 млн
                              печалба - 39 млн

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                                това беше за миналата седмица,а сега какво ли следва?
                                май взех че познах за спада
                                Котенце, много познаваш, браво!
                                А можеш ли, да познаеш, дали ще слезе на 67 лв ?

Коментар

Working...
                                X