Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Браво Груйче, тука ме кефиш, че не обвиняваш мениджмънта и не го плюеш, че източва смело.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
При неохим се случи това, което се случи при бреф, която следя - новина, която разочарова определени инвеститори, и те сипаха с кофата. Ако няма голям, който да подпира, дребосъка се разбягва, защото така е свикнал, и сваля всичките си оферти с 2-3 лева надолу. Второ сипване с кофата, още 2-3 лева надолу и т.н. Накрая няма баунс бек, щото няма някой голям, който да поддържа цената, цацата съвсем се панира и маха ордерите си. Следва седмица-две на чакане и ослушване, след това цената връща докъм 38-40 лева с малки обеми - този филм вече го гледах при брефчето, както и наскоро в трейдинга. Тук ще отскочи бързо, ако пуснат новина за 2,50-3 лева дивидент и 40 ще се подмине лесно. Ако не пуснат новина и хората с кофите продължат да хвърлят на пазар, ще се застоим около 32-33 лева. Аз си държа и ще изчакам и кю2, както и ОС - все пак имам 800 акции, не са някакво неземно количество
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
В тази връзка гледам, че кеша е близо 25 млн.
Дали пък няма да се окажеш прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Не, но не е толкова трудно човек да погледне кои компании са с растящи цени, мултипълите и динамиката на различните показатели в отчетите им. Иначе в съответната тема за портфейлите съм написал приблизително какво държа.
п. Не че е и толкова важно, то и Неохим до вчера беше от растящите с фундамент, а виж какво му се случи)
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Все пак съм убеден в дивидента ...
Дали пък няма да се окажеш прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеКолко тежат въглеродните емисии във финансовия резултат знае ли някой? Бях чел някъде за 2018г бяха платили 15 млн.лева, но тогава емисиите бяха по 25 евро за тон.
Коментар
-
Не, но не е толкова трудно човек да погледне кои компании са с растящи цени, мултипълите и динамиката на различните показатели в отчетите им. Иначе в съответната тема за портфейлите съм написал приблизително какво държа.
п. Не че е и толкова важно, то и Неохим до вчера беше от растящите с фундамент, а виж какво му се случи)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Бихте ли казали някои от тези с фундамента?
Last edited by kubrat; 29.04.2021, 10:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Бихте ли казали някои от тези с фундамента?)...
- 1 like
Коментар
-
Успех, в момента има 10-15 що-годе ликвидни компании, чиито цени по една или друга причина растат напоследък, около половината от тях дори фундамент имат
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Е аз като казах за цвят ми останаха все пак 240 акции.. просто имах много.. Ще чакам Батя да ми каже какво е станало на ОСА... и най вече защо е този стоп на износа за който тръбят от известно време... а и на какви цени продават чрез Евроферт. Останах само с Алкомет на БФБ а кеш бол трябва да се огледам
Коментар
Коментар