Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУмопомрачаващ отчет! Радвам се че ги запазих в портфейла си, макар и с доста ниско тегло. Браво Мапа, тук твърдата ти вяра ще бъде щедро възнаградена
Написа женицата Химимпорт и Цкб и си взе довиждане. Голяма динозаварка няма що
- 2 Харесвания
Коментар
-
Покрили са още към мил. и нещо от печалбата чрез обезценки,но въпреки 122% увеличение на цената на емисиите и 89% увеличение на цената на газа успяват да постигнат 60% увеличение на приходите и 239% увеличение на печалбата спрямо 2020 г. Новият менижмънт май добре се справя.!не е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
все още не е късно да си купиш.... още е без пари артията, очаквам много солиден дивидент, може отново да ми се смеете, но очакванията са ми между 5-10 лв. на акция
Коментар
-
КПървоначално изпратено от benedict Разгледай мнениеТака е, но от друга страна досега никога са нямали 71 милиона кеш.Last edited by Absolute_Amateur; 27.01.2022, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И любимото ми бг изказване като контра - а без ичМа тука е така - апропо, ти си в подобна позиция при атерата - те там мажо прибира половината печалба, ама всичко е точно, щото отпуска и на раята по малко. Това мислене винаги ни е проваляло като народ, за съжаление
Виж си всичките писаници в темите които хейтиш и после пак си прочети любимото изказване
- 1 like
Коментар
-
все още не е късно да си купиш.... още е без пари артията, очаквам много солиден дивидент, може отново да ми се смеете, но очакванията са ми между 5-10 лв. на акция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Упсех ти желая - факт е, че в тази акция беше комай единствен, който твърдо и упорито вярваше в нея. Дано всичко върви градко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Бучкам калкулатора и ако дадат 7% пейаут както миналата година, дивидентът трябва да е около 1.35 лв. на акция. (около 5% доходност към моментна). Това с уговорката, че пак ще има чики-рики с дребните акционери.
P/E с тази печалба е 1.5. Ясно е, че в България всичко над 7 е прекомерен риск, но този борсов дядо тук доста незаслужен бой изяде.
П.П. Имам и съм много доволен от този факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При 240% ръст на печалбата и 20 лв. печалба на акцията, колко трябва да е цената? Честито на акционерите!Last edited by Absolute_Amateur; 27.01.2022, 14:51.
- 1 like
Коментар
-
даже дочувам от бранша, че Януари ще им е още по-добър от Ноември и Декември, дали може да направят още 30на милиона печалба само за Q1 ?!не е препоръка!
Коментар
Коментар