If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успех и на теб - разумно и синтезирано мнение! Дано не си прав де Аз пък купих и още 100 акции, станах с общо 800 тук, средната слезе до 37 лева. Вероятно, ако бях купил на 26 и аз щях да се замисля за продажба на 40 кинта - нормална реакция от твоя страна. Успех и по другите ти позиции!
Е аз като казах за цвят ми останаха все пак 240 акции.. просто имах много.. Ще чакам Батя да ми каже какво е станало на ОСА... и най вече защо е този стоп на износа за който тръбят от известно време... а и на какви цени продават чрез Евроферт. Останах само с Алкомет на БФБ а кеш бол трябва да се огледам
Винаги в историята на НЕОХИМ в миналото се е коментирала странната роля на акционера ЕВРОФЕРТ на изхода и съмненията (оправдани или не) за тренсферни цени. Това ме накара да продам на 31 лв. с нищожна печалба. Истина е, вервайте ми!,
И какво се оказа, тировете пред завода са пътували празни
п. Имам и единствената причина да не продам след този отчет е, че в момента не продавам нищо на БФБ, в друг момент бих ги изсипал доволно..
Абе не бяха празни, но явно са били недостатъчни.. или както отбелязва р-трейд е нямало износ. Което е доста странно, при положение че цените и търсенето в индустрията е голямо. Вероятно ще отида на ОСА и ще задам малко въпроси. Разчитах че като са 3 независими групи акционери в управлението ще се контролират взаимно.. Ще се надявам да извадят някакво разумно обяснение.
Аз напуснах кораба веднага след от4ета , оставих си все пак някакви акции за цвят , доста добър профит заради ниската цена на която купих но таргета ми беше друг. Взех да се замислям дали не въртят маржа с акционера си ЕВРОФЕРТ който им е дистрибутор за да имат такива ниски продажби или просто изнасят много малко както беше казал директора на ЕВРОФЕРТ . Естествено продължавам следя но доверието към акцията ми се срина рязко ...дано не съм прав .Успех !
E щом и ти обърна лопатата, време е да се следи акцията
Факт, много странно защо продажбите падат, но явно герберчето-калинка тук се е отдал на политическа агитация и не му се е занимавало с бизнеса. да видим при евентуалната новина за дивидент как ще реагира акцията. Иначе тук си личеше, че има голям продавач (вероятно купил на 26 лева - само предположения), примерно Батя (по венцеславенето - винаги продава, когато хвали нещо), на около 40 лева и аз предупредих за това. Но ми отгвориха, че бил някой, който плашел гаргите и искал да купува ниско. Както и да е, за мен отчетът не е трагичен, а печалбата си е печалба, макар и от преоценки разни в нея и т.н. Всеки сам решава, аз няма да продавам, въпреки че ми се пообъркаха плановете с настоящата цена, като за спекулация с акцията.
Ma ти просто не си спекулант, ако досега не си разбрал да ти кажа. Какво се кахъриш. Приеми истината и играй по друг начин.Като стратегически и дългосрочен, Явно като спекулант те бие луната оттсекъде Ма с тва его,... не знам...- MислИ
Аз напуснах кораба веднага след от4ета , оставих си все пак някакви акции за цвят , доста добър профит заради ниската цена на която купих но таргета ми беше друг. Взех да се замислям дали не въртят маржа с акционера си ЕВРОФЕРТ който им е дистрибутор за да имат такива ниски продажби или просто изнасят много малко както беше казал директора на ЕВРОФЕРТ . Естествено продължавам следя но доверието към акцията ми се срина рязко ...дано не съм прав .Успех !
Успех и на теб - разумно и синтезирано мнение! Дано не си прав де Аз пък купих и още 100 акции, станах с общо 800 тук, средната слезе до 37 лева. Вероятно, ако бях купил на 26 и аз щях да се замисля за продажба на 40 кинта - нормална реакция от твоя страна. Успех и по другите ти позиции!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
п. Имам и единствената причина да не продам след този отчет е, че в момента не продавам нищо на БФБ, в друг момент бих ги изсипал доволно..
Ми Батя ги снима, ма не е проверил какво има вътре Мен основно ме притесняваше калинката от герП, но от друга страна, с тези цени на амониевата селитра... отчетът наистина е слабичък откъм продажби, но при евентуален дивидент, нещата мога да се завъртят в другата посока отново
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ми Батя излиза, затова, а и тълпата, като тръгне, няма спиране. Купих още 200 бройки, да видим дали ще ми се получат нещата тук. Мога д авзема и още 300 и да закръгля на 1000, но това ще ми е максът като за тук. Гледаме мача, както вече казах
Коментар